Flori și pietre
Sunt dispus să folosească în pietrele de grădină. Îmi place să le combine cu o varietate de plante pentru a selecta și combina. Ca atare, rockeries (gradina de rock sau slide-uri) nu am, dar în diferite părți ale grădinii există o compoziție mică. Și, uneori, efectul combinației de piatră și plante este complet neașteptată. Aici, de exemplu, saxifrage umbra.conținut
Aceasta în sine este foarte frumos - și frunze colorate și flori delicate pe flori tulpini inalt. Dar contrastul textură aspră de piatră, cu ramuri subțiri și flori mici, sa dovedit a fi cu totul uimitoare.
Video: Alexander Dyumin - Flori din piatră
Dovedit combinație foarte armonioasă bolovan de granit cu frunze sculptate de Astilbe.
flori de camera:: Video niște pietre vii. floare Lithops
compoziție mai puternic și rece, dar nu mai puțin elegant, a fost obținut dintr-un bolovan gri mare și ferigi.
Fascinanta uite printre stânci cu flori Bush de primula Ushkova. Și chiar și atunci când ea bud, frunze sale neobișnuit de dens, cu o patină gri deschis este în armonie cu mediul înconjurător.
Fluffy verde chiparos spurge beneficiază de o combinație de pietre. Această combinație, în plus, practic: Euphorbia a preveni formarea pietrelor cresc agresiv hapsân floare.
primăvara devreme și toamna târziu, atunci când planta este încă foarte puțin, sau ele sunt estompate, pietre solist în compoziții de grădină.
Video: Phool Aur Patthar
Și pe stânci sub arbuști și flori înalte într-o zi însorită, puteți vedea umbra bizar și neobișnuit.
Video: ALEXANDER Dyumin - FLORI DE PIATRĂ
Am înțeles japonez, admirand piatră ... Într-adevăr, chiar și în bolovani normale cu aspect ascund o frumusete extraordinara. Te-am convins? ))
- Adăugați o piatră pic
- Ceratostigma Ushkova
- Ea a venit!
- Mușchi și licheni: ornamental în grădină
- Cum de a crea o gradina de rock
- Grădină Rocky pe pervazul ferestrei
- 11 Idei folosesc de pietre în grădină
- Cum se instalează și grupate pietre în rockeries
- Stancarie nu cricket
- Condiții de viață și de nonliving
- Cum de a face un pat de pietre: câteva sfaturi
- Nu contează pietrele?
- Pietre pentru rockeries
- Stancarie în umbră
- Pietrele din grădina
- Cele mai frumoase grădini: grădina Svetlana Polonskaya
- Grădină Rock în grădina ta
- Bolovani Man-a făcut pentru peisajul
- Rock gradina in miniatura
- Japoneze pietre ornamentale de grădină ca un fel de design peisagistic si design - rock gradina…
- Stancarie, o gradina de rock, grădină alpin