Legenda lui Rudbeckia

R.volosgnomi -, oameni harnici fabuloase sunt indiferenți față de aur. Odată ce gnomi găsit o zolotosnuyu filon în durere. Am lucrat mult timp și piticii minat un munte de aur. Ele sunt foarte obosit seara, și a decis să se odihnească. Aurul ascuns în pădure, în dimineața să-l ia acasă.

Târziu în padurarilor seara se întorc la locul de muncă pe calea de pădure, și accidental dat peste o grămadă de minereu de aur. Nu crede norocul lui, lumberjacks încărcate de aur pe un cărucior și l-au dus în satul său. Ei au împărțit prada între ei, și fiecare a luat o bucată de minereu de aur în curtea lui.
https://flyings.ru/news/
Între timp, gnomii cei mai de seamă trezit în mijlocul nopții printr-o anxietate vag. Am trimis unul dintre piticii să se uite la siguranța minereului aurifer. Piticii foarte supărat pentru a afla că aurul furat, și a decis să-i pedepsească pe hoți.Gnom

Dimineața sa trezit, a văzut tăietorii de lemne în loc de aur - flori galbene luminoase, care se legănau în vânt, și o reconciliere a focului de aur la soare. Așa că au numit aceste flori Rudbeckia, în memoria minereului de aur.

Semne asociate cu Rudbeck

• Vrăjitorii cred că trăiesc în culorile spiritelor Rudbeckia sunt un fel de oameni și de a ajuta pe cei care apelează la ei pentru ajutor. Discuție cu spirite este necesară într-o noapte cu lună sau în zori.
  • Rudbeckia în creștere în grădina proprietarilor aduc bine zona.
  • Cei care doresc să se întâlnească sufletul pereche, este necesar să perturbe numărul impar de petale răsărit de soare Rudbeckia violet și coase în satin roz. Purtați această amuletă în orice moment.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu