Uită-te la ochii mei hortensii!
Gortenziya- una dintre cele mai frumoase arbuști. Imens inflorescențe capac hortensie împodobesc grădina cu flori de la începutul verii până toamna târziu. Din cuvântul „Hydrangea“ respiră și sensibilitate rafinament. O multitudine de flori delicate adunate în inflorescență este o celebrare a culorilor! Privind la ei, îmi amintesc liniile L.Kuzminskoy poetului „Flower Parade. infloreste Hydrangea! "În grădina mea, trei tipuri, trei culori de hortensie: alb-crem, roz și violet. În grădina de grădină și flori iubește umbra partiala si umiditate. pe locațiile foarte însorite și o lipsă de umiditate în floare slab, capace scădere. Înmulțite vegetative: adult diviziunea Bush primăvara devreme, prin stratificarea sau butași.
Video: Minecraft arată ochii mei 4 serii finale
Hortensie are o mulțime de nume diferite pentru ea acolo a fost o legendă foarte frumoasă. Chiar și limbajul florilor are foarte diferite semnificații: pe de o sinceritate mână, speranță, umilință, și pe de altă parte, răceala, indiferenta, inima nestatornic.
Video: Toamna cameră decor DIY TOAMNA 2016 Toamna coronita / ochii mei Toamna 2016
Pune în hortensie gradina ta si lasa-l sa te multumeasca cu înflorirea!
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
Cum de a planta paniculata Hydrangea?
Cand transplantat hortensie?
Gradina Hydrangea: cele mai comune soiuri de plante
Elegant Hydrangea Annabelle
Hortensia Vinca roz - una dintre cele mai valoroase soiuri de hortensii
Grădină hortensie și îngrijirii
Tipuri de hortensii comune în centrul Rusia
Hortensie dlinnochereshkovye
Hydrangea paniculata 'unic'
Hortensie japoneză