Păpădia toamna cu flori
Video: | Echipați TOAMNĂ CAFE | # Dandelion TV
conținut
Video: Top sort.Uhod pomi fructiferi în timpul tsveteniya.Salat păpădie
În ea avem o pajiște favorit - un spațiu liber imens între copaci și arbuști în lunile mai calde, ne place să organizăm un mini-picnicuri), în inima poienilor crește un imens, foarte vechi pere-Altoi. În primăvara acestui luncă este acoperit cu păpădia flori - frumusete de nedescris! Astăzi am văzut, de asemenea, aceste flori adorabil! Dar ele sunt atât de mici! În cazul în care primăvara anului înălțimea lor ajunge la 15-20 cm, pe de o tufă la zece culori, acum este de flori mici, abia ajunge la 5 cm în înălțime. Dar, totuși, ele sunt extrem de insufleti opinia generală a luminișului, în cazul în care ne-am primăvară țesute coroane de flori pe cap, dar astăzi nu a fost atins de un singur păpădie. Să floare! Și noi toți fermecați literalmente pere - ea extraordinar de frumoase de toamna frunze de culoare!
Video: Proprietatile curative ale florilor de păpădie contraindicatii
Mama Natura adevărată amantă: copii mi-a adus zeci de frunze căzute și toate au fost pictate în moduri diferite! Chiar am vrut să ia o fotografie din fiecare, dar a fost limitată de faptul că am ales unele dintre cele mai spectaculoase, răspândite în jurul lor pentru o sedinta foto păpădie) O singură foaie de hârtie atât de impresionat încât a luat cu el o imagine statică - culoare incredibil de frumos! Prieteni! Scoate în toamna ta frumoasă, pentru că există atât de multe într-adevăr frumos peisaj toamna!
Cum să scapi de papadii
O astfel de păpădie simplu
Îngrijire Pear
Proprietăți utile de păpădie
Păpădie Jelly
Cherestea căpșuni
Grija pentru pere vechi
Gatsaniya - planta cameleon
Fertilizarea pomi fructiferi și arbuști fructiferi
Crizantema meu frumos
Peri: de îngrijire pentru sistemul de rădăcină
Păpădii de pe gazon: cum să eliminați și să beneficieze
Adăugarea la îngrijirea hibiscus
Acest dragon!
Cale de grădină cu păpădia
Utilizarea păpădie ca plante medicinale în gătit și în prepararea de miere, salate și gemuri
Toate florile și frunzele de păpădie
Fall de îngrijire pentru pomi fructiferi în grădina
Lumina de la o papadie
Otradnaya kiev parc vor planta pomi fructiferi, metal
Livezi de mere și pere înlocui prune