În domeniul mosses
Video: Plante de casa / Ce problemă apare atunci când cumpără plante în magazin?
conținut
In primavara anului trecut, vorbeam despre acele minunate „picturi“, care atrage natura cu ajutorul mușchi și licheni - aici. Ei bine, astăzi, în timpul unei plimbări regulate cu Alenka ne-am lovit din nou regatul real al mosses.
Video: Departamentul răspândit familie Moss. Caracteristici structurale ale vieții, valoarea mhov.AVI
Zăpadă încă mai vin, și face semn verdeață luxuriantă și atrage magnet mai puternic :)) Din păcate, eu nu sunt puternic în aceste tipuri de vegetație, așa că se pot bucura de doar frumusetea lor, face fotografii și împărtăși experiențele lor. Aș fi recunoscător dacă cineva de la experți la pozele mele învață exemplare din flora si vorbesc despre ele în detaliu.
De exemplu, aici este o astfel de mirare - dacă licheni, ciuperci sau ... ceva în ea este un extraterestru, nu? :))
Aici aceste uimitoare partea „ciuperci“, alături de alții, cu locuitorii de pădure prea neobișnuit și interesant (care-l cunosc și pot spune că le-am găsit, răspunde!):
Există, de asemenea specimene mai puțin bizare, dar nu mai puțin destul de:
Este această „pernă“ și așa doresc să mângâi)) și o culoare minunat - dezactivat argintiu-verde:
Iar cel care creste aproape, - verde luminos, deși forma cele două specii sunt foarte asemănătoare. Din nou, o întrebare pentru cei care cunosc mușchii: acestea sunt forme diferite ale aceleiași plante sau toate tipurile diferite?
Desigur, acest lucru nu este toate mușchii și lichenii care cresc în zona noastră. Dar noi și plimbarea a fost destul de scurt)) Cred că într-un timp scurt, atunci când zăpada sa topit complet, această galerie sa îmbunătățit semnificativ.
Și îți place mosses?
- Mușchi și habitatele lor
- Cum de a crea un strat de mușchi verde
- Mușchi și licheni
- Mușchi și licheni: ornamental în grădină
- Mușchi de stejar
- Cheie Moss
- Moss Javaneză
- Topiara cu molodilom
- Cum să se ocupe cu mușchi gri pe coacăze
- Mușchi verde în interior
- Diverse mosses pe fotografie