Acest neoregelia misterios ...

Video: 7 masina cel mai misterios abandonat

neoregelia

Video: Completat Weipa IT! Am completat Weipa IT! Comerț (Mesto MISTERIOS) - https://goo.gl/cZk3tk Inscrierea in toate prieteni - https://vk.com/arishnev Group VK ..

NO-O-PE-GE-LIA. Însăși rostirea numelui de floare frunze în limba de gust subtil de exotic. Și pentru un motiv bun. Botaniști încă nu au ajuns la un consens asupra numele uneia dintre cele mai frumoase plante din genul de Bromelii.

Neoregelia interesant prin faptul că are o relație slabă cu solul și preferă să crească pe o bucată de plutirea sau a unui copac căzut. Acesta a atras atenția de designeri și florari. Dacă doriți să diversifice interiorul tău și să-l aducă ceva special, neoregelia - o opțiune ideală.

Video: 5 creaturi marine cele mai misterioase capturate pe camera foto

Pentru a crea un aranjament floral plasat copac vechi. În locurile de origine ale ramurilor tăiate găuri puțin adânci și le-a pus în sol, cu care neoregelia anterior înfășurat mușchi sphagnum umed. Consolidarea structurilor de sârmă.

La fiecare zece zile, a fost saturat cu umiditate plantele. Pentru acest neoregelia scoate din suport și coborât în ​​apă. După scurgere excesul de apă se întoarcă înapoi de flori.

Video: 5 sunete cele mai misterioase au fost înregistrate în Cosmos

Această soluție de design neobișnuit este perfect pentru case de țară, dar, de asemenea, într-un apartament mic, puteți găsi un loc această floare minunată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu