Reproducerea rastyuh
Salutare, cultivatorii. Site-ul am recent, dar citit o mulțime de informații interesante și utile pentru ei înșiși. Aici vreau să împărtășesc și experiențele lor. Din ceea ce am citit, am dat seama că toți preferă înrădăcinare muguri în apă, apoi plantate în pământ. Am făcut, de asemenea, acest lucru, dar nu toate, înrădăcinare sau să dea rădăcini și, în timp, după transplantare în sol, fie au pierit sau lung dureau. Într-una dintre cărțile găsite aici este un mod distractiv de a ukorineniya rastyuh: înainte de plantare, plasați tăietura este necesar să se ia în fitohormoni undeva în jurul valorii de 30 de secunde, iar apoi să fie plantate direct în pământ. Am resknula încerc.Și dacă nu ciudat, am făcut-o. După aterizare a făcut totul la fel ca și pentru plantele adulte (cu excepția hrănire). În fotografia ultimei mele copii care a dat rădăcini, iar unii chiar au reușit să-i elibereze pe foaie. Nu judeca strict pentru aspectul fizic, pentru că le-am sadila 2 luni în urmă, știi că nu este cel mai bun timp pentru reproducere, dar cum se spune, talentul cal în gură, nu te uita. Când m-am oferit copiilor, și apoi rădăcină. Apropo, este mai bine să planteze 3-4 ziua lunară.
Video: rastyuhi meu. Blooming cactus
Cred că pentru stres copiii să stea în apă, și apoi o alta, si sa se obisnuiasca la sol. O astfel de metodă este mai blândă. Acestea sunt plăcinte. (În fotografie Hoya, Ficus, Chlorophytum, Pandanus, Dieffenbachia).
- Floare viselor mele: Kalanchoe!
- Mulțumirile mele ocharovashka !!!
- Cycas
- Fikusyata
- Povestea unui Ficus, precum și dezvoltarea naturală a vaccinurilor sau trucuri?
- Așa cum am făcut prieteni cu un ficus, sau micile placeri ale mele
- Croton a inflorit!
- Bucuria mea rastyuhi și întrebări
- Reinstalare de pervaz
- Semințe germinate, butași înrădăcinare, împărtășesc experiențele lor (((continuare
- Butași înrădăcinare tablete „Jiffy“
- Violete foaie înrădăcinare
- Noi creștem din semințele regale Strelitzia
- Reproducerea de trandafiri din cartofi
- My Dieffenbachia frumos!
- Noua mea achizitie + fapt interesant
- Cherenkomaniya: Begonia, hypoestes, Kalanchoe, Epipremnum, a văzut, peperomiya, plante de cauciuc,…
- Din motive familiale
- Paradise pentru a crea rastyuh de iluminat iskusstvunnoe -
- Copii-bomboane
- Frunze de Oxalis de