Tabernaemontana: cultivarea și întreținerea

Se spune că toată lumea are un corespondent pe Pământ. Asta tabernaemontana în minte - dublu Gardenia (acestea sunt foarte similare), dar nu la fel de capricios în îngrijire. Și tabernemontanu numit cuișoare indian sau indian oleandru - pentru înflorire splendoare, timp în care devine similar cu aceste plante.

Video: tabernaemontana

Aceasta este o înflorire minunat arbust cu verde închis, a arătat la sfârșitul frunze lucioase. Terry parfumate flori alb pur sunt adunate în inflorescențe pe unele piese. Ele apar cu pauze scurte pe tot parcursul anului. boboci de flori sunt așezate pe partea de sus a evadării, în timp ce trezirea simultan mugurii de creștere laterale. Inflorescenței poate fi de la 3 la 5 muguri picătură treptat. Și, în același timp, de obicei, înflorite 2-3. Dimensiunea de flori este de 4 cm în diametru. Tabernaemontana parfum nu este greu și dulce, ca un gardenie, și un rafinat și delicat. El a simțit cel mai puternic din flori nou deschise și în timpul nopții.

În principiu, acesta este un houseplant ideal. Cel mai bun loc pentru tabernaemontana în creștere - est sau vest fereastră, în cazul în care o iluminare destul de luminos și difuză. Pe fereastra de sud ar putea avea nevoie pentru a face umbră în timpul orelor de la amiază. Pentru flori flori abundente au nevoie de o mulțime de lumină, așa că tabernaemontana crește pe fereastra de est. Atunci când oala cu o floare în picioare în penumbra, rata de creștere a încetinit în tufișuri, muguri dezvoltat mai mici și Bloom a fost slab. tipic pentru tabernaemontana care mlădițe laterale outperform în cap de creștere, așa că arată ca un tufiș.

Se toarnă apa tabernemontanu bine apărat după uscare sol fertil. Pulverizat, dar astfel încât să nu cadă pe flori. Planta necesită o umiditate destul de ridicată. Asigurați-vă că pentru a Hrănirea regulat îngrășământul de flori pentru plante cu flori de interior, pentru tot parcursul anului înflorire este nevoie de o cantitate mare de energie.

Atunci când partea inferioară a frunzelor au fost mici bile galbene, am fost foarte speriat de floare, dar sa dovedit că aceste glande elibereze frunzele sunt caracteristice tuturor kutrovyh (familiale, care include tabernaemontana), și nu boala de flori. Frunzele au tubii care conțin un suc lăptos, care uneori apare pe suprafață și se usucă. Din directorul am constatat ca frecventa boala tabernaemontana - cloroza. Și pentru că este susceptibil la paraziți acarieni atacuri de păianjen și insecte scara.

Tabernaemontana la fereastra noastră în creștere rapidă. Ea a dezvoltat toate lăstari noi. Floarea este puternic, dar sistemul de rădăcină fragil, care este, de asemenea, în curs de dezvoltare rapid. Prin urmare, este sigur de a replanta floare. Când neglijentă transplantare rădăcinile nu numai rănit, dar pierde cea mai mare dintre ele. Tabernaemontana preferă substrat ușor acid cu un drenaj foarte bun.

Video: îngrijire tabernaemontana

Îmi place să dau prietenilor lor nu flori tăiate, și pateu. Pentru a face acest lucru, încerc să multiplice cazuri, bine în creștere în casa mea și nu a fost dovedit capricios. Așa că am tabernemontanu semilignified propagate prin butași. Distribuirea este spălată cu grijă, astfel încât să nu mai secreta o seva laptoasa, și apoi muiată în înrădăcinare stimulent praf, iar apoi a pus mânerul de apă și se adaugă, îngrășăminte chimice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu