Am păduchele de pe răsaduri de ardei cum să lupte?

Afidele - este unul dintre dăunătorilor care se hrănește pe seva plantelor. Un număr mare de afide drenuri crescut nu numai culturi, ci un efect foarte serios asupra micilor lăstarii tineri, care mor și nu germina. Deoarece este necesară pentru a combate afidele, pentru că intervenția la momentul nepotrivit poate duce la consecințe negative pentru celelalte culturi, care sunt în imediata apropiere a răsaduri dvs. piper, și care sunt, de asemenea, infectate cu place de insecte. Prin controlul întregului proces de germinare răsad, vă oferi vă cu o recoltă bună - ceva ca o investiție inteligentă.

Cum de a stabili că răsadurile infectate?

Pe piper răsaduri nu sunt întotdeauna apar larve de afide sau gândaci vizibili. Trebuie să fii capabil să discearnă orice manifestări care stau la baza schimbare de urmărire pe care le puteți hack la moarte la baza cotei dvs. a scăzut la problema. display foarte arătos de îngălbenire va avea răsaduri de piper, care indică, de asemenea, problema. Pentru a începe, renunta la toate celelalte opțiuni, de ce se comportă exact răsaduri. În cazul în care nu e mâncarea, nu de umectare sau alte de îngrijire, apoi uita-te pentru semne de apariția afidelor pe ea. Cuplat cu o creștere lentă, îngălbenirea frunzelor și deformarea lor parțială vă va spune imediat că pe plantă au fost oaspeții nedoriți din care cu siguranta nevoie pentru a scăpa de.

Ce ar trebui să fac pentru a elimina dăunătorilor pentru răsaduri?Afidele fi influențat, mai ales dacă îngrijită era în fază incipientă. Amintiți-vă că nu există nici o problemă, care sa transformat într-o mare și a fost dezastru aproape nivel este întotdeauna dificil de orice amestec din afară. Puteți utiliza substanțe chimice care pot fi oferite în magazin, dar este necesar să se gândească bine, deoarece răsaduri absoarbe toate materialele de intrare - același lucru se întâmplă și cu răsaduri de piper și substanțe chimice, care vor fi prelucrate, iar apoi piper este utilizarea îndoielnic .

Una dintre cele mai eficiente modalități prin care mulți sunt de acord, și să aprecieze ajutorul lui rapid. Pentru un litru de apă necesară pentru a lua doar cinci la șapte grame de săpun, se diluează și se amestecă cu un burete pentru a șterge fiecare piper frunze de răsaduri de mai multe ori pe zi. Durata procedurii - câteva zile, timp în care afidele ar trebui să dispară dacă manipulați fiecare bucată de hârtie complet.

Printre metodele reușite de control asupra afidelor răsadurilor și clasate în cenușă. Acesta poate fi, de asemenea, diluat în apă, prepararea soluției, care va stropească apoi mugurii. Trebuie să se amestecă cenușa 1:10 adică o cană de cenușă le adăugăm 10 litri de apă. Directionati jetul de pulverizare este necesară pe joncțiunea părăsește cilindrul, este acolo unde majoritatea afide localizate. Pentru a spori efectul, puteți combina două deja cunoscuta o metoda de tratare a plantelor, începând cu ziua răsadurile de ardei resuscitării cu curățare cu apă și săpun, și apoi fixarea rezultatul pulverizării soluție de cenușă, eliminarea tuturor compușilor chimici în așa fel încât se poate ajunge apoi în alimente pentru noi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu