Ale, aprilie, hai sa fim prieteni!
Video: Poezii despre aprilie A.Barto pentru copii "aprilie" Jocuri pentru copii
conținut
Un salut tuturor și bună dimineața! În luna aprilie, ne așteptăm ca multe emoții pozitive, căldură și o creștere ierburi tinere și boboci de frumoase tsvetov.My viitoare speranță de succes în primăvara anului sezone.No nu este pregătită să surprize naturale, cât de mulți ani de natură ne învață să comande dorința de a se întoarce neașteptate, dreapta și nu doriți să obțineți pe aceeași greblă din nou și încă soarele relaxează, se adaptează la versurile grădină și pierdem vigilență, și apoi ........ înghețurile, grindina amestecat, aproape temperaturile de vară, și în cele din urmă nopțile reci de iarnă aproape. înșiși Plantele din grădină confuz și amestecat anotimpurile, care este ceea ce sa întâmplat în sudul regionah.Postradala nostru întreaga noastră țară, după ce a venit o încălzire puternică de vară rece, scurt, dar puternic, randamentele toate poteryany.rasteniya pierdut în grădina din afara privlekatelnost.Teper recuperează încet toate dar euforia a fost de peste rapid, iar atitudinea prudentă timp de vreme, și dintr-o dată din nou? De fapt, problema este că este foarte dificil de anticipat că acest lucru ar putea întâmpla --vdrug.
Prin urmare, am decis că eu voi accepta acum cum este și se bucură de tot ceea ce sa schimbat după agitare vremea la Bud sadu.kazhdomu, travinochke, noi Rostik.
Acest calla sălbatic, adus de la munte și să crească timp de mai mulți ani, după Bloom pe un știulete format vârf cu fructe de padure rosii, si inainte kovylka creste, va deveni în curând un foarte delicat și frumos.
De-a lungul grădinii încolțite delphiniums aceeași vârstă.
Gazdă a mers în zilele geroase, dar se îndreptă încet.
Primele frunze de Deutz, dacă nu mila, toate pomerzla, că budleya analogichno.Szadi meta sequoia.
Complet anemone obmerzla, dar a revenit repede listiki.A proaspete vedea germenele spanz, am luat -Asta spanz pețiol și chiar blocat în pământ, dar el a început. Notă.
Video: Cum pot rula meu jurnal + Outlook Leuchtturm 1917!
Keriya, de asemenea, a suferit Dar puterea plantei este mare și chiar mugurii hilenkie acolo.
Dar cocoșului deja cald, atât de luminos.
crește rapid frunze calla.
Toate aliumy a înghețat câteva tulpini rămase.
Phlox a placut in mod clar vremea, infloreste.
Un pic despre experimentele
Și a fost nevoie de tăiere rădăcină aucuba colega de camera ales pentru tine stimul este unic, dar ușor de a da rădăcini.
una mea din cele două bougainvillea ukorenyashek, deja greu creste.
Și aceasta este tot un salut din myaukolok lunar care sunt deja luptă, sărituri și distracție.
Video: Michael Kolschik momente cerc din Legend film al Circului
La acest până la făcut, dar cred că nu va fi știri, am întâlniri, așteptând rozete remorci de violete, care a numit hochuhoy în Lyudovichkinom blog, laudă imediat și de așteptare trage ginko.Tak de semințe nu proschayus.Vseh ca Vasil.
Și picături de primăvară Tashkent
Video: Achiziții de Fix Preț
- Pentru a nu apărea varza pe crizanteme și hortensii în februarie
- Cafea
- Surprize pentru
- Miraculoasa transformare lalea papagal în flăcări
- Panselute în grădină
- Pregătirea pentru iarnă a crescut
- Lovirea Gazania
- Primele flori în luna aprilie
- Constanța naturii
- Așa cum mulți ca trei dintre regina și suita (muscata
- Istoria Vosen mele
- Ochii Cottage copii
- Micul nostru lume de relaxare
- Vizitarea prietenilor în țară ca un loc de joacă !!!
- Eu și grădina de la cabana
- Gradina de primavara
- Copiii din țară fac în grădină?
- Aprilie
- Aprilie în grădină
- Natura în regiunea Moscova are anotimpuri mixte
- 22Aprelya - Ziua Pământului