Flori kosmeya
Chiar și florile cele mai obișnuite, lungi cunoscute sunt capabile să surprindă și să demonstreze astfel de calități, care nimeni nu a ghicit. Aici, de exemplu, kosmeya. Ea poate fi destul de diferit decât suntem obișnuiți să-l concepe.
conținut
S-ar părea, ei bine, ce nou poate spune despre Cosmo? Tot ei știu! Dar se pare că kosmeya este diferit. Îmi amintesc aceste flori, chiar din copilărie, atunci când în apropierea caselor particulare și chiar și în straturile de flori urbane ar putea vedea margarete colorate grațios.
În cosmos fără defecte, și merită mult. Mai întâi de toate, aceasta planta este modest. Acesta creste in orice sol, nici fertilizat, tolereaza lipsa de umiditate. Crestere floare poate fi semănat semințe în teren deschis la sfârșitul lunii mai sau metoda de răsad, semănat semințe la domiciliu. N-am fussed cu răsaduri - Cred că, în cazul kosmeey este o risipă nejustificată de timp și utilizarea ineficientă a spațiului pe un pervaz. Semințele semănate direct în sol, germinează bine și transforma foarte repede în puternic înălțimea plantelor delicate de la 70 la 150 cm.
Apropo ...
Kosmeya Terry - înălțimea de buruieni anuale de 120 cm sau un pic mai mult. Florile terry mare, un diametru de 10 cm, rosu, roz sau colorație albă. Frunzele sunt delicate verde, luminos. Se pare foarte eficient
în plantări de grup, ca fundal pentru plantele mai înalte.
În acest an, am format un mic spațiu nealocat pe un pat. Pe lalele în creștere de o parte, pe de altă parte - narcise, iar a treia - creștere au fost două arborvitae, pe care am de gând să aibă următoarea primăvară plantate la un loc permanent.
Ce a planta?
Și acum, uita la pat de flori de primăvară, m-am gândit că lalele și narcise vor avea în curând să ottsvetut și între ei a pus ceva frumos, capabil să umple acel spațiu și decora un pat de flori la termen maxim lung. Și soluția a venit de la sine - lăsați-l să fie kosmeya. Ea are frunze frumoase delicate, astfel încât plantele netsvetuschie arata destul de frumos, înflorire începe undeva între iunie și continuă până la îngheț.
Video: floare de hârtie Cosmos. Flori de hartie - kosmeya: tutorial video detaliate
Am cumpărat un pachet de semințe, pe care a fost scris, nu a fost o kosmeya ușor, Terry, și, în plus, și o culoare neobișnuită - roșu. A făcut două semiluna, semăna semințele, și ei au fost doar o duzină.
Friendly lăstari au apărut două săptămâni mai târziu. Trebuie să spun că plantele tinere se tem de întoarcerea de îngheț, astfel încât semăna această margaretă neobișnuit ar trebui să fie în așa fel încât în momentul apariției amenințării de îngheț noapte a trecut. Am petrecut de plantare la data de 20 mai.
kosmeya meu a simțit o mare, a crescut rapid și arbuști. Sunt fericit - covor verde pufos acoperit spațiul gol și se uită foarte frumos la poalele tui mele mici. Dar nu am considerat un factor important - terenul pe care am semănat Cosmo a fost foarte fertil.
frumusețile grăsuț
Nu a fost mult timp, și plante, angajate în primul rând în locul aproximativ o jumătate de metru pătrat, îndoite din oțel în direcții diferite, ocupând o suprafață mai mare flowerbeds. Și acum atârnă peste kosmeya tineri brumărele Bush, recent achiziționate în magazin, a tras din greu toată greutatea sa extraordinară pe arborvitae. Pe scurt, am crescut cazuri foarte puternice, grosimea tulpinii centrale a anumitor plante a fost egală cu grosimea unui deget al unui adult. Fiecare răsad transformat într-un (mai mult de 150 cm) tufă suficient de voluminos și înalt.
Așa că am așteptat până la înflorire. Se dizolvă primul mugur strâmt. roșii din sânge de flori (cu diametrul de aproximativ 7 cm) din mai multe rânduri de margini zimțate de petale și petalele sunt situate mai aproape de centrul florii, astfel încât acestea să devină mai scurte. Apoi au început să înflorească tot mai multe flori. Kosmeya privi minunat: pe fundalul de frunziș smarald rafinat privit spectaculos mare buclate flori de culoare rosu aprins.
Desigur, am fost mulțumit cu achiziția dvs. și asigurați-vă că pentru a semăna semințele (deja colectate cosmosului de la instalațiile lor) și pentru anul următor. Dar va fi amplasat separat, un pat de flori.
Lush și Terry
M-am gândit că Terry kosmeya mult mai puternic de plante (deși calitatea solului nu pot fi reduse) decât kosmeya obișnuite. flori rosii, cu siguranta arata mult mai impresionant decât roz pal sau alb.
Video: KOSMEYA. florile mele preferate
Sunt de rupere unele ramuri cu păstăi de semințe, apoi pentru a colecta semințe și să nu cheltui bani pentru a cumpăra în magazin. Să vedem ce am să crească anul viitor.
Vă sfătuiesc pe toți să acorde o atenție la Terry Cosmo. Cine ar veni la mine sau la zona din planta luxuriantă cu flori roșii nimeni nu a putut ghici Cosmo, și când spun că această floare superba, asa ca le-a lovit cu frumusețea sa, kosmeya de obicei, sa uitat la mine cu neîncredere.
- Elegant si simplu kosmeya: plantare, cultivare, îngrijire
- Kosmeya
- Kosmeya: descriere, utilizare, reproducere, îngrijire, fotografie
- Kosmeya
- Kosmeya
- Kosmeya sau spațiu
- Cultivarea - Secretele cosmosul de succes
- Frumos Fotografiată kosmeya este fermecător
- Kosmeya mulți ani - decorațiuni de grădină
- Kosmeya Terry - semințe și răsaduri în creștere
- Kosmeya - tot mai mare de semințe, de plantare și îngrijire
- Kosmeya perene rezistente la frig