Plăceri neintenționate
Video: Rustam Khamdamov "bucurie neașteptată " 1974 - I
conținut
Bună ziua tuturor. =) Ca de obicei, vîslit de incepatori greutate si nu numai ... dar mai mult pe altă dată. =) Și acum, am să vă prezint bucuria mea neintenționată.
Video: plăcerilor Rustam Khamdamov neintenționată
Joy numărul unu. Rose, am preluat resuscitarea ma tras împreună de 1/2 din vecini ... Este păcat desigur, dar de 2 arbuști au supraviețuit doar unul, dar a supraviețuit. Acest lucru a crescut a fost proeksperementirovat tot ceea ce este posibil, și a ajutat cel mai banal ... Voobshem, o problemă principală a fost trandafir frunzele sale, care sunt ofilite ca desființat în curând, și de trunchiuri înnegrite. transplant a fost făcut, îngrășăminte fitosporin ... dar problema a rămas același, și unul dintre tufișuri înnegrite toate. Ei bine, ca ultima proba înainte de a centra rastanovkoy finală, trandafirul a fost pulverizat cu o soluție de săpun și pungi lăsate în noapte ... De fapt, după 1,5 săptămâni aici este un astfel de rezultat a ieșit (după săpun pe ea, nu o singură foaie, iar acum fiecare zi ceva nou prêt). =) Desigur, lasă un pic slab, dar este încurajator.
Acum, numărul 2. Am fost plăcute mulțumit de primul meu Orha cumpărat la 8 martie. Flori și boboci de pe o fotografie toate crescut la domiciliu, dar cea mai bună parte a fost văzut în mod accidental, în apropiere de cut-off în magazin pedunculul. =) Pot spune cu siguranță că am prins oklimatizirovalas Orha și în întregime. =) Voi aștepta pentru aspectul rezultate. =)
Video: Camionagii Sezonul 1 Episodul 6
Ce ar trebui să fac în cazul în care frunze de gardenie rândul său, negru și cad?
Cum să aibă camera de îngrijire a crescut
Trandafir dormitor
Trandafiri de vară-transplant
Bucuria mea rastyuhi și întrebări
Trandafiri mele frumoase
Cadou
Ce este bucuria mea yaselki verde
Trandafirii mei
Regina tuturor florilor a crescut pe o fotografie
Noul meu trandafir
Rose pe strat de flori
Wireworms pe trandafirul
În plektrantusa înnegrite frunze
Rose pe arcada
Trandafiri Mântuirea alpinism
Camera Rose este dificil, dar este posibil
Sărmanii mei, krotonvozvraschenie sărace în fosta forma!
Acarian la camera Rose
Și bucurie și tristețe
Relațiile cu camera de trandafir pare să fi dezvoltat