Echinocystis - invadator fermecător

Uneori țară apar în mod neașteptat de plante, pe care nimeni nu plantate. Asa ca am una pe marginea site-ului a primit un germene necunoscut. La început părea că a crescut în mod accidental căzut pe sămânță la sol de suc de fructe sau de dovleac. Noul venit a crescut, frunze sculptate delicate extrem de rapid apar unul după celălalt peduncul, flexibil în sus gard. Curând, a devenit clar faptul că planta este „scăpat“ de la un vecin. Ei de viță de vie grădină fără nume în creștere de la an la an, în apropierea hambar.

fructe echinocystis

Video: Raider

În carte despre grădinărit pe verticală, am găsit imaginea destul de o descriere detaliată a denumirii - „echinocystis“. nativ anual în America de Nord în climatul nostru se simte ca acasă. Echinocystis adesea confundat cu castravete nebun, dar ele sunt doua plante diferite, cu toate acestea, de la unul din familia Cucurbitaceae. De altfel, în descrierea a declarat că echinocystis capabil de a realiza o zece lungimi. Despre această înregistrare nu am fost sigur, dar peste vară tulpina a crescut într-adevăr foarte mult timp și uvil întregul gard. Cred că cinci sau șase metri pentru planta - nu limita.

buchețele mici de grăsime alb și crem forma o perie cu o aromă plăcută de miere, iar la momentul de înflorire și în jurul valorii de albine răsucite. Spre sfârșitul verii, în loc de flori apar funny-aricilor de fructe, în formă de kiwi. Este păcat, desigur, că numai în formă, dar, de asemenea, pur proprietăți decorative echinocystis suficient să-l pună în țară. Un sept fibros în secat plantele de fructe se aseamănă minuscul mochalochki.

înflorit echinocystis

Deși aceste „bile“ foarte des presărate cu țepi, acestea sunt destul de moi și inofensive, nu ukoleshsya despre ele. fructe coapte de spargere, semințe mari întunecate cad la pământ. Ei sunt bine petrec iarna în sol (îngheț nu se tem) și germina la sfârșitul primăverii. Dacă se dorește, semințele pot fi colectate și plantate în primăvara sau toamna la locația dorită. Prin echinocystis solului nu revendică, crește la soare și la umbră. În doar câțiva ani de orice paraziți sau boli, nu am observat. În general, prin rezistenta lor si oaspetilor straini modestia pot concura cu buruieni.

Echinocystis - o adevărată descoperire în proiectarea de grădină. Creștere rapidă ajutor de viță de vie pentru a decora un gard ieftin, foișor, arc pentru a ascunde locuri inestetice de pe site. Dacă ați lăsat un copac mort, care în acest sezon nu va fi tăiat în jos, planta doar câteva semințe echinocystis aproape - el zadekoriruet trunchi și ramuri. Atunci când nu în jurul suportului vertical, de viță de vie este capabil să-și asume rolul de plante acoperire a solului. Ia alternativă originală la gazon.

Toate bune acest invitat nepretențios și frumos ... Și totuși este urmat de un ochi. Eu, de exemplu, echinocystis câțiva ani în urmă, aproape a distrus tânăra cireșe. Cum ar fi, nu a crescut atât de aproape de ea și a urcat în liniște gardul ... Când a atras atenția asupra tertipurile străin, cireș este aproape nicăieri să fie văzut. Din fericire, am reușit să o elibereze de „agresor“. Echinocystis fapt pare atât de filigranată și aerisit numai. Da, tulpina subțire, dar mustața, pe care îl apucă montant, foarte krepkie- pentru a sparge o spirală strâmt, trebuie să muncească din greu. plante greutate prea serios a intrat în vigoare.

Video: 3000 Pinocchio / Pinocchio 3000 (2004) Cartoon

Prin urmare, costurile echinocystis ținute sub control, în caz contrar independența și capacitatea sa de creștere rapidă poate dăuna altor locuitori grădină. muguri superflue mai bine pentru a elimina sau transplant până când plantele sunt mici - cu două sau trei frunze. Dar, dacă alegeți doar un loc potrivit pentru aterizare, această liană drăguț vă va încânta, fără a provoca probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu