Vila de vis - casa superba din lemn în pădure din California

Americanii schimba adesea stiluri arhitecturale traditionale sub sine. Deci, aici, la intersecția dintre Swiss Chalet și loja pădurarul născut un design pur american - confortabile, spațioase și destul de auster.

vis Cottage

Pe două etaje sunt două dormitoare, două camere de zi și o bucătărie de lux cu sala de mese. 300 de metri pătrați de casa în pădure au tot ce ai nevoie pentru o viață confortabilă în stilul visul american.

vis Cottage

În plus, în ciuda dimensiunilor sale mari și este în mod clar un finisaj de lux, această cabana nu le-a bătut atmosfera liniștită a unei păduri de pini, care se află în Lake Tahoe, California.

vis Cottage

bucătărie de lux, cu un aspect foarte interesant este situat într-o aripă separată a clădirii. Pe ambele părți ale camerei de la ferestre panoramice din perete, care creează o stare de spirit incredibil, mai ales în timpul apus de soare.

vis Cottage

În această cameră, a fost ales principalul obiectiv de culoare galben-lămâie, toate celelalte culori arata destul de obișnuit. Negru, ardezie, de culoare alba si naturala din lemn, mozaic și marmură dau rigoarea interioară și stilul.

vis Cottage

În plus față de masa de cină există un bar de dimensiuni impresionante, care este proiectat pentru o familie de 5 persoane. Scaune, de altfel, aici sunt doar o culoare galben-lamaie.

vis Cottage

Video: HOLIDAY RĂSPUNS 25 ianuarie 2015 Apartament la mansardăPrimele ferestre camera de zi este îndreptat spre vest, și aici, cel mai bine este de a satisface întreaga familie apus de soare frumos. ferestre imense, lampa fermecătoare pe tavan și atmosfera confortabilă de ansamblu in camera este mai plăcută și acasă-loc în casă face.

vis Cottage

După cum se vede în fotografiile de mai sus, casa este format din două părți conectate printr-un pasaj. În partea stângă este în bucătărie, pe dreapta - o camera de zi la parter și dormitoare la a doua. În plus, casa are două șemineuri, o terasă și un balcon.

vis Cottage

Un semineu este situat chiar în curtea interioară, care este deosebit de frumos să fie colectate pentru a avea o cină bună și o conversație în seara rece.

vis Cottage

Dormitorul principal este foarte strict și executat în nuanțe de gri, are farmecul său. Acesta a fost în această cameră are un balcon cu care se confruntă direct în tufiș.

vis Cottage

Copii concepute pentru cei patru băieți, astfel încât fiecare a avut aproximativ același pat, pentru a evita dorința de a-l lua cele mai bune locuri.

vis Cottage

Video: Interioarele confortabile de case din lemn

A doua ferestre camera de zi este îndreptată spre est de ea, devine locul perfect pentru relaxare de dimineata sau de lucru. Proprietarii folosesc această cameră ca un birou. Orange accent cu un total de culori calde face ca acest trai ca refugiu unui scriitor sau o altă persoană creativă care iubește viața privată și de liniște.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu