A doua viață a unui buchet de crizanteme
Video: Flori
conținut
Video: Flori kanzashi
mă naștere în luna februarie, că e pe el și mi-a dat o grămadă de asamblare, care a fost o crizantema. Când a fost tăiat, eu cu siguranță nu știu, dar am o grămadă de bine a stat o săptămână, iar apoi a pierdut proprietățile decorative, și am decis să-l arunc. Eliminat învelitoarea din celofan (nu-l arunca în grămada de compost!), O grămadă rupt în sus și am văzut că crizantema are 2 muguri laterale. Decizia de a încerca să le rădăcină a apărut instantaneu. Le-am separat cu grijă de tulpina, unul, destul de sincer, nu a fost foarte promițătoare în acest sens, prea tânăr chiar nu lignificated început încă. Dar al doilea a fost bun.
Video: Master class Cum de a face un ac de păr fluture kanzashi benzi Flori Partea 2
Privind la ofilirea frunze crizantema, am ezitat, dar merită să înceapă, deoarece cu siguranță nu va prinde rădăcini în viața vaza deja cel puțin o săptămână. Dar apoi m-am gândit, ce se întâmplă dacă ai noroc! Potting sol pentru răsadurilor am fost gata, stând în camera cazanului, am înmuiat feliile butași kornevin, ele și băncile acoperite plantate. Toate această acțiune are loc la 27 februarie. stalk mici nu au putut să prindă rădăcini, a murit două zile mai târziu. Și al doilea a avut loc! Am luat de pe banca, difuzat-o și aplaudat, spunând, băiete, stai, eu cred în tine! Despre o lună a fost capacitatea sistemului de rădăcină, iar apoi a venit mult-așteptata lăstari, baby-Crizantema meu a început să crească! Uite cât de frumos a devenit acum!
Video: Flori de sticle de plastic !!! Simplu și frumos !!!
Asta e atât de bruscă am avut un alt crizantema. Sunt foarte bucuros că a împins îndoielile sale și trimite-l la gramada de compost. Și se întâmplă să planta rădăcină de buchet?
- Grija pentru crizantema la domiciliu
- Beautiful crizantema imaginat: secretele de grija pentru crizanteme pateu
- Chrysanthemum la domiciliu: îngrijire, transplant, cultivarea
- Crizantemă
- Mare crizantema
- Crizantema Bacardi
- Farmecul crizanteme: îngrijire, cultivare
- Cum să crească crizanteme
- Locul pentru crizanteme
- Cum se propaga crizantema
- Crizantema - regina toamnei
- Crizantema Acasă