Asigurați-vă prieteni cu molodilom
Video: Cum de a face prieteni cu animatronics cinci nigts la Freddy`s
conținut
Video: Cum de a face prieteni cu animatronics cinci nopți la freddy`s (partea 2)
Primii trei membri ai „set alpin“ cu nici un noroc. Nu sta căzut pe testele lor și ofilite. Cu toate acestea, tinerii fara probleme masterizat pe site-ul. Nu e de mirare, probabil, numele latin Semprevivum Aceasta înseamnă „Undying“.
Socket am plantat într-un loc însorit, și pentru un timp uita de inaugurare a unei case. Prea mult vrac de obicei de primăvară fără griji. În timpul verii, întinerit încet în creștere în sus și eliberați frunze noi.
Video: Asigurați-vă prietenii cu lupii. Prima serie
Primăvara următoare el a apărut-butași de evacuare. propagate aceasta planta foarte repede, muguri, care formează o rozetă bile. Și la începutul celei de a treia vara a existat destul de visiniu tulpini lungi.
înflorire ușor dezamăgit: petale galben pal afișări speciale nu sunt produse. Mai târziu, m-am uitat prin cărți de referință, să ia o plimbare pe internet și a aflat că puteți alege soiuri cu mov, roz sau flori albe pufoase. In fotografii, acestea arata foarte bine.
Cu toate acestea, planta este apreciată în principal pentru forma sa inițială. În afară de comună Cuplu acoperișuri, există încă pautinistoe intinerit cu un model alb pe frunze, care seamănă cu o pânză de păianjen.
După înflorire, rozeta mama mare secat, dar există în continuare o mulțime de plante tinere. Curând a apărut întrebarea: unde să le atașeze? M-am gândit că, din cauza prizelor „extra“ se poate transforma bordyurchik minunat. Fanere plantate în jurul perimetrului de liliac bucșei cerc în jurul trunchi. La noul loc le-a plăcut, iar granița acum pare originală.
Ce altceva ar veni cu? De exemplu, planta reîmprospătat de-a lungul pistei. Și, puteți crea un adevărat „De reintinerire“ lunca. Sockets ar trebui să fie plantate destul de departe, astfel încât acestea să crească și nu interferează unele cu altele. Doar nu fi leneș de a pre-pregăti solul - pentru a scăpa de rădăcini. La urma urmei, chiar și atunci când frunzele sunt închise, între ele se pot rupe în continuare prin buruieni, ceea ce va elimina dificil.
Este curios faptul că, în funcție de locație și de iluminat prizele exterioare pot varia ușor. Sunshine și nisipos, bine drenat sol - condiții ideale. Doar în acest loc, am fost plantarea de plante mamă. În primăvara și la începutul verii, unele prize sunt alocate colorarea roșiatică arătos. Dar, în jurul valorii de liliac - lumina umbra partiala, iar solul nu este prea uscat. Dar, se pare că, cu astfel de condiții de evacuare dispus să tolereze, pentru ca uita-te sănătos și sunt în creștere rapidă. În acest caz, culoarea de frunze pare un pic mai usor, iar ei înșiși nu sunt în contact strâns unele cu altele.
Video: CU IVANGAEM !!! CONVERSAȚII cu EeOneGuy
casa Pentru cei tineri, de asemenea, există un loc. Principalul lucru - pentru a avea grijă de lumină bună (în caz contrar, planta va trage și pierd forma sferică) și nu sol pereuvlazhnyat. Containerul mare puteți face un cântec întreg folosind pietricele sau scoicile. Molodilo va fi un companion excelent pentru aloe sau cactus.
El este considerat unul dintre cele mai nepretențios de locuitori grădină. În adăpost pentru iarnă, și nu au nevoie de fertilizare. Se referă la, de exemplu, suculente plantele cu rezervele de umiditate din frunze suculente, astfel încât udatul tineri nu trebuie să.
Celebrul botanist DG în întreaga lume KHessaĭon recomandă separare și de plantare butași primăvară. Cu toate acestea, am transferat într-o nouă locație în mijlocul și la sfârșitul verii priză bine înrădăcinate, le planta la un sol afânat. Aici este o achiziție bună pentru orice site care place cu frumusețea sa și nu cauzează probleme ...
Ați putea întreba: Despre ce este vorba diapozitivele alpine? Sincer, atâta timp cât există numai în proiect. Nu vreau să cred, dar sper, toate la fel va apărea pe site-ul în următorul sezon de vacanță. Și, desigur, decorarea de dealuri alpine vor fi tineri - cistus.
- Hai să fim prieteni!
- Vreau să fiu prieten cu ciclama!
- Florile mele
- Podokoynik de culoare violet!
- „Grădină de flori Piatra de crin dumneavoastră preferat“
- Alpi Arabis
- - 2 Prieteni ponderate
- Alpine Clematis
- Clematis alpin
- Alpine deal
- Un cadou minunat
- Copacul meu este încă creionul și trage! Infloresc tirukalli
- Apartament City nu este o grădină de flori
- Nou prieten Syngonium
- Strausnik îi place umbra
- Atunci când adăugați pe cineva ca prieten pe myflru
- Alpine aluneca mâinile sale
- Hibiscus pestrolisty
- Hai să fim prieteni
- „Grădinile Rusiei“ se deschide un nou sezon!
- Plantele diapozitiv alpin