Cum de a face ventilatorul trunchiului gol afară

Buna ziua! O să-ți spun despre experiențele în creștere copac lui Jade, care este mai frecvent numit copac bani.

Acum am aici este un copac.

Inaltime 35 cm baril. Oh, și am fost purtat cu ea!

Și tot din cauza asta am decis să crească un trunchi de copac pe un înalt. Și știm cu toții ce este stufoasa Crassula și rădăcini fine. De obicei, pentru că ambele cresc: să ia o mică tulpină, au fost crescute șase sau șapte perechi de frunze, și apoi se taie două sau trei internoduri. Rădăcinile au avut deja suficient de puternice și stabile.

Iată o tulpină podroschenny a dat fiului său să crească un copac in primavara anului trecut. Este deja posibil să se taie cu indrazneala deasupra patra sau a cincea pereche de frunze.

Ca urmare a tunderea la Jade apare de trei sau patru ramuri laterale din partea de sus a rinichilor - se transformă o coroană frumoasă, care este în mod constant ciupesc.

Și câțiva ani mai târziu, se pare că este un copac ghemuit, cu un trunchi gros.

Și am vrut să experimenteze și să crească într-un trunchi de copac înalt subțire.

Dar subiectul nu a deschis pentru formarea coroanei sau a trunchiului. Nu este atât de important. Toată lumea va decide ce formă ar dori să aibă Crassula.

Dar, ca rezultat al torturii mele cu cultivarea de oameni bogate în grăsimi shtambe, am aflat câteva lucruri interesante.

Dar să începem de la începutul istoriei.

Din moment ce am vrut pentru a obține un copac înalt, cât mai curând posibil, în primăvară a fost nevoie de o tulpină foarte înalt și subțire.

Aici este o fotografie mică conservate.

In butași au fost șapte perechi de pliante. Când a prins rădăcini, a opta pereche de frunze prischipnula - și la partea de sus există trei ramuri.

Vă reamintesc din nou - povestea cum nu se face :-) De fapt, era necesar să se ia o tăiere de toate cele trei perechi de frunze și să crească la înălțimea dorită.

Dar, de asemenea, am vrut pentru a obține rapid un copac subțire, și repede, după cum știm, numai pisicile se nasc.

tot ce am de lucru tăiat scurt, lăstarii tineri, care încearcă să crească din rădăcini și trunchiuri. Tulpini a trebuit să se proptesc, astfel încât să nu copleșească: unele rădăcini erau încă mici, și trunchi de mare.

Dar în curând am primit un copac foarte subțire, dar, din păcate - pe pantă, la fiecare udare trunchi.

În cazul în care coroana a crescut, a devenit ușor înclinat într-o parte, îndoirea trunchiului.

Pe scurt, nimic bun se va întâmpla. Dar să renunțe - nu stilul meu :-) am decis să îndrepta cu siguranță copac pentru a face frumos, imi plac provocarile.

Pentru început s-a plasat un taburet pentru copii Roses cu pietre de jad (numit, de asemenea, tinerii) pentru a decora cumva eșecul meu.

Apoi, prune toate ramurile de jumătate, pentru a da timp pentru trunchi pentru a obține mai puternic. trunchiul tunsa a încetat să călcâi. Dintre toate rinichi de dormit pe ramuri scurte a urcat noi lăstari cu frunze mici.

Dar trunchiul a rămas destul de subțire și părea necuviincios gol. Apoi am arborat câteva butași tăiate de lângă trunchiul principal pentru a acoperi trunchiul subțire.

Și am avut ideea să crească pe ramificația trunchiuri goale! Din moment ce am citit acea parte ramuri contribuie la capacitatea de grosimea baril. Dar eu fac pentru ca toate ramurile laterale tăiate, dar, pentru că în portbagajul meu nici un muguri nu mai apar, chiar și după o tăiere scurtă.

Și aici am produs destul de intuitiv stimularea muguri latente. În primăvara și tocmai a preluat la fiecare muguri latente taie prin scoarta de pe trunchiul unui unghie. Și chiar și atunci de mai multe ori pulverizate stimulator de creștere răni - Appin.

Și dintr-o dată, din toate rinichi a urcat lăstari! Sunt atât de fericit :-)

Între timp, tineri și butași au prins rădăcini în picior, și de asemenea, a început să crească.

Apoi, cele mai mari trandafiri de piatră au început să producă propriile lor copii.

Mi-a plăcut atât de mult încât am făcut-o compoziție separată într-un castron de mică adâncime cu molodilom și Jade. Și ea a numit - Alpine deal.

Ei bine, seara portret :-)

Și toate împreună - o familie mare.

Următoarea iarnă mai tânără a piciorului unui mare Jade a trebuit să fie eliminate, pentru că au început să moară. Motivele nu știu. Dacă terenul este epuizat, fie prin acordarea descendenților, nu a fost suficient de puternică pentru a supraviețui încă o iarnă într-un apartament cald.

Un alpin prezentat deal. Aceste compoziții pot chiar ușor strica: tânăr am în creștere în grădina de flori ca acoperire la sol pentru paturi de flori în jurul valorii. Și nicăieri pentru a comunica cu plante de stradă care au nevoie de o iarna rece, în cazul în care există atât de multe tipuri de ghivece, suculente similare în formă. Este într-adevăr, astfel: a încercat temporar.

Acum, coroana în Crassula aproape nici o creștere. Deși ultimul copac primăvară transplantat în sol proaspăt, dar în aceeași oală. Am fost acolo o mulțime de argilă expandată pe partea de jos, și a alunecat opolovinila lui zemelku proaspete. Dar, aparent, toate forțele copacului petrece pe ramuri laterale în creștere.

Dar grosimea butoiului a crescut! El chiar a început să apară mai ghemuit. Deci, e adevărat: ramurile laterale contribuie la îngroșarea! Lăsați o ramuri laterale mai târziu sau nu - o chestiune de alegere. Dar, atâta timp cât au nevoie pentru a deveni trunchi chiar mai gros. Spring'm doar merge la partea de sus a Tulpinile prischipnut care cresc aproape de trunchiul principal, astfel încât coroana încă o dată tăiați pentru oțel rotund. În general, doar câțiva ani, iar copacul îndreptat. cap rău de odihnă mâinile nu da :-)

Și acum arată Jade în lumina cele mai recente știri privind îmbunătățirea pervazuri mele.

După Anul Nou a aranjat un photoshoot extraordinar rastyushkam sale.

Faptul că soțul ei a cumpărat o nouă jucărie - Telly: vechi dintr-o dată a murit. Rareori ma uit la televizor, pentru că dintr-o dată mi-cumpărare nu a mulțumit. Dar m-am bucurat din cutie spumă, care a fost ambalat cu televizor.

deja am arătat cum să utilizați spumă. Cine nu a văzut, va arăta din nou.

Butasii înflorite Kalanchoe

Vezi tu, pragul este pus spumă și un raft cu trepte - prea din ea.

Și acum am o cutie îngustă de spumă pentru un al doilea prag. În timp ce am fost fericit cu permutarea Crassula arată temporar aproape de tigru :-)

Tema Lyubarik expuse recent pentru a discuta, să zicem, ceea ce este mai important pentru noi: interior, flori urashenny, sau florile ei înșiși. Soțul meu a spus imediat, de îndată ce rastyuhi pe platoul de filmare de cabinet:

- Aici și lăsați - se pare minunat.

Îmi place, de asemenea, dar tu știi, plantele în apropierea aparatului, astfel încât distanța de la fereastra nu este foarte bine off.

Și pentru că în cele din urmă nu a funcționat la fel de bine ca și confortabil pentru plante. Am aproape de sticlă în sine în frig rece. Dar, apoi, după toate loc foarte luminos. Deoarece toate vasele trebuie să fie pus pe marginea pragului la rădăcinile nu se congela. Acum, acest lucru nu poate fi frică. Kalanchoe a fost de sticlă din față subdimensionat într-o nouă cutie de spumă.

De-a lungul marginilor celulei acolo. Și în sertar include o mulțime de cupe pentru răsaduri. Orice răsaduri poate crește în ea, care au nevoie de căldură de fund. Spuma deoarece este foarte cald. Între timp, iarna va sta kalanhoychiki.

Și chiar pe pervazul ferestrei există un loc pentru a pune înapoi plante mari.

Acum, toată căldura și lumina.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu