Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi depline

Video: Cum de a alege dreptul de acasă. Ce să caute atunci când cumpără o casă

Acest articol este util tuturor celor care au deținut o casă veche din Rusia, și care vrea să-l transforme intr-un loc real pentru o vacanță de vară. În ciuda tavane joase, ferestre mici și alte caracteristici de interior, puteți crea aici o cabana confortabil pentru întreaga familie, și câteva sfaturi pentru a vă ajuta în acest sens.

Consiliul №1
Se combină spațiu


Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi depline

Video: În interiorul țării, în stil rustic - un proiect de succes - Inter

De multe ori în case vechi de bucătărie abia dacă zona lor de 8 metri pătrați, iar sala de mese, la toate, lipseste. Datorită vatra mare, care în timpurile moderne, nu este utilizat, iar locul devine chiar mai mic. Singura cale de ieșire - pentru a lua în jos partițiile de lemn și de a organiza o cameră mare, bucătărie-sufragerie.
Desigur, înainte de a face o astfel de reparații la nivel mondial, trebuie să se consulte cu un arhitect care vă va spune dacă pereții portanți, și va ajuta cu planificarea unui nou sistem de ventilație.
Un alt plus „abordare unificatoare“ - creșterea cantității de lumină din cameră. Case de sat se poate lăuda rar vederi panoramice, și două ferestre sunt întotdeauna mai bine decât unul, chiar dacă acestea sunt foarte mici.

Numărul Sfat 2
Nu ezitati sa grinzi de lemn


Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi depline

Video: Veranda la casa și în țară. opțiuni de fixare interesante

Este, de fapt - că luxul provincial, pentru care actualii proprietari de vile vin cu un design special si metode sofisticate dekoratorstva.
Daca esti bun la lapte de var tavan și grinzi lăsat neatins - interior va beneficia de ea! În cazul în care arborele este afundată în ipsos pentru totdeauna - ar trebui să funcționeze șmirghel și apoi vopsea-l în „culoarea de lemn“ - maro, bej sau negru.


Numărul de tip 3
Subliniați de culoare într-un interior simplu


Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi deplineDacă nu aveți mijloacele sau doresc prea mult și decora în mod clar spațiul - puteți juca cu contraste de culoare. Pereții albi cu rame de ferestre negre ajuta toți oaspeții să vadă că vă pasă de interiorul casei, și nu să practic nici un cost suplimentar are nevoie.


Numărul Sfat 4
Într-un interior rustic aparent numai culori naturale


Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi depline

Video: Cum de a transforma un tabel vechi și scaune în proiectarea? - Toate bude bune. Eliberarea 789 de 11/04/16

Casa veche este puțin probabil să fie un aspect organic mobilier și decor de culori acide sau martisoare prea luminoase. Este mai bine să se limiteze paleta coloristica naturale - verde, roșu, portocaliu.
Mai confortabil va ajuta să faceți casa toate nuanțele galben, peste vacanță - toate roșii. Pe un fundal alb, la toate arata obiecte mari de orice fel, iar fundalul întunecat este perfect pentru experimente de decorare.


Numărul Sfatul 5
Nu vă fie teamă de lucruri vechi


Cum de a transforma o casă veche într-o cabana cu drepturi depline

Lampa elegant de la mijlocul secolului trecut, oglinda vechi sau cutie vă va ajuta să creați confort în cabană. Nu ezitați să lucrurile cu o istorie de multe dintre ele, cu atenția cuvenită și toate pot deveni centrul interiorului, iar unele dintre ele - elemente de decor frumos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu