Cum sa faci un loc favorit pridvor în țară

Dintre toate camerele din casa de multe ori este verandă subestimat. Mulți dintre ei face o banală depozitare de instrumente și îmbrăcăminte, iar celălalt nu intenționează decorarea specială a camerei. Dar sunt atât de multe opțiuni pentru decorarea unei camere utile și atractive din această cameră.

№1 idee
mese de vară


Veranda ca o sală de mese de vară

Cel mai adesea, sala de mese este foarte convenabil pentru a pune grupul pe veranda sau terasa planului casei. Este aproape de bucătărie, cu feluri de mâncare și pentru oaspeți și copii, mersul pe jos în grădină. Diversificați de mobilier din lemn nu este prima tinerete poate fi pictura proaspete, luminoase și la modă.
Nu interveniți în sala de mese, si o vaza de flori, meserii și desene pentru copii, poate fi chiar o imagine. Un pas important în interiorul ar putea fi cumpararea de îndepărtare a cernelii un nou material textil în același stil în toată casa, inclusiv veranda pentru.
Puteți să-l transforma cu ușurință într-un loc nu numai pentru get-întâlniri cu oaspeții, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi pentru micul dejun, prânz și cină. Cât de des cele mai frumoase locuri din casă, ne rezervăm „de sărbători“, ocolind viața normală din partea lor. Dar nu ar trebui să se odihnească, nu am câștigat nimic - trebuie doar să continue să se simtă stors în cadrul propriei lor.
Prin urmare, următoarele sfaturi pentru verandă - ce-ai folosi nu vin în sus, folosiți un loc scăldată de soare cât mai des posibil!

Numărul 2 Idea
atelier de creație


Veranda ca un atelier de creație (de cusut)

Video: loc de vacanță preferate la dacha VERANDA

Asigurați-vă de spațiu pentru verandă meserii, fabricate manual sau desen nu este la fel de dificil pe cât pare la prima artiști vzglyad.Dlya veți avea nevoie de doar un sevalet sau, dacă preferați - tabel. Cabinetul util și un raft sau pentru a stoca materialele la îndemână. Atunci când nu este suficient spațiu, puteți suficient doar cu un singur perete rafturi. Dacă aveți un mic birou de calculator, puteți utiliza spațiul pentru unitatea de sistem pentru depozitarea de hârtie, vopsea și orice altceva.
Pentru cei care se bucură de cusut, utile piept vechi cu sertare, care va fi convenabil să se extindă țesutul. Un mod interesant de a stoca siruri de caractere va staniu din bomboane sau cookie-uri, și o masă pliantă va ajuta pentru a economisi spațiu atunci când mașina de cusut nu este în uz.


Număr idee 3
camera de zi de vară


Veranda ca o camera de zi de vară

Atunci când o suprafață suficient de veranda poate fi loc destul de plin - un salon frumos și luminos de vară, unde ai putea citi cărți și bucurați-vă de grădina prin fereastră.
Cel mai important lucru în acest tip de aranjament al spațiilor - un sistem elaborat de mobilier tapitat. Poate fi necesar pentru a face la comanda. Nu-ți face griji - nu poate fi costisitoare. Tot ce trebuie - este de a construi un cadru pentru a pune salteaua pe el (poti fi chiar la fel, care este utilizat pentru un pat de o persoană) și adăugați o pernă.
Nu uita de textile bine gândite, poate chiar contrastante,. Că el este dat un loc central în decorarea camerei

Video: COTTAGE Cum de a face acest loc un favoritNumăr idee 4
studiu


Veranda ca un birou

Veranda poate fi o locație ideală pentru a găzdui un birou și poate chiar - un loc pentru calculator. Această cameră poate fi, de asemenea, utilizat ca o cameră mică de lectură, dacă se combină scaun și rafturi pentru cărți ei.
Comoditatea principal al acestui aspect este că, chiar și în munca intelectuală intensă, vă veți simți încă în natură - soarele va străluci prin multe ferestre, și păsările ciripesc aproape ureche.
Cabinetul de nevoile de țară nu este pentru toată lumea, dar încă un loc în casa este întotdeauna util - nu numai pentru a scrie memoriile sale, dar, de asemenea, pentru a pune în ordine alfabetică pachete de semințe sau, de exemplu, pentru a desena planuri pentru paturi.


Ideea №5
sală de jocuri


Veranda ca un loc de joacă

Cu dorința suficientă poate fi o verandă în sala de preferat casa pentru copii. Dintre cele trei opțiuni de site-ul pentru a alege jocuri potrivite pentru varsta: cel mai mic va fi perne confortabile pe podea, iar copiii mai mari sunt echipate mai bine masă și scaune pentru copii. Adolescenții vor fi canapea confortabilă, pe care, prin modul în care poate fi plasat și o dană în formă de pat-pod, în cazul în care înălțimea tavanului permite.
Cel mai important lucru într-o cameră - gândiți-vă cum să adulți și copii confortabil. Dacă aveți un pridvor la intrarea în casă, este mai bine pentru a împinge zona cea mai activă pentru jocuri în colțul ușii la stradă și în camera de zi. Furnizarea de un simple, dar profunde rafturi pentru a stoca jucării - în caz contrar nu va fi în măsură să mențină ordinea chiar și minimă în joc.
Cel mai interesant lucru pentru copii să se joace în vara cu material viu, așa că lăsați un spațiu pentru colecții de pietricele, scoici sau flori pentru un ierbar. Învățați copii la natura posibil și cu ajutorul gherghef. Lăsați aplicația de frunze și meserii din materiale naturale (ghinde, castane și așa mai departe. N.) Va deveni temele lor principal în țară, în locul televizorului și a calculatorului.


Ideea de numărul 6
grădină acasă


Veranda ca o grădină acasă

Dacă aveți un număr mare de plante care sunt deja creează probleme cu disponibilitatea de spațiu în casă, pentru vara poate aduce întreaga lor de colectare la verandă. Florile sunt sigur de a se bucura mutarea din cauza superba de iluminat la noul loc de reședință.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu