Noua fabrica din grădina mea: Michael cocosul de munte
Video: Schiță de reproducție și bujorul varietate
Anul trecut, ea a citit un articol interesant despre galinacee (Care nu sunt întotdeauna reperat))) Imperial Am fost mult timp cu succes a crescut și a înflorit, dar este de ajuns pentru un florar adevărat?Video: ceapa în creștere
Am fost total fascinat de Michael cocoși de munte și imediat, nu bazându-se pe memorie, scrie-l în lista de cumpărături primară pentru grădină. Ea a plantat de către toate regulile, ca și în articolul recomandat. A fost un pic neliniștit în primăvara până când nu a apărut încă varza - și dintr-o dată vymerz? avem iarna a fost, după standardele locale, destul de severe. anxietatea mea nu a fost în zadar: de la 5 becuri au supraviețuit doar unul, dar am fost bucuros rezistenta la ea! floare Uimitor, nu regret că a decis să-l pună în grădina lui: petalele sunt dense, netede și strălucitoare, astfel încât acestea să poată vedea reflexia lor! Și ce petale de pictura rafinat!
Acum am o nouă preocupare: - planta o floare de lângă ea? Cred că șah cocoș de munte va arata bine în cartier, dar această idee - numai. Poți să-mi spui ce planta profitabilă accentuează frumusețea cocoșul de mesteacăn, partea este întotdeauna vizibilă ...
Ia că, bunica, și cocoși de munte
Floare Fritillaria
Fritillary de flori. Plantarea și îngrijire.
Floare Fritillaria
Plantare de flori Fritillaria și de îngrijire
Se dizolvă în cocosul de munte gradina
Fritillaria: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
Fritillyariya sau cocosul de munte
Imperialis Fritillaria
De ce nu înfloresc cocoș de munte
Floare Fritillaria
Galinacee plantare
Fritillary - întreținere, plantare, cultivare și soiurile
Pentru a cocoși de munte inflorit nevoie de becuri călduroase de vară
Cocoși de munte meu
Coroană regală sau cocosul de munte
Flori Grouse în fotografie atât de diferite
De ce nu înfloresc cocoș de munte?
Grouse: secretele succesului, îngrijire și propagare