Casă de țară mică

Video: casă de țară mică

Mama mea este în revizia casa, iar ea sa mutat la aripa sau ceea ce am folosit pentru a apela „bucătărie de vară“. Dar bucătăria mama mea nu este veche - un cuplu de ani în urmă gazificate sat și încălzirea a fost efectuată în casă, și depune. 
Dependință destul de mici, două camere, astfel încât acesta va împărtăși designul, probabil, cineva va veni la idee la îndemână pentru realizarea vilei lor de vis. Deschiderea ușa din față, te afli într-un hol mic:

coridor

De acolo, vom trece prin bucătărie, echipată cu tehnologie de ultimă oră:

bucătărie

Deasupra suprafeței de lucru va fi în continuare dulapuri suspendate. Dar, între un scaun și o mașină de spălat a fost o dată soba, care stoked cu cărbune. Strict vorbind, este de a analiza soba și a început o reparație la nivel mondial. Acum, în locul său o ușă în baie cu WC, din cauza care a avut următoarele pentru a reduce camera de zi pe diagonală:

Camera 1

Video: reparații Perfect. Transformarea o casă de țară mică într-o vilă

În partea stângă, în fotografie este de colț vizibilă, piatra de colț care tocmai merge de-a lungul peretelui „diagonală“. Fotografia următoare se observă:

bolard

Acesta este genul de bunica „budoar“. Și arată acum „vinovatul“ această fotografie diagonală de reprelucrare - baie combinate:

sanuzel1

sanuzel2

sanuzel3

Video: casa țară mică pentru o parcelă mică

A fost foarte compact! Trebuie spus că timp, efort și bani pe această frumusețe este plecat oh-oh-oh! Dar cum a făcut-o!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu