După ce, la un moment dat am avut gâște

Am avut, de asemenea, gâște ... Nu mult, este o turmă mare de doar 30 de bucăți.

Este important să vă dau câteva instalații - pentru ceea ce este necesar să se crească gâște? Există două opțiuni. Primul - numai pentru carne, numai în carcasă. A doua opțiune - pentru carcasele de carne și puf. Aici, pe aceste opțiuni și va depinde de dispozitiv Gusyatnikov.

Bobocei înot într-o cană de apă.

Pentru primul lot mai ușor. Gâște nu au nevoie în mod special să înoate, nu au nevoie în special un iaz sau un bazin special pentru păsări. Ei au nevoie pentru a curăța apa a fost întotdeauna o capacitate destul de mare, astfel încât să puteți spăla, clătiți cioc. Și gâștele fac tot timpul, ca o rață. Ei au adunat alimente în cioc și sa dus la umed alimente, cioc curat. Deși gâște de înot dragoste, și le place să înoate și se arunca cu capul. Pentru că, dacă nu propriul iaz, este încă nici o problemă. Problema va fi în defeathering carcaselor. Dacă numai pentru carne să crească, iar aici nu este nici unul, care este problema.

Dacă în jos, apoi a construi un iaz sau au orice alt scăldat că apa ar putea fi modificată, astfel încât era curat. În caz contrar, puful de bună calitate pentru a fi văzut.

Goose la vasul de spălare.

Unii pe teritoriul pentru gâștele nu sunt îngrădită, indiferent de cât de mult iarba ar crește pe ea într-o săptămână va fi un teren de călcat în picioare goale. Da, și murdar. În gâște au webbed labe. Cu aceste aripioare plane și tamp se va transforma într-un patinoar în umed vreme ploioasă întreaga zonă. Și ce va deveni murdar ei înșiși ... Cu toate că în bazinul va urca și scoate apa.
Desigur, ar trebui să fie mici bobocilor păstrate într-un mic bazin cu apă zagonchike și întins pe partea de sus a unei rețele sau plasă pentru ao proteja de prădători.

Ei bine, doar o mare, în cazul în care gâște pot fi echipate cu promenade. Pe teritoriul său, nu este suficient. Și doar undeva să anexați un loc pentru câteva zile, până când iarba nu este încă totul va fi mâncat, și apoi se transferă grila într-o nouă locație. Puteți conduce doar afară și pasc, cu siguranță, paza. Atunci când păsările devin adulți, ei pot prinde doar un om, ci un strigăt de păsări poate perepoloshit district întreg. Și pășunat are nevoie de timp, și de obicei lipsesc. Prin urmare, este mai bine să aibă un țarc portabil.

Toate hrana pentru animale!

Cu cât este mai găina mănâncă iarbă (alimente gratuit), mai puțin mănâncă cerealele furajere.
Acum, cu privire la dimensiunea adăpostului. Gus nu este un pui, pentru a Sedalia somn nu stie cum. Deoarece zona este calculată din valoarea estimată a păsărilor, precum și perioadele de timp de cultivare pe magazia. Gâște nu se tem de îngheț, dar pierde in greutate. Și pentru a obține un bun gâște puf dens trebuie să fie păstrate până la îngheț. Deci, ei trebuie să-și petreacă noaptea (dacă este posibil), în hambar. 

Video: Antoshka - cântec Rusă (Soyuzmultfilm)

Acum, despre obihazhivanii carcaselor. Scoateți pene și puful cu o carcasă de pui nu este problematică. Am înmuiat în apă foarte fierbinte pentru legonechko polminutochki și toate retras. Masina mea peroschipnaya elimină toate cu două carcase mari în 7 secunde. Cu gâștele nu au de lucru. pen-ul lor este tras din greu, pentru a trage în jos este necesar din greu și cu atenție pentru a evita ruperea pielii.
Dacă aveți nevoie doar de o carcasă, apoi abur în apă clocotită va ajuta, dar nu rezolva problema complet. Dacă aveți nevoie de mai mult și se umfla în pene carcasele în apă nu este coborâtă, ronțăie uscat. 

Toată lumea a văzut cum în filme copii huliganii perne din pene de luptă, atunci când mulțumiți, și ei sunt rupte în bucăți. Puf și pene zbura! Cam același lucru se întâmplă atunci când încep să smulgă gasca. Dar nu în astfel de volume. Dar încă în casă, casa, bucatarie cu o astfel de lucru nu poate merge. Pentru că ai nevoie de o cameră specială, încălzită, în cazul în care acestea ar putea transporta confortabil o lucrare-pufoasă vânt. În timp ce căldura pe stradă, nici o problema. Și când frigul de minus cincisprezece?
La fermele de păsări de curte toate activitățile se desfășoară în incinta pe tot parcursul anului. Un proprietar privat trebuie să furnizeze toate el însuși pentru sine, el a continuat să construiască.Gâștele la jgheab.

Și nu cred că mașina este cumpărat peroschipnaya ajută. Faptul că puiul și pene de gâscă diferă. În pene de pui uscate, și o gâscă, acestea sunt unse și acoperite cu grăsime. Dacă acest lucru nu a fost ca gâștele să înoate nu a putut. Și ar ateriza păsări. Deci, această grăsime îndepărtat greu. Deoarece degetele bătătoare peroschipnoy mașini și carcasă de diapozitive și pen-ul este tot în loc.

Video: Animație: Două gâscă vesel | Două gâște veselă cu subtitrare în engleză, greacă, italiană, rusă

smulgerea carcasă de gâscă este complicată. Mult timp în urmă cineva a venit la abur fierul de gâscă pielii. Braley cârpă umedă (dacă se colectează să se dezbrace un pantaloni groase de tesut dens), a fost plasat pe o mică porțiune din carcasă, aplicat de fier „roșu fierbinte“. Aburire, s-ar putea infiltra prin pene și puf. Odată ce acest lucru se întâmplă, odată purificată, acest uchastochek mic de pene și puf. A doua zi poate, cel mai bun caz, să smulgă două gâște. 
Mașini moderne, desigur, să faci totul mult mai repede. Dar lăsați carcasele pe un număr mare de „buturugi“ - rămâne. Ele sunt, de asemenea, dificil de curățat. Cu toate acestea, există o modalitate pentru sacrificarea industrială. carcasă jumulite este imersat în parafină topită. două imersare impune ca stratul de ceară este durabil și destul de gros. Că el ar trebui să dețină în toate „buturugi“. Atunci când ceara se intareste, acesta este îndepărtat dintr-o carcasă, și cu ea înlăturate toate nu este corect cu pielea.

Bobocei de înot.

Video: Alexander Gilyov trăit au fost gusi.mpg

Acesta este motivul pentru care prețul de gasca este de prețuri de mai multe ori mai mare pentru pui. Nu este doar dorința oamenilor de a vedea gasca de Crăciun cu masa de mere. Cu toate că joacă un rol important în stabilirea prețurilor. La costuri de alimentare mai mici (în funcție de pășunat și ierburi proaspete), oferă o mare contribuție la prețul unui Gosling, care este de trei ori mai mare decât carcasele de pui broiler prețul și viteza de prelucrare (în special agricole, suburbane). Deși în carcasă de gâscă în greutate poate fi comparat cu greutatea carcaselor de pui de carne, îngrășate în gospodărie (până la 5 kg).

Ei bine, în cele din urmă, după părerea mea despre gustul de carne de pui și de gâscă. Îmi place carnea de pui. Carcasa de pui totul are. Și pieptul mare și piciorul de picioare enorme, și „consolidarea“ (orice altceva) pentru supă. Gâsca (eu cred) numai san. picioare mici. Eu le numesc okorochochkami (nu întreg picior și okorochechek), orice altceva set de supă.

Gâște în zăpadă.

Am prieteni iubitori de gâscă cu tăiței, prefer de pui. Iar dacă gatiti gasca, carcasa numai în întregime în cuptor. Pornind de varză acră cu un număr mare de mere, a pus pe un tampon de aceeași varză adâncă tigaie și se coace într-o mică de căldură timp de cinci ore, bine, acesta poate fi ușor mai puțin. Desigur, măsurile de precauție, astfel încât nimic nu este ars de jos și nu de sus uscat. Anterior, pentru astfel de scopuri era veselă specială - latki. Acum, o gâscă bună a gestiona într-un vas mare de copt, mangale.

Și ultimul cuvânt. Gâște - păsări sunt foarte inteligente. Poate că nu sunt mai inteligente decât de pui, dar cele mai recente mintea ta nu arată. Dar gâștele doar informații strălucește prin puful și penele. Deoarece scorul de gâscă dificil (mental, psihologic) decât pui.

La început, am vrut să scrie un comentariu simplu, răspunsul la întrebarea care suna aici 7dach.ru/user_4453/kak-na-dachnom-uchastke-obustroit-gusyatnik-73663.html Apoi am decis să vorbesc despre experiențele lor într-un jurnal.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu