Frumusete mea: Scheffler, fotografii

Video: mouse-ul Gray: bine-cunoscut model de moda sora înjunghiat. de la 3/9/16

Astăzi vreau să vă prezint cel mai mult verde ocupant al casei mele - Scheffler.Ea este foarte frumos! Imagine transmite complet toată frumusețea, dar la domiciliu ea este un favorit adevărată.L-am cumpărat destul de accident - mama mea ca un cadou (numele mamei este Leroy, așa că a crezut Scheffler ar trebui să se bucure de ea).Imediat magazin de flori bun consultant fata a spus în detaliu modul în care să aibă grijă de ea, așa că a fost bucuros ea verdeață în mod constant.Pentru Scheffler important - este lumina si udare. Prin urmare, casa este plasat în partea luminată a camerei, dar protejat de proiecte. Nu lasa razele strălucitoare ale soarelui a ars (bine, cred că e standardul. Putine plante casa poate rezista soarele dogoritor). Din cauza puternic supraîncălzi poate reseta frunziș.Udarea moderat. În cazul în care o umple, ea începe să acționeze în sus - frunze rândul său, negru! Deci, este mai bine la apă, în porțiuni mici, dar de multe ori. Solul trebuie să fie în mod constant vlazhnovatoy (verificați cu degetele la sol nu a fost uscat). Deși uscat mici supraviețui mai ușor decât excesul de umiditate.Umiditatea observa, de asemenea, optim - în vara sunt adesea pulverizate cu un atomizor, iar când este ocupat la locul de muncă și nu au timp pentru a rula cu pshikalkoy, în dimineața următoare pot arunca un prosop umed (în jos o parte din apa). Umezeala se evaporă și se obține de aer umed în jurul acestuia.Carry-l în duș și foarte udă abundent nici un risc. Sau, mai degrabă a făcut câteva ori, apoi a început să se înnegrească. Ti-e frica că a pierdut destul. De atunci, adăpostirea sau celofan și terenuri ușor udate cu un duș sau ștergeți cu o cârpă umedă frunze. mohorate de lucru, dar este mai bine să sufere decât să strice planta.Familiar, care este același Scheffler sfătuiți să șteargă frunziș apa cu bere ușoară (bere sfert parte de trei sferturi de apă).Asta e frumusețea mea este percepută de bucurie - lasă o strălucitoare, lucioasă. Și, în plus, în mod separat internet citit, este ca îngrășământ pentru plante (în buchet de bere de oligoelemente). Un alt familiar sfătuiți să șteargă apa cu zahăr, dar frunziș chiar și o mică parte din zahăr și praf lipicios bastoane rapid. Asa ca m-am oprit la bere ștergere - o dată la 2-3 săptămâni.fertiliza Separat fertilizator universal (scuzati tautologia), doar o dată la fiecare 2-3 saptamani. Din nou, o parte din rasa îngrășământ în apă este mult mai mică decât cea indicată pe ambalaj, astfel încât soluția a fost mai slabă - fiecare și de fiecare dată când planta este frică să ardă chimie.Se pare că e toate acele trucuri pe care le folosesc in grija ei. Dacă aveți întrebări - întrebați în comentarii.Urmăriți clipul video despre îngrijirea Scheffler.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu