Despre plante Lachenalia

Vrei sa impresionezi? Cumpara Lachenalia!

Eu garantez, o astfel de instalație va avea una pentru întreaga zonă, astfel încât să existe zona întregului oraș! O revolta de culori ale acestei plante se va topi zăpada, chiar dacă este în sufletul tău. Odată ce Lachenalia a crescut numai în Africa de Sud. Și acum - și pe pervazul ferestrei.

fotografie Lachenalia

Grad Harlequin recunoscut de flori roz închis cu tentă galben, de la Naida ochi galbeni luminoase pe un fond alb, bine, purpuriu si flori portocalii - acesta este un Po frumos!

A se vedea, această plantă și nu încercați să crească pur și simplu imposibil. Fiecare dintre noi are propriile asociații, pentru mine personal Lachenalia seamănă oarecum papagali mici, luminoase, care zburau în fereastra de iarnă, dar a rămas așezat pe pervazul ferestrei cald. Mă uit la ei și nu pot ajuta, dar zâmbet: este necesar - în același mugur atât de vie, aș spune, culori luminoase otrăvitoare!

Un alt miracol - infloreste Lachenalia în timpul iernii, iar vara se retrage. În acest moment, l-am prezinte la balcon și la doar uda solul. In primul an, când Lachenalia mea de vară a scăzut frunze, am fost speriat, dar sa dovedit, acest lucru este normal. Dar îngrășământul am adus aproape această floare la moarte.

Involuntar se pare ca o planta cu astfel de culori luminoase, puternice trebuie să fie hrăniți mai mult, așa că începe zelos până când frunzele au început să se îngălbenească. Aceasta planta este mai bine subalimentare și Lachenalia îngrășământ are nevoie doar de o perioadă importantă, atunci când se formează mugurii și în timpul înfloririi, - atunci am avea și fertiliza (aproximativ o dată pe săptămână). Și eu iau doza de două ori mai mică decât cea recomandată pe etichetă.

Lachenalia vara odihnit, reînviat în toamna timpurie, clocesc frunzele tinere. Sunt doar fericit, și se întreba, și de ce producătorii noștri nu acorde atenție la o astfel de floare minunată? Dar atunci bucuria mea este diminuată. Frunze în formă de curele au devenit tot mai mult, și că, într-adevăr, în decembrie pe nas - și Lachenalia floare nici măcar nu cred.

Video: Un film documentar despre planta

Practic, am consistență, și pentru a admira frunze verzi, dar era prea neobișnuit papagal vrut să crească flori. Am început să studieze literatura. Ca întotdeauna, cazul era temperatura. Pentru o iarnă înflorire de succes ai nevoie de puterea de 8-10 °. Deci, de aceea nimeni nu devine lashenariyu! Dau vina încălzire centrală.

Foto Lachenalia aloevidnoy

Pe scurt, în timpul iernii, am plecat fără flori. Dar în anul următor, se prepară o - a pus în ordine și sunt izolate balcoane vitrate și începutul toamnei Lachenalia mutat acolo. Într-un castron de mică adâncime și lățime am aterizat de mai multe becuri.

Udarea începe de îndată ce a văzut că planta sa trezit. Dar ... era noiembrie, decembrie și inflorescențe nu, nu pentru ei. Da, ce-i problema?! În cele din urmă, în luna ianuarie, a existat o primă tulpini groase. Da, am forțat Lachenalia ma nervos!

La sfârșitul lunii ianuarie, am așteptat papagali lor. Mă uit la ei - și nu am nevoie nici de vitamine pentru a supraviețui blues de iarnă.

Larisa Kirillova, Florarie florar

transplant de vară

Lashenariyu propagate becuri fiice. Din ceapa materne copii separate în mijlocul verii. Există un bun punct de referință - atunci când frunzele uscate (în aproximativ ca lalele). În acest moment, iar planta este ușor să se transplant. Eu iau castron mare, dar puțin adâncă, se toarnă înapoi solul fertil de gradina, planta bulbi, apa și se lasă până la sfârșitul verii (până când planta nu se va trezi). Sunt într-un vas cu un diametru de aproximativ 15 cm planta bulbii imediat 7-8 la tufiș era mai bogat. Tineri bulbi floare de-al doilea an.

Lachenalia bec putregai - ce este? Cel mai probabil, solul este de vina. Fie că este prea compactat sau prea udate.

• pete albe pe frunze. Boala fungice de plante, probabil din cauza sol umed. Transplant într-un sol afânat, uscat.

; • bec rot. Notă oala - el ar trebui să fie sol sterilizat - dezinfectat, becul ar trebui să fie sănătos, nedeteriorate. Înainte de plantare, se înmoaie într-o soluție slabă de permanganat de potasiu.

Lachenalia (din experiența personală), în revista „Îmi place flori“ 2013

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu