Lac în grădina mea
Video: gradina de legume, flori iaz și Malinka
Bună ziua tuturor! Vreau să-ți spun despre micul meu iaz. In gradina avem un iaz, este o adâncime mică de 80 cm face acest lucru :. Dug un oval gaură. metru lățime și 1,5 metri în lungime și 80 cm adâncime. Se întinde o folie neagră specială pentru piscine. Pe lângă faptul că filmul nu a fost vizibil la marginea a fost pus diverse pietre mici. Turnat în apă. În jurul lacului au plantat plante diferite (Euphorbia, rogoz, steag dulce marsh). Pentru vara într-un termen iaz crap, care a prins într-un lac din apropiere. Iazul în vara se pune ghivece cu nuferi. Aer în apropierea lacului. Aici sunt primele să înflorească.în apropierea lacului.crin, primul tsvetenie- la sfârșitul lunii iulie.Lily floare deschide dimineața târziu, se închide seara și durează aproximativ zile chetyteh.În al doilea rând avgesta sfârșitul tsvetenie-. Iată un iaz în grădină am făcut-o. În timpul verii, este frumos să stea în afara și hrana pentru carasi. produse alimentare Kinesh și toți înot ...
- Grădină îngropat în flori
- Lily pentru forțarea gradina sau houseplant
- Waterlily: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- „Grădină de flori Piatra de crin dumneavoastră preferat“
- Galbenele în fotografie - un motiv pentru a decora gradina ta
- Evening Primrose în fotografie
- Potentilla Marsh cinquefoil și mlaștină
- Cum să crească un crin
- Plantarea și propagarea de crini
- Cum să crească un crin din vale
- Potbelly mea
- Lacul de pe site-ul dvs.
- Dispozitivul este un iaz de gradina
- Crin dormitor sau gippeastrum începe să înflorească
- Lily - Gradina Regina!
- Floarea mea preferata - crin
- Paradisul în grădina mea !!!! Majestatea Sa iaz
- Vrei sa impresionezi vecinii? Știu - cum!
- Lily flori: flori de crin de apă - crini pe gradina ta
- Apa Lily - patroana apei: cemeystvo nimfeacee, nuferi pe gradina ta
- Cum sa faci un iaz cu mâinile