Primul castravete
Video: castraveți în sere (prima glaf)
De primăvară din acest an a fost ploios și nu atât de cald, astfel încât primul castravete maturate mai târziu decât de obicei.Pentru castraveți în creștere, folosesc tehnologia lor de cultivare.
În primul rând am să le cresc pe spalier.
În al doilea rând pentru cultivarea lor face un pat pe șanț.
Semințe plantate la începutul lunii martie, fiecare în propria oală, nu se arunca cu capul.
Sub pat de șanț picurare toamna târziu sau primăvara devreme, întreaga lungime a unui pat cu o adancime de 35-40 cm, 50 cm lățime. Firele cutie șanț tocate, iarbă vechi, frunze. Am umple aproape până la refuz. EM-udare preparate. Adorm pământ, nivelat.
In primavara, atunci când mai puțin era cald, iar probabilitatea de inghet a plecat, paturile sunt puieți plantați în acest an la 18 aprilie plantat.
Am pus pe pat de arc și trageți tonelnuyu teplichku.
Resortul a fost rece și am păstrat castraveți în teplichke până la 20 mai nu este udata de rezerve suficiente de apă în timpul iernii. Ziua în vreme clar pentru a deschide albinele polenizează flori.
Poate 20 de film eliminat, au bici mare ridicat pe spaliere. Plantele udate cu adaos de „Rastvorina“ un pachet mic de cinci găleți de apă.
Și astfel prima recoltă. Pe principalele spalier stem ridica cu o singură mână, apăsați pe cealaltă parte a tapiseriei, atunci când tulpina principală va ajunge în partea de sus, am să prindeți rodire, astfel stimulat pe ramuri laterale.
Sunt cultivate doar două soiuri, această „Dalnovostochnye“ și „Phoenix“.
Pe de altă parte un pat la insistențele mele Catherine a plantat anul acesta un fel de „intermediară“ a intrat in fructificare mai târziu.
Aici este o metodă de creștere pe mine și tine?
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
- Cum să planteze castraveți
- Cultivarea castraveți în sere și câmp deschis
- Pat cald pentru castraveți: face împreună
- Tehnologia de castraveți în creștere în seră
- Condiții de semănat de castravete depinde de metoda de cultivare a acestora
- Șapte sfaturi cum să pună castraveți
- Cum sa faci un pat pentru castraveți
- Când să planteze castraveți în pământ
- Cum și când să planteze răsaduri de castraveți
- Cultivarea castraveți pe un spalier