Amestec de Bordeaux garda de trandafiri

In ultimii 3 ani, în primăvara și în toamna I a lua mai multe soiuri de trandafiri, de la ceai la pletistyh forme și dimensiuni skromnits.Vsevozmozhnye sunt acum live pe site-ul meu, dar multe dintre ele au o trăsătură comună - „pistrui“, sau așa-numitele pete roșii. 

În această fotografie a crescut, care în viața vaza era alb pur. În dimineața următoare, într-un ghiveci de flori, am văzut o imagine. 

trandafir alb bolnave

In imaginea de mai jos grădina de trandafiri. Numărul de „pistrui“ mult mai puțin, și ele sunt un pic mai ușoare.

pacienți trandafiri

Se pare a fi nimic penal în aceste „pistrui“ Nu, dar atunci când doriți să obțineți o culoare alb pur, ea devine o problemă.

Cauza acestei probleme doar pentru a găsi nu am putut. O astfel de expunere măsuri ca săpat + cenușă, nu a dat rezultate. În termen de câțiva ani, am citit informația de pe aceste locuri. Cineva a spus că acestea provin de la ploaie și, în general umedă, ceață, etc. Alți autori au susținut că aceasta este o astfel de celule de apărare trandafiri de reacție pentru a ataca din exterior. Dar nu ploua, și apar pete, chiar și răspândit. Această infecție, în cazul în care prin contagiune răspândit în roz și apoi capturat și trandafiri galbeni. Roz, în general, „mulțumit“ petale ofilite, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

roz bolnave a crescut

La început am crezut că a fost atacuri de mucegai gri, dar alții au considerat mugurii nu au găsit semne similare.

urme de rugină pe infloresc trandafiri galbeni

Pentru a început totul pe frunzele de ceai tau preferat trandafir alb, am găsit acest „farmec“. In nici un caz ea outgrows de bun venit pentru a vizita! În primăvara și vara acestui interval de pete și petele de pe ei înșiși nu au frunze. Și apoi, la sfârșitul sezonului, doar o astfel de soi! Poate pete negre - o consecință a lipsei de potasiu, dar de mult conta pe ea nu este în valoare de ea.

pete negre pe frunzele unui trandafir alb

Ca urmare, găsirea unui leac și analiza unui set de boli mi-a adus la amestecul Bordeaux. Înarmat cu ea, m-am repezit în luptă.

De ce acest fungicid?

De fapt, avem un set de diferite locuri obscure, nerespectarea tarifelor lor - astfel încât în ​​viitor pierde frumoase plante. De aceea, am nevoie pentru a vindeca o varietate de care am putea folosi în combinație cu alte măsuri.

zeamă bordeleză

Acest medicament este reținut mai mult decât altele pe frunze de plante, dar ar trebui să fie cu mare grijă pentru a se conforma cu concentrația soluției, astfel încât să nu provoace o arsură. Cel mai bine este de a folosi un amestec de la un moment dat, când mugurii au înflorit și au capacitatea de a gestiona toate părțile plantei.

Pe măsură ce amestecul a fost diluat și ce nu poate fi amestecat

Prima dată când am răspândit geanta ei în 5 litri de apă, soluția va fi prea concentrată și ar afecta petale delicate ale unuia dintre trandafiri mei. Acum sachet per 200 g de amestec I se împart în jumătate și razvozhu număr de 2 găleți 5 litri. Și aproximativ 100 g de nestins
fluid de Bordeaux nu trebuie confundat cu medicamente care se descompun în lecție srede.Etot alcalină am învățat bine atunci când sunt prelucrate cireșe.

Cum să se ocupe de plante bolnave

În cazul meu am avut pete pe petalele de origine necunoscută, uneori uscat petalele de trandafiri roz și „gotic“ de culoare pe frunzele de ceai alb a crescut. Am decis să utilizeze un întreg set de măsuri:

Video: Pulverizarea copacii cu arc Bordeaux lichid, arbuști

1) lichid-Bordeaux
2) Cenușa când săpat în pochvu-
3) transferul la nou, prelucrat în ń precedent pas cenușă
4) ardere decuparea unei porțiuni de plante și frunzele sale.

prelucrare

Procesul în sine nu este mult timp pentru a face. 

1. Pentru a începe, a adus cenușa din copaci arse (bușteni), săpat solul din jurul plantelor cu lopeți tip baionetă și se adaugă la cenușă solului. Jos pe plouat ochi, aproximativ 3-4 mâini pline.
2. Cel mai frecvent mătură o găleată împrăștiat toată planta de sus în jos.

rezultate

Acum, rezultatul acestei lupte este dificil de a judeca cu siguranță absolută, dar muguri noi în toamna târziu mulțumit. 
nouă cultură de trandafiri albi arbust

Video: APLICARE Bluestone, CARACTERISTICI, DOZE

Dar nu este în valoare de mult să se bucure. Poate că picățele nu apar, deoarece vremea a fost temperaturi uscate sau toamna nu a fost pe placul lor. 

trandafir alb după pulverizare și adăugarea de cenușă la sol

Video: Rose. Mini a crescut de primăvară de tăiere

Să vedem ce se va întâmpla în sezonul următor. Am de gând să cumpăr un alt 7 noi arbuști. Voi fi bucuros recomandări soiuri, sfaturi și subtilități care nu pot fi luate în considerare, atunci când se confruntă nu cu ei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu