Maci de câmp - cât de frumos!
Sincer, nu am mai văzut o astfel de frumusețe, deși eu trăiesc toată viața în mediul rural!conținut
Video: flori sălbatice frumoase, margarete maci, lavanda. Cele mai frumoase flori sălbatice incredibile
Asta e ceea ce ne-am dus cu prietenii într-o zonă din apropiere pe o excursie de pescuit, iar pe drum a văzut un miracol! Întreaga remorca de 5 mașini sa oprit dintr-o dată, ca și în cazul în care pe tac, șoferii și pasagerii vărsat pe drum, icni și gemea, admirand minunea naturii! A doua zi a fost acoperit de nori, cerul este acoperit de nori, astfel încât florile uita de nefuncționare puncte luminoase de culoare roșie pe verde. Și, dintr-o dată, într-un lumen mic de soare a apărut între nori. Cum a strălucit strălucire aprins, razele fulgeră în petalele maci sale stacojii !!!
Video: Acuarela - trage flori de câmp Maci (exemplu simplu pentru începători)
Toată lumea a înghețat, crede-mă, chiar și copiii au fost reduși la tăcere doar a stat și a privit ... Dar nu pentru mult timp), apoi au vrut să colecteze un buchet de maci, dar nu li sa permis. Nici o parte a fost ridicată pentru a încălca astfel de frumusețe)
Eu, ca întotdeauna, a fost un aparat de fotografiat, asa ca mi-am scos fără oprire. Aceste flori simple, dar un farmec! Desișurile de flori, nu am mers, dar chiar și de departe ar putea vedea un număr foarte mare de boboci de flori, se pregătește doar pentru a fi respins!
Video: câmp frumos secvențe video cu maci
Ar fi interesant să se uite la compensare maci înflorite de la o înălțime trebuie să fie foarte frumos, pentru că există sute de mii de ei!
- Decoratiuni florale: maci pe perete
- Liliac alb
- Asta miracol Dieffenbachia inflorit!
- Maci - farmecul blând de plantare domenii, cultivare, îngrijire
- Papaver bracteatum (Beshtaugorsky
- Maci în grădină: Beauty periculoase
- Maki - felicitări „foc“ în grădină
- Papaver Surprins, Cleomenes
- Câmp de vară
- Papavery Bienala poate înflori în primul an
- Cum să crească mac ornamentale?
- Lilac - frumusete de primăvară