Clerodendrum D-na Thompson
Video: 1
Vreau să împărtășesc bucuria cu cititorii și spune cum realizat cu flori Clerodendrum Dna Thomson.
Cumva soțul bunica a văzut o plantă necunoscută. Nume bunica pentru animale de companie nu știa, dar a spus că este flori neobișnuit: flori violet în racemes și sunt oarecum similare cu ciorchini de liliac.
Acest fapt ma interesat, și am găsit în directorul ca o plantă - Clerodendrum D-na Thompson. Totul în descrierea abordării, în plus față de pictura: ar trebui să fie de culoare albă, nu violet. Dar curiozitatea care nu este diminuat, iar data viitoare când m-am întors de la oaspeții cu un mâner prețuită.
Acasă l-au pus imediat în pământ de grădină și a pus-o pe fereastra de sud pervazul. Schimbul rapid să prindă rădăcini și du-te în creștere. udare abundenta, fertilizarea îngrășământ complex la fiecare două săptămâni a făcut treaba lor, și în curând a devenit un novice tot spațiul liber pe un pervaz. În toamna nu l-am tăiat, înfășurat doar în jurul unui bambus oporylesenki impusca. În timpul iernii, udarea este limitată și nu este alimentat în sus.
Primăvara a apărut inflorescență cu 3-4 muguri în axils unor frunze. Inflorirea este într-adevăr extraordinar: ceașcă alb cu buza rosie, dar nimic fabulos nu a trebuit sa ma uit.
Toate Clerodendrum vara petrecut pe balcon, a crescut bici sale lungi, cu frunze mari și pentru a economisi spațiu pe pervazul ferestrei, l-am pus pe podea, lângă balcon.
In timpul iernii, aproape toate frunzele transformat galben și opal. Frunzele rămase din când în când devine un pic mai lent, dar după o porție mică de apă a fost redusă elasticitate.
În luna februarie din axils de frunze au început să rupă rinichi eggshell - a fost un semnal de revigorare a Clerodendrum mele. Pentru a pune din nou pe pervazul ferestrei, în cazul în care el va primi mai multa lumina, in mod dramatic taie lăstari, formând o înălțime tufă de 40-50 cm. Pentru a crește udare, și în curând a ieșit din fiecare rinichi de evacuare cu câteva frunze și muguri.
În luna aprilie a venit oaspeților noștri, inclusiv bunica, au fost uimiți de spectacolul înflorire Clerodendrum. Florile sunt colectate într-o perie de 5-12 bucăți arata grozav.
Dar ceea ce a fost surpriza mea când, după două luni ceașcă alb colorat în roz pal și apoi nuanțe violet și liliac. Toate Bush spunand ca bunica, a început să semene cu un imens buchet de liliac.
Clerodendrum surprins pe toata lumea, iar secretul succesului a fost simplu: mai multe luni de iarnă latența și de tăiere radicală de muguri în primăvara devreme.
Scrisoare de la Natalia
Clerodendrum Thompson - ingrijire la domiciliu
Descriere Clerodendrum Thomson și îngrijire
Clerodendrum ugandez în creștere rapidă decorarea casei tale
Îngrijire Clerodendrum și conținutul său
Clerodendrum ugandez
Recomandări pentru îngrijirea la domiciliu pentru Clerodendrum
Furnizarea de bun Clerodendrum de îngrijire a Thompson poate chiar novice
Cherenkuem Clerodendrum
Clerodendrum
Clerodendrum cele mai bune
Clerodendrum ugandez