Dafin
dafin
Amintiți-vă de anecdota despre inteligentă și frumoasă? Inteligentă într-o direcție și frumos - la alta, toate animalele au fost distribuite cuviincios, și numai maimuță a fugit înainte și înapoi, întrebând: „Ei bine, am să rup?!“
Deci avem - Înflorire - un pervaz utile - pe de altă parte.
Unde dafin?! El este atât de nobil și aristocratică, că ideea de cartier cu alte animale de companie par blasfematoare ...
La urma urmei, dafin - copac este neobișnuit, este autosuficientă, este - un câștigător prin natura, nu degeaba câștigătorii greci cap de împodobit cu coroane de lauri - un digresiune mic ...
Lavrushev viața noastră avem opt ani. A fost crescut din semințe de prietena mea, taie un lăstar tânăr, înrădăcinate și mi-a prezentat tânăr „adolescent“.
Lung „urmarit“ la casa, nu a îndrăznit să se ridice la potențialul său maxim. În fiecare an, în primăvara anului cu atenție a produs un nou tânăr lăstar,, mastering spațiu. De îndată ce o rădăcină dintr-un cutremur blând și transformat în nuia lemnoase Lavrushev se stabili, eu trăiesc pe pervaz pe, tot felul care să demonstreze că datoria îndeplinită. El ne-a plăcut în fiecare an, dar numai unul dintre noi ramuri. Am fost în nepriveredliv grijă și receptiv la orice manifestare de atenție, adorat duș rece, după care se întindea la soare reîmprospătate frunze de palmier ...
De mai multe ori Lavrushev donat lor frunze minunate, parfumate în scopuri culinare, dar nu zakapriznichal îndurat statornicie această pierdere, a crescut încet și gânditor.
Lavrushev ca atunci când vorbesc cu el și laudă, acest truism cunoscut tuturor iubitorilor de flori - planta este foarte receptiv la atenția oamenilor, setați o legătură invizibilă între ele.
primăvară din acest an Lavrushev au transplantat intr-un vas nou, mai spațios, și el a stăpânit fericit noua casă, eliberând imediat mai multe noi lăstari care ajung rapid în sus și spre exterior.
Ca o persoană care îi place să experimenteze, am decis că Lavrushev nu împiedică participarea la un experiment muzical. Chiar și în timpurile sovietice am fost în „Tehnologie către tineretul“ revista citit o notă de faptul că plantele se dezvolta mai bine atunci când sunt însoțite de muzică, și, muzica grele și cacofonic le oprimă, și calm, măsurat, matematic verificat - ai putea spune, accelerează procesele biochimice în celule, toate cunoscute ciclul Krebs. Dintre toate lucrările cele mai „dificile“ - „Primăvara“ din ciclul lui Vivaldi „Anotimpurile“, urmat de toate lucrările lui Bach, în special la pian și clavecin, concerte pentru vioară de Mozart, chitara clasica ... .opyat suntem distrași de versuri ...
Deci, Lavrushev cu semințe semănate de culorile verii toată ziua a asculta Bach și Vivaldi, binecuvântarea acum aceasta nu este o problemă - Internetul atotputernic va produce nici o melodie ... ai semănat în răsaduri germinat rapid, în termen de câteva zile. Lavrushev în picioare lângă o sursă de muzică frumos laptop cu interes-l, Vechiul tras frunzele lor, îi plăcea în mod clar acest experiment, pentru că dintr-o dată „trezit“ muguri terminali și frunze tinere au început să se manifeste.
Se pare că doar Lavrushev fericire de la o astfel de atenție aproape de persoana lui ... E o adevărată, natura rafinat și nobil!
- Dafin
- Laurel: Caracteristicile de cultivare și îngrijire la domiciliu
- Cum să crească un copac golf
- Înțeles de dafin pentru diferite persoane la momente diferite - copacii laur din grădina ta
- Dafin
- Cultivarea dafin în apartament
- Laurus de ce nobil?
- Dafin
- Dafin
- Munte dafin
- Dafin pitic
- Officinalis dafin
- Dafin drept
- Proprietatile curative ale laur
- Semințe de dafin Cultivarea
- Laurel părăsește pregătirea efectivă sau cultivarea de dafin la domiciliu