Cockerel sau o găină?

Cumpărarea pui, astfel încât se pare că doresc cu adevărat să știe, pe cine am vândut - bărbați sau femei. Atunci când puii de o zi sunt achiziționate pentru a crea un efectiv de găini ouătoare, este necesar ca cea mai mare parte erau pui. Când luăm puii broiler, interesul se dovedește contrariul. Mai bine atunci când dominate de bărbați - acestea sunt mai mari, carnea în carcasă mai mult.

Cockerel sau o găină?

Cum de a determina care transporta acasă într-o cutie - un cocoș sau o găină?

Cum se distinge de cocoșel de pui

La puii de găină rasa Lohmann Brown masculi diurn zholtenkie neteda si Fawn de pui. Există și alte straturi de rocă în care sexul poate fi determinată de culoarea pufului. Și ce despre pui de carne, pentru că toate alb? Uneori, ei pot vedea pete negre, dar ele nu pot fi considerate un semn de gen.

Video: Cock și Hen (desene animate)

Nu știu cât de mult este adevărat, dar puii de carne cu astfel de marcaje sunt respinse, adică, acele firimiturile pe păsări de curte pentru carne nu este utilizat. Motivul este că, în loc de pete întunecate pot crește pene negre, și deja în locul lor apar gri „pată de cerneală“ pe piele. Ei bine, care a reperat carcasa ca să cumpere în magazin? Există o cale - la etajul pui broiler este determinat de penele de pe aripi.

pui de carne de zi cu zi

Chiar și puii de zi cu zi deja pene mici. Pentru a le vedea, trebuie să atenție, încercând să nu rănească copilul, răspândirea aripa ca și cum a reușit să se facă un pui. Acum, pentru a examina pene. Pentru a înțelege în mod clar diferența, este necesar pentru a vizualiza aripile multor tsyplyatok. Să acorde o atenție la lungimea penelor și localizarea lor, începe să urmărească schema.

Acest lucru arată că o parte din aripa, în cazul în care cresc pene. Vedem imediat că acestea sunt aranjate în două straturi: numărul de numărul inferior și superior. Pene de creștere linia de jos sunt numite primar, top - remigele de acoperire.

aranjament pene. Rândul de jos -, rândul superior primar - remigele de acoperire.


pene superioare pui întotdeauna mai scurtă decât cea mai mică. Când chickabiddy a adus numai din ouă, pene korotenkie toate, dar toate aceeași lungime a învelișului nu depășește lungimea de pene primare.

Doar câteva ore, penele au crescut, dar proporțiile a rămas același - lungimea superioară este la lungimea de jos.

pene de pui și aranjament lonjeron. Acest pui.

Video: Gem Mountain - cocoș și pisică (A Cockerel și Pussy-pisică) ehrzjanskom povesteÎn fiecare zi cocoș-pui și coverts pene primare de aceeași lungime. Câteva ore mai târziu, ei cresc, iar penele din rândul de sus va fi puțin mai lung decât rândul de jos de pene.

Aceasta va dura un pic mai mult timp, iar cocoși remigele de acoperire va depăși în mod semnificativ lungimea penelor primare.

Video: Tales Suteeva - Vanished Peter-Cock

Aici este penele de la masculi pui de carne.

La fel ca poti vedea cine este în mâinile noastre - cocoș sau găină. 

Pe cine cumpărăm de la fermele de păsări de curte?

Seara, el a privit puilor de carne lui Cobb-500 și este de trei zile. pene adică au crescut puii ei înșiși recunosc mama mea, care rulează la mine și să vorbească. Acum, copiii nu sunt speriați când le iau în mână. Dar nimeni nu-i place când am început prudent să se întindă aripa ca ventilator deschis.

Nu știu de câte ori am venit peste în mâinile aceleași elemente, dar nu am putut găsi nici un cocoș! Toate pui ... Toate penele primare au fost mai mult decât remigele de acoperire.

pui

Se pare că în fabrică înainte de a vinde pui produs un fel de podea. Separarea penaj se efectuează doar la pui broiler zi. La fermele de păsări de curte, nu doar grădinari cumpere tinere. Exista companii care se specializează numai în îngrășare și nu deranjez pentru a viței de ieșire în incubatoare. Doar ca nu toate fermele de păsări de curte sunt animale de prăsilă.

Video: Cock și pui (proba) Av .. poezie și spaniolă. Komarova Elsa

Cred că pentru noi, în creștere de pasăre în cantități mici private, pentru a alege pui și cocoși oferi întreprinderilor de îngrășare. Și ce altceva poți gândi?

pene pe aripi de scheme de creștere bărbați și femei simplu, amintiți-vă diferența poate cineva. Așa că vreau să spun că, atunci când cumpără pui există o oportunitate reală de a determina sexul lor și de a salva-te de dezamăgire.

Și utilizați această metodă?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu