Cultivarea de căpșuni parfumate la domiciliu

Strawberry - este o cultură care pot fi cultivate nu numai în site-ul de țară, dar, de asemenea, pe balcon. Desigur, acest lucru nu se potrivește toate soiurile, ar trebui acordată preferință ampelnye că perfect aclimatizate în coșuri suspendate pe balcoane și într-un camere bine luminate. Dar cultivarea de căpșuni în casă nu este ușor, necesită abilități și experiență. Gimennokalis de îngrijire la domiciliu preferă mai puțin pretențioase decât căpșuni.

Plantarea semințelor în containere

căpșuni în creștere

Strawberry pe balcon

Strawberry House este de obicei crescut din semințe, le puteți cumpăra în spetsmagazine sau pregătiți-vă. Cu toate prima opțiune clară, alegeți doar varietatea care este cel mai potrivit pentru glafuri. Dacă dacha în creștere acest fruct, sămânța le poate pregăti. În acest scop, Pulpă de fructe este tăiat, și apoi distribuite pe hârtie. Atunci când pulpa este uscată, trebuie să-l eliminați din semințele și să se pregătească pentru aterizare.

Însămânțarea ar trebui să înceapă în martie sau începutul lunii aprilie, dar în cazul în care este nevoie pentru o recolta timpurie, cel mai bine este de a planta semintele la începutul lunii februarie. Acasă această condiție pentru a efectua la fel de bine ca și cum să se mențină temperatura corespunzătoare și iluminat este mai ușor decât pe un teren deschis.

fit Excelent, amestec vrac și ușoare pentru plantare, acestea sunt amestecate cu nisip regulat. Solul poate fi luată în țară, dar este recomandat aburit înainte de plantare pentru a ucide toate semințele larve și buruieni. După 3 săptămâni de pe teren rezervată pentru restaurarea proprietăților lor. Ce urmează?

Seminte umezite pentru câteva zile, apoi se risipește pe suprafața solului preparate, este presărat cu un strat subțire de nisip. Căpșunile sunt crescute pe un balcon în cutii, la o temperatură de + 18-20 ° C, Solul este în mod constant umezit, până la prima rostochku, cutia ar trebui să fie ținute sub sticlă și iluminate perfect loc.

Sticla este curățată după germinare, și alege este deținută de ghivece individuale după ce plantele apar prima foaie de 2-4.

Pentru a crește căpșuni în casa, va trebui să aibă grijă de udare sistematică. Aceasta este o condiție necesară pentru germinare și înrădăcinare. Este necesar să se asigure că solul este umed, dar nu ud leoarcă, ca de plantare pot fi pierdute.

Reproducerea mustață și împărțirea Bush

Cel mai adesea se cultivă căpșuni din semințe pe pervazul ferestrei, dar puteți folosi și divizarea tufei, reproducerea mustață. Fiecare alege metoda cea mai potrivită pentru el. Strawberry acasă mustati propagate cu succes, ele apar în timpul perioadei de înflorire a axils frunze. În cazul în care priza în contact cu solul, ei încep să prindă rădăcini, dar mâncarea până când primesc de la planta-mamă. Acesta este cel mai simplu mod de cultivare, este mai potrivit pentru incepatori. Este demn de remarcat faptul că familiar semințe de Adenium cresc mai greu.

Video: Cultivarea căpșuni la domiciliuPentru transplantul în noi vase trebuie să utilizeze aceste puncte de vânzare, care sunt situate la planta-mamă la cel mai apropiat, deoarece acestea sunt cele mai puternice și puternic. mustață Plasat doar sol afânat și umed, în caz contrar acestea vor prinde rădăcini slab. În partea de jos a soclului acoperite cu pământ.

divizare Bush - un procedeu adecvat pentru soiurile mai mari de căpșuni remontant neavând mustăți, sau atunci când numărul este minim. căpșuni Pagina principală pe pervazul ferestrei se poate reproduce prin această metodă, la vârsta de 3 ani, atunci când are loc o ramificare puternică. La fiecare tufiș, în acest moment, avem o medie de 20-30 de lăstari tineri, care sunt potrivite pentru o creștere ulterioară. Aceste muguri sunt rinichi formate, priză foaie, rădăcini adventive, care sunt la baza. Arbustii sunt săpate din sol în toamna sau primăvara devreme, atunci ele trebuie să fie mâinile frumos despicate. Apoi căpșunile acasă plantate în recipiente preparate.

Secretele unei recolte bune de fructe de padure pe un pervaz

casa de căpșuni

Îngrijire prima lăstari

Pentru a crește frumos și parfumat acasă Bush, ai nevoie de o mulțime de răbdare, ca planta este un complex și exigent suficient. Pentru a obține o recoltă bună posibil, aderarea la următoarele trucuri:

  • răsaduri să prindă rădăcini mai repede, este recomandat pentru a elimina primele tulpini de flori. Cand va creste o cantitate suficienta de frunze proaspete, tulpini de flori pot fi noi ostavlyat-
  • pentru formarea rapidă a ovarelor tufe tratate sostavami- provocator
  • introduse periodic în containere extrase din vermicompost, și nu va interfera cu îngrășăminte organice. Dar nu exagera, în caz contrar vor exista mai multe frunze și fructe de pădure vor fi reduse de
  • plantele necesită îngrășământ cu fier. Cea mai bună opțiune - este de a săpa în sol câteva cuie ruginite. Oxidate, ei vor da ionii de fier sol.

Video: [Autor colectiv] Strawberry - pe tot parcursul anului (+ Bonus creștere de ciuperci stridie)

Locuinta poate fi cultivate o varietate de fructe de pădure, dar căpșuni deosebit de atractiv. Această cultură este capricios o atenție, atât de specială trebuie acordată de iluminat și de udare, pentru tufe maturate pentru fructoase. Dacă urmați toate regulile, atunci rezultatul va fi o floare frumoasă și fructe de pădure suculente. Obținerea unei culturi poate fi tot timpul anului, în cazul în care plantele au fost întreținute corespunzător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu