Extensie de capital la casa de țară cu mâinile lor

Casa de vacanta pentru iubitorii de viață țară - acest lucru nu este latrina, nu doar un loc de dormit. Mulți grădinari trăiesc acolo de luni de zile, și, uneori, devine un loc permanent de reședință. Dar ce se întâmplă dacă casa este mică și este prea mic? Continuă să trăiască în condiții aglomerate sau de a construi o casă nouă - un pic mai mult? Pentru aceste două propuneri nu este o opțiune, există un excelent mod de ieșire din această situație - pentru a atașa o cameră în plus la o casă existentă.

Deci, de multe ori proprietarul gradinii a decis cu privire la construirea unei prelungiri în cazul în care:


Principalul avantaj al orice extindere la casa cabana de vară - achiziționarea de spațiu utilizabil suplimentar

Principalul avantaj al orice extindere la casa cabana de vara - achiziționarea de spațiu de locuit suplimentar. O nuanță importantă este posibilitatea de a cădea în camere adiacente, fără a părăsi clădirea principală. Acest lucru este valabil mai ales în timpul iernii sau pe vreme rea, în cazul în care proprietarul nu trebuie sa se imbrace pentru sezonul pentru a intra în camera din dreapta.

De altfel, costurile de construcție pot fi reduse în mod semnificativ în cazul în care vom folosi sfaturi practice sensibile prezentate în acest articol:

 

extensie Walling

Înainte de a trece la pereți din zidărie, este necesar să se aibă grijă de izolarea lor. Este suficient să se rostogolească material pentru acoperișuri pe planul de fundație. Scopul acestui pas - pentru a preveni răspândirea umezelii în sus - de la sol la acoperiș.

Chiar procesul de construcție a pereților extinderea diferitelor tipuri de tehnologii de piatră este destul de simplu:

 • Solutia este amestecat (într-un raport de - 1 la 3 proporția fracției nisip ciment, plus apa adăugată într-o cantitate necesară pentru a obține consistența cremă groasă)
 • Prima piatra stive pe soluția strat și un pic rap jos o spatula (mistrie) sau topor ciocan
 • A doua piatră stabilită în același mod de lângă prima, dar soluția se adaugă acestea. Pristukivanie are loc de sus în jos și de la capătul spre prima cărămidă laid (piatra)

Astfel, primul rând sunt dovedit. Pentru a atenua o parte din munca le este recomandabil inițial pentru a pune pietrele în colțuri ale extinderii viitoare, trageți între un șir de solid (sforii de pescuit linie groasă), care va controla planul de ansamblu al suprafeței.
important: Verificați întotdeauna construcția de zidărie nivel planeitate - atât orizontală și într-un plan vertical.

Verificați întotdeauna planeitatea nivel de construcție din zidărie

În timpul construcției extensiei este important să nu pierdeți un singur obligatoriu pas - fixare suplimentară ridicat pereți la clădirea principală. Unii ignora această etapă, presupunând că camerele adiacente pot avea loc în loc doar o soluție. Acest lucru nu este adevărat. Nici o fixare suplimentară poate duce ulterior la fisuri, care va fi foarte dificil de eliminat.

Evitați acest necaz va permite procesul de consolidare a zidăriei (face suficient într-un singur număr de capitonate). Acest lucru va necesita pentru a fora găuri în pereții clădirii principale și a pus valva în așa fel încât un capăt a fost în gaura forată și cealaltă pune pe suprafața căptușită rânduri.

Video: pridvor închis pentru case de vara, terasa. Motor. Instalare. partea 1

Mai multe de lucru continuă în același spirit: sunt stabilite următoarele și următoarea serie de caramida (piatra). Rețineți că acestea ar trebui să fie stivuite, astfel încât de andocare (verticale) Articulațiile rândurile anterioare și ulterioare nu coincid. Aceasta este, de a pune cărămizi în rânduri decalate: partea de sus este situat la două (uneori chiar trei, în funcție de tipul de pansament) inferior. Acest lucru se face în scopul de a obține puterea maximă și soliditatea structurii.Instalarea centurii seismice


centura seismica. Fotografii de pe site-ul arbolit-nsk.ru

Video: Extinderea la casa

Pe ultimul rând din piatră, se recomandă să se toarnă centura seismice de beton, care consolidează și mai mult structura. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. instalați cofraje
 2. Așezați structura de armare
 3. se toarnă beton

Video: Înlocuirea fundației și construirea unei extensii a casei. Ltd. "CB-Fundația"


Seysmopoyasu ca fundament, este necesar să se dea timp pentru întărire.

montarea acoperișului

Acoperișul este recomandat să se suprapună același material care a fost utilizat pe acoperișul clădirii principale. O variantă ideală este considerată o astfel atunci când foile de ambele părți ale clădirii este pe deplin aliniate unele cu altele. De exemplu, ia în considerare construirea unui acoperiș ardezie, care este cel mai adesea găsit în căsuțe obișnuite. Cu toate elementele de proces pot fi împărțite în trei etape principale:
 1. Instalarea unui cadru de lemn
 2. Pardoseala barieră hidraulică și vapori
 3. ardezie de instalare

Setarea cadrului
Cadru din lemn este format din bare, care este de dorit de a conduce în continuare peretele principal în casă de țară. Distanța dintre elementele - nu mai mult de un metru.

Cadru din lemn este format din bare, care este de dorit de a conduce în continuare peretele principal în casă de țară.

Următorul pas - Lamela care este fixat perpendicular pe grinda principală. Placi de set, astfel încât patru dintre ele o foaie de ardezie ar putea minți. Dacă materialul de acoperire are o lungime de doi metri, șipca este montat la o distanță de 50 cm între elementele de construcție.

Pardoseala barieră hidraulică și vapori
ardezie modernă, din păcate, nu sunt caracterizate de înaltă calitate, de aceea este de dorit să se prevadă un strat de hidro și bariera de vapori. Filmul este cumpărat în magazin și este atașat la cutie folosind un pistol cu ​​capse. Izolarea fixe rânduri orizontale de jos în sus, astfel încât stratul superior la bitul de semn inferior (cu suprapunere). Acest lucru se face astfel încât apa nu a putut ajunge la elementele structurale din lemn sau deteriora extensia de tavan - în cazul în care găsește o modalitate de a penetra ardezie sau alt material pentru acoperișuri.

ardezie de instalare
Instalarea de ardezie face rânduri ce se extind de jos în sus. Prima foaie este fixată inițial numai pe două cuie inferioare de acoperire (a doua din fundul lăzilor bar). O a doua foaie de ardezie este plasată în primul rând se suprapun (una anterioară val). Stivuirea în aceeași secvență continuă până la capătul acoperișului, care poate necesita material de fasonare. Această procedură poate fi realizată cu ajutorul polizoare și disc pentru a lucra pe piatră. Montarea a doua și următoarele rânduri repetițiilor prima stivuire.
important:

 • Primul rând de ardezie trebuie împins la perete la 10-15 cm, pentru a minimiza efectul negativ al apei pe pereți.
 • Unghiile condus în punctul val superior: deoarece probabilitatea deteriorării accidentale a foii este redus la un ciocan de precipitare minimuma- va colecta în ardezie jgheaburi, nu pe valuri, deci posibilitatea pătrunderii umezelii prin orificiile de unghii este redus practic la zero.

Instalarea de ardezie fac rânduri ce se extind de jos în sus

Cel mai dificil - ultimul (superior) rând, din care instalația poate fi realizată în două moduri:

 • În cazul în care acoperișul este complet aliniat, foile trebuie să aibă un prim rând de acoperișul principal al casei și a pus pe extensiile elementelor penultimele
 • În cazul în care înălțimea clădirilor nu este posibilă combinarea structurii de acoperiș, vă recomandăm să prodolbit Stroebe de perete într-o casă de țară (puteți utiliza polizoare, Vânător de perete, topor ordinare, și așa mai departe). Locașul este inserat ultimul rând de ardezie, ceea ce reduce posibilitatea pătrunderii umezelii sub extensia acoperișului

Nu este necesar să se utilizeze un ardezie, alegerea de materiale pentru acoperișuri este acum destul de extinse. Sorteze forme și tipurile lor, pentru a evalua punctele forte și punctele slabe va ajuta la articolul de revizuire detaliată:

 

de lucru principal efectuate. extensie Finish pentru a depune dorit să amâne o perioadă suficient de lungă de timp (șase luni). Lucru este că clădirea suplimentară se va micsora si acest lucru poate cauza microfisuri care strică doar lucrările de finisare. Vă faceți griji despre contracție nu este necesară - este un proces natural prin care toate clădirile. Dacă ai făcut tot ce trebuia - o extensie a lojele vor servi cu credință de mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu