Îmi place să tricot

Buna ziua !!!!

În afara ferestrei situându-se deja mirosul de primăvară în aer !!! Dar astăzi nu este vorba despre flori. Astăzi, activitatea mea preferată. Deși, nu am putut decide ce-mi place cel mai bine. Cositori cu flori sau de tricotat. Am tricotat o lungă perioadă de timp. Deja de 15 ani exact. Totul a început cu o lecție de școală funcționează. Mama primele bucle ma învățat să tricot. Deși mama mea nu a tricot. Ea nu a putut sta mult timp într-un singur loc. La început am fost de tricotat utilaje diferite pentru păpuși. Apoi, pentru o soră mai mică, ea a fost destul de firimituri. Și apoi pentru el însuși. Anterior, munca lui nu este fotografiat. astfel că astăzi veți vedea că am fost asociat în ultimii 2 ani.

1. mănuși cu un deget cu model norvegian. Astfel de modele mi-a placut intotdeauna. Și așa că am decis să. Deci, fascinat de tricotat fulgi de zăpadă, care nu a observat că legate de două mănuși potrivite. Knit 2 a plecat, pentru că era un păcat să se dizolve. Un planificat o pereche.

2. mănuși cu un deget. Au luat doar 2 zile.

3. bluza pentru surorile mai mici. Cashmere. Aproape tselnovyazanaya.

4. Bumbac fir ... liliac maneca ... iar culoarea este foarte pozitiv!

5. Bumbac. Tselnovyazanaya.

6. Un pic mai mult de bumbac și albastru meu preferat.

7. Bumbac.

8. Un alt model an. vascoza de bumbac. Vara este un lucru minunat!

9. Prima experiență cu modele similare. Apreciat. De asemenea, vreau! Cu toate acestea, m-am simțit ca un păianjen. Imediat 5 fire în lucrarea care sunt în continuă schimbare.

10. Bolero lână.

11. Miracle eșarfă. La fel ca pentru originalitate. Lână.

Așa am făcut-o !!! I a lua o mulțime de placere de proces. Chiar mai mult decât rezultatul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu