Flori și pietre
Sunt dispus să folosească în pietrele de grădină. Îmi place să le combine cu o varietate de plante pentru a selecta și combina. Ca atare, rockeries (gradina de rock sau slide-uri) nu am, dar în diferite părți ale grădinii există o compoziție mică. Și, uneori, efectul combinației de piatră și plante este complet neașteptată. Aici, de exemplu, saxifrage umbra.conținut
Aceasta în sine este foarte frumos - și frunze colorate și flori delicate pe flori tulpini inalt. Dar contrastul textură aspră de piatră, cu ramuri subțiri și flori mici, sa dovedit a fi cu totul uimitoare.
Video: Alexander Dyumin - Flori din piatră
Dovedit combinație foarte armonioasă bolovan de granit cu frunze sculptate de Astilbe.
flori de camera:: Video niște pietre vii. floare Lithops
compoziție mai puternic și rece, dar nu mai puțin elegant, a fost obținut dintr-un bolovan gri mare și ferigi.
Fascinanta uite printre stânci cu flori Bush de primula Ushkova. Și chiar și atunci când ea bud, frunze sale neobișnuit de dens, cu o patină gri deschis este în armonie cu mediul înconjurător.
Fluffy verde chiparos spurge beneficiază de o combinație de pietre. Această combinație, în plus, practic: Euphorbia a preveni formarea pietrelor cresc agresiv hapsân floare.
primăvara devreme și toamna târziu, atunci când planta este încă foarte puțin, sau ele sunt estompate, pietre solist în compoziții de grădină.
Video: Phool Aur Patthar
Și pe stânci sub arbuști și flori înalte într-o zi însorită, puteți vedea umbra bizar și neobișnuit.
Video: ALEXANDER Dyumin - FLORI DE PIATRĂ
Am înțeles japonez, admirand piatră ... Într-adevăr, chiar și în bolovani normale cu aspect ascund o frumusete extraordinara. Te-am convins? ))
Adăugați o piatră pic
Ceratostigma Ushkova
Ea a venit!
Mușchi și licheni: ornamental în grădină
Cum de a crea o gradina de rock
Grădină Rocky pe pervazul ferestrei
11 Idei folosesc de pietre în grădină
Cum se instalează și grupate pietre în rockeries
Stancarie nu cricket
Condiții de viață și de nonliving
Cum de a face un pat de pietre: câteva sfaturi
Nu contează pietrele?
Pietre pentru rockeries
Stancarie în umbră
Pietrele din grădina
Cele mai frumoase grădini: grădina Svetlana Polonskaya
Grădină Rock în grădina ta
Bolovani Man-a făcut pentru peisajul
Rock gradina in miniatura
Japoneze pietre ornamentale de grădină ca un fel de design peisagistic si design - rock gradina…
Stancarie, o gradina de rock, grădină alpin