Tur foto al casei de vară pe un lac din Noua Zeelandă

tur foto al casei de vară pe un lac din Noua Zeelandă

Această casă mică fermecător este în stil colonial englezesc. Tehnici de proiectare clasice din Europa de Vest sunt foarte creativ ambianță tropicală diluat din Noua Zeelandă.

tur foto al casei de vară pe un lac din Noua Zeelandă

Camere spațioase, nu supraîncărcat cu un număr mare de mobilier și tonuri întunecate a face aceasta casa mai mult ca o stațiune în cazul în care zilele de vara par chiar mai fantastic decât sunt în realitate.

Exteriorul acasă în Noua Zeelandă

Casa în sine este destul de o clădire veche - are mai mult de 60 de ani, dar nu a înlocuit nici podele din lemn sau pereți. Dimpotrivă, ele au fost folosite ca fundal provinciale și practice pentru acasă moderne.

Dormitor în culori pastelate în Noua Zeelandă

Pentru dormitorul principal a fost ales culori cu adevărat tropicale - culorile alb și bej pentru bază și turcoaz cu smarald pentru accente. uși glisante mari la patio cu vedere la golf decât să întărească imaginea casei, în care toți și numai face acest lucru de odihnă și să se bucure de viață.

Video: Casa mea din Thailanda # 2 HOME TOUR! CAMERA TOUR |! Swasti Ji

Intrarea în casă

Ușa principală, datorită o verandă mică deschis, are o vedere remarcabilă - un sentiment de confort și de securitate totală la intrarea în casă ați furnizat.

Video: Noua Zeelandă

Interiorul sala de mese

Sala de mese mare are o caracteristică care combină spațiu - de aici puteți merge într-o sală spațioasă și în bucătărie la dormitor.

Tot mobilierul este selectat meci frumos pentru districtul local. scaune de răchită, de masă și dulap cu sertare din rafturi solide, de culoare albă pentru cărți și suveniruri fac din interiorul casei un simplu, ci pentru că și elegant. Numeroase suveniruri etnice și creative pentru a oferi proprietarilor de oameni creativi și călători.

Lampa de podea originală are un indiciu de tradiție a triburilor locale din Noua Zeelandă, iar ușile de sticlă largi oglindă în stil aproape identice pe perete.

Living cu semineu, design interior

Condiții de viață în această casă este destinat în mod clar pentru o vacanță de familie liniștită: o canapea, în fața șemineului, teanc de reviste și un colț de carte lângă scaun și întreaga canapea în jurul valorii de ferestre panoramice - toată lumea de aici trebuie să, să se întoarcă de la griji.

Video: cap.20 (VLOG) Plimbare cu Minikotikom - Apartament nouAceastă cameră este echilibrat între suita de confort rurale și suburbane. grătar modern este construit într-un coș de fum vechi, și un pereți împânzit de copaci atârnă opere de artă „sub aur“.

Sistem de stocare suplimentar de-a lungul zidurilor lungi de mare ajutor în organizarea spațiului, exact așa cum rafturi de perete, care sunt folosite atât în ​​scopuri practice și decorative.

bucătărie albă într-o casă de țară, design interior

bucătărie foarte minimalist are o pantă mică în retro. Dovada de blatul de fier și scaune de bar și lămpi de epocă. La contactul de lucruri vechi și nou lucru - o delimitare clară între cele două ori.

Video: Noua Zeelandă 2013 North Island

De exemplu, nu te nega în facilitățile moderne - altfel decor retrospectivă va face să regret doar pe viitor. Principalele obiecte din bucătărie, ca în orice altă cameră ar trebui să fie suficient de largi, confortabil și fără defecte, astfel încât să puteți combina utilul cu placutul, adăugând suveniruri de epocă și textile conexe.

baie de interior

En-Suite are un plan neobișnuit de alungit - aici el stă toaletă în colțul îndepărtat în spatele unui perete despărțitor, și două chiuvete - de-a lungul aceluiași perete aproape de intrare. De fapt, aceasta este una dintre soluțiile cele mai practice pentru acest tip de spațiu, în special având în vedere portșervetele convenabil pe peretele opus.

dormitor frumos în stil colonial englezesc

Al doilea dormitor la etajul al doilea are o dimensiune mică, nu mai mult de 10 de metri pătrați, dar se pare ca o cameră de hotel Posh. Ca întotdeauna, atenția pentru detalii salvează interiorul oricărui spațiu, indiferent de datele originale, cum ar fi înălțimea tavanului sau a bugetului.

interior dormitor

Patul putem vedea perfect ansamblu organic, la o dată la trei secole:, oglindă de epocă foarte veche a secolului al 19-lea, un dulap cu sertare din mijlocul 20, și pe perete, subiectul artei contemporane din 21. Și dintr-o dată, și nu pentru a determina care dintre aceste elemente în vârstă și care este mai tineri.

camera copilului

Pentru idee de stocare de mici copiilor dvs. a fost gândit în pod - rafturi suspendate deasupra patului, precum și din stânga și din dreapta acestuia: pentru cărți și jucării. Locație pat lângă fereastra este justificată în acest caz, în cazul în care cadrul nu crapă și nu sufla. În acest caz, copilul va fi foarte fericit că dimineața nu poate iesi din pat, să caute o nouă zi însorită.

patio

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu