Istanbul vânzătorii de flori onorat tradiții

Video: Master class pentru a găsi șosete - E Coli în casă. Sezonul 2. O serie de 41 11/27/15

Istanbul vânzătorii de flori onorat tradiții

Video: Dragoste pensionari Cele mai vândute la nivel mondial - E Coli în casă. Sezonul 2 Seria 39 pe 20/11/15

Vânzarea de flori tăiate, coș mare - ocupație veche a locuitorilor din Istanbul. Atunci când sunt ocupați cu munca lor, ei nu se tem nici arsita, nici vântul rece. „N-am săturat locul de muncă, pentru că eu o iubesc. Cred că aceasta este cea mai bună profesie pentru o femeie, pentru că vânzarea de flori - o chestiune foarte delicată „, - a spus Gyulyumser Închideți. vânzarea de flori ia chiar mama si bunica ei, și într-adevăr Gyulyumser 42 de ani care lucrează în acest domeniu.

De-a lungul anilor Gyulyumser învățat să înțeleagă atât culorile și ceilalți: „Eu de obicei doar să văd ce scop o persoană cumpără flori. Oamenii vin la mine și iubitori pasionați, și soții sunt vinovați greșit, iar cei care doresc să felicit prieteni și rude. "

Acum Gyulyumser deja 50, și în curând ea a fost de gând să plece pentru o pensie bine meritată. „Îmi place foarte mult munca mea, dar anii de taxare lor iau, iar eu nu pot petrece atât de mult timp pe stradă“ - cu regret spune femeia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu