Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Video: Casa, care nu este vizibil, sau cabana la „domnii din avere» // FORUMHOUSE

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

practic american și prudența nu ne lasă nici o alegere, ci să aplaude în picioare ei.
Această casă de vară - o confirmare vizuală în domeniul arhitecturii și a spațiului ergonomic.

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Pe o zonă foarte mică a adăpostit un loc confortabil pentru patru persoane, iar simplitatea interioară și ferestre panoramice cu vederi uimitoare ale pădurii vechi fac această viață cu totul minunat.

Video :. "Hut vis" Detalii interioare si planifica propriile lor mâini // FORUMHOUSE

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Povestea noastră nu începe cu camerele principale din casa - bucătărie, și de la pragul. Este foarte abil executat echipamente de lucru pridvor. La prima vedere, veți vedea nimic de lux sau interesant. Dar largă, pași robust, contrastante alun usa si pat foarte frumos sub ferestrele fac munca lor în percepția spațiului - și avem doar pare că aici trăiesc bine și frumos.

în stilul de bucătărie minimalismul

Bucătăria în această casă nu este la fel de simplu cum pare la prima vedere. Există, de asemenea, un built-in lumini de tavan și plite de gaz încorporate cu un bazin special pentru legume murdare. Toate acestea „facilitează“ interior, oferind fire și subiecte tehnice pentru a atrage prea multă atenție.

Bucătăria din cabină în pădure

suprafață foarte mare pentru gătit, precum și cutii de depozitare mari, fac bucătăria foarte convenabil. Abundența de lumina soarelui face posibil să nu folosească iluminare artificială în timpul zilei a făcut strălucirea seara de luminile reflectate în ferestrele panoramice, făcând aceasta casa-cabana ca dintr-un basm.

Video: Elina Bystritskaya. VACANȚA DE RĂSPUNS "Ediția 21"

Casă la țară în pădure: regulile de interior bunăDupă trecerea unității de bucatarie cu chiuveta situat. Acest loc nu a fost aleasă întâmplător pentru el. Imaginați-vă că mergeți la grădina cu ridichi în mână. mâinile și pantofii murdare în pământ. Deschizi ușa doar cu un deget curat, și chiar în fața ta - un raft pretuit pe care le expune culturile lor pentru curățare suplimentară. Aici nu trebuie să treacă prin bucătărie la flanșa liberă, patare peste tot în jurul și de a lăsa urme de munca.

Dormitorul pentru cinci persoane. dormitor de dimensiuni mici

Zona de dormit este proiectat pentru 4-5 persoane. Desigur, o astfel de casa nu poate fi numit de lux, dar dacă - un cuplu căsătorit, cu trei copii, puteți potrivi cu ușurință în această cameră. Părinții - top, și copii - în partea de jos. și barele de protecție pot fi făcute pentru paturi, dacă se dorește.

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Întreaga zonă este echipată cu un dormitor, cameră de pe podium de viață. În primul rând, ajută la menținerea căldurii în aprilie și mai, atunci când vila este încălzită de o sobă mică. În al doilea rând, ajută la organizarea spațiului de depozitare suplimentar de același lemn. Și, în al treilea rând, se separă zona murdară și curată, pentru că nu există elimina pantofii pe verandă, și chiar înainte de „intrare“ în camera de zi.

Casa Cadru 6 din 6 de revizuire # casa cu mâinile lor: Video

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Un design frumos este setat pe termocentrala cuptorului. Cu această opțiune de înregistrare va trebui să fie atent, dar este mult mai ușor de curățat aceleași gresie de relief, pe care mulți oameni le place să folosească acest loc.

Casă la țară în pădure: regulile de interior bună

Imediat înainte de a începe casa paturi de flori, care sunt în mod clar vizibile din gazda de lucru din bucătărie. Frumusețe!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu