Kotogalereya început
Deci, deschis Kotogalereyu))) Vă invit pe toți să ia parte la Discutarea ideii creării ei - dacă un astfel de site schemă are nevoie, indiferent dacă este interesant pentru tine, dacă doriți să participe la punerea sa în aplicare? Dar, în comentariile la această colecție expune fotografii pentru animalele lor. Vino alaturi de noi, și lăsați zilele noastre tot mai mare Kotogalereya de zi!Acesta este cel mai mare nostru, Peach. Este adevărat că bine? Hunter Minunat, de modul în care
Da, se pare că este un „incident de botanic“: Peach pe mere :)
În timpul iernii, el a fost compania frate. Acest lucru, fără alte formalități, am numit Ryzhikov
În sat el întindere, este locul unde îmbuibările ...
Video: Cat Simca - fantoma monstru Fanny britanic pisica Simka
Și el, de asemenea, sa dovedit a fi un vanator nascut - prima sa producție târât acasă în 3 luni.
Ei au trăit până de curând, spun ei, un singur suflet. Cu toate acestea, molid, îmbrățișând dormit
Și apoi, brusc, ceva a mers prost ... În urmă cu două săptămâni - că această idilă, și dintr-o dată ...
Peach a început să dispară definitiv de acasă, iar la întoarcerea sa nemulțumit șuierat și maraie la toate (((El trăiește acum în țările vecine, își petrece noaptea pe un leagăn, și se întoarce acasă, se comportă foarte precaut, și chiar agresiv. Ce este asta? .. Atâta timp cât eu nu înțeleg ((
Ei bine, ieri avem un nou membru al familiei a apărut. Meet - Gogoașă :)
Fratele mai mic Peach și Ryzhik, obraznic și răutăcios.
Un sigiliu numele tău? Ei odihnesc cu tine în țară? În așteptare pentru fotografii ale pizde fermecătoare în comentariile -))
- Croton - locuitori exotice de pervazul ferestrei mele
- Sansevery mea acasă
- : Peach, piersic plat în grădina ta
- Piersic
- Și ceea ce este mai rău, regiunea noastră?
- Peach - copac, care necesită o atenție constantă și îngrijire
- Un copac minunat și util
- Să vorbim despre concurs, participanții și culorile!
- Ne protejăm animalele noastre de la rastyuhi !!!!!
- Boala Peach și tratamentul lor
- Și ne umple
- Ce părere aveți despre prieteni kotogalerei?
- Bit pozitiv: pisica care zâmbește:
- Plăcintă cu piersici
- Catalog de Achimenes (foto
- Vino vizita !!! Vă invit pe toți !! care a fost modernizat
- Luați în rândurile lor unită?
- Și încă mai am un pic creaturi!
- Oh, aceste sigilii ah, aceste pisici
- „Grădinile Rusiei“ se deschide un nou sezon!
- Istoricul nostru de căutare de vară de ședere pentru țărm nativ