Predicțiile devenit realitate la începutul lunii august, bine, foarte cald
Ei bine, într-adevăr, în curând sfârșitul verii, și predicții devin realitate ... Ziua în Moscova + 30 + 32 + 14 noaptea ...Puteți lua în considerare rezultatele intermediare. Iunie a fost cald și uscat ... Iulie - rece și ploioasă. Și totuși, recolta este, în general mulțumit. Castravetele laminate destule borcane Tomate ... majoritatea sunt coapte, iar recolta este foarte bun. Ceapa si usturoiul sunt excelente. Mai întâi a plantat recolta de ceapa rosie ... ei bine ... Nu știu cum vor fi stocate.
Vom continua să implementăm legume ... castraveții în cele din urmă mulțumit cu abundența sa
Foarte multumit cu inima gust de carne de vită. I-am cumpărat o portocală, dar sa dovedit galben. Foarte dulce !!!
frumos nostru plictisit fără creaturi vii ... Și apoi doar Zhabko trage ... Asta e într-adevăr a sărit la ea
Video: Comedy Woman 2016 Fly
tomatiki negru în seră
Tomcat nostru a fugit acasă entuziasmat și ma chemat pe stradă ... Câteodată vreau să-l numesc Kotopes. comportamentul său este adesea similar cu un câine. Se pare că prima dată când a văzut un arici atât de aproape de site-ul și, probabil, a decis să-l întâlnească ... da înțepată
Și am deja aburit și prăjit ... Pentru a da o haină?
Cu toate acestea înflorit viola violet și negru
Seara poți și kebab, și o băutură, și pește
- Care soiuri de tomate recolta cel mai mult?
- Este posibil să crească ceapa Yalta în Crimeea?
- Cum să colecteze usturoi recolta?
- Noua mea animale de companie
- Visul meu devenit realitate
- Struguri „frumusețe“ trăiește până la numele său
- De plantare set ceapa
- Cum să planteze ceapă în cap?
- Cum de a planta ceapa ceapa
- Datele de plantare arc nap
- Prune prune a fost delicios
- Mazăre „alfa“ - prima experiență în creștere
- Prima recoltă de tomate
- Colecta recolta ceapa
- Scoateți ceapa - ceapa
- Se pare că pentru ceapa recoltă bună trebuie să prindeți
- Erou cu gust de nucă
- Cum de a planta usturoi pentru a recolta mulțumit?
- Gradina de legume: munca sezonieră în luna august
- Călătoria la Moscova și visele devin realitate 2
- Vintage 2013 a fost un succes!