15 Din zambile mele cele mai preferate si unele variante de utilizare a acestora
Zambilele trezi întotdeauna admirația tuturor iubitorilor de flori de grădină. Și culoarea lor strălucitoare, și aroma lor minunata, și foarte forma de floare. Dar, pentru un motiv oarecare mulți se tem încă de propria lor de plante, dar preferă să admire și savurați-le pe paturi sau vecini. Acest lucru se datorează, în parte prejudecata larg acceptat că zambile sunt creaturi foarte blânde și de iarnă rău, că este absolut greșit. Parțial din faptul că zambile precum și lalele, este foarte de dorit să sape în fiecare an. O parte din faptul că becurile zambilă se pretinde alergice severe. Toate acest lucru este corect, dar este doar parțial adevărat.Zambilele de iarnă perfectă în cazul în care plantate în timp, sape afară și uscați-le într-adevăr foarte, foarte de dorit. Și alergie dă zakristalizovanny hiacint suc (uscate), care este destul de solubil și ușor de spălat cu apă de la robinet. Dar ceea ce veți găsi frumusețea în grădina ta, și, eventual, pe balcon, veranda sau terasa. Împreună, să ne uităm la fotografiile mele, și apoi fiecare dintre voi va decide pentru el însuși modul în care această floare este interesant pentru tine si familia ta.
Deci, numărul 1, vom fi atribuite Ametiste luminoase soi roz, care arata foarte bine cu Muscari albastru:
conținut
Mai mult, nu mai puțin frumoasă varietate.
Soiuri de caise Passion (cu rază scurtă), roz glazurare (medie), Delft Albastru (rază lungă):
Grad de performanță Caise Passion la domiciliu :), impreuna cu Badane, lalele și buclate ursului:
Pale lila soiul de Atlantic pe un deal stancos din apropierea cascadei:
Sau aici e soiul albastru pal Blue Eyes, amestecat cu anemone alb:
Așa cum am scris mai sus, gradul Blue Palace si Anna Marie sunt foarte aspect frumos și în ghivece în grădină sau pe verandă.
Un Blue Star este destul de o varietate de arata bine în plantări de masă în frontiera:
Grad Pearl White arata foarte bine, atât pe un deal stancos în frontieră,
și un strat de flori mare:
Dar uita-te cât de frumos într-o vaza podea, iar gradul în sine Purple Sensation:
Ei bine, cel puțin arată superb toate soiurile pe fundalul lalele timpurii și Muscari Armenikum protectiv-le. De exemplu, gradul Peter Stuyvesant:
Un alt lucru imi place foarte mult un fel de ra Saigon:
Și arată soiuri minunat albastru stele și Kronos:
Ei bine, sortare și Anna Liza Top albă într-un coș de lângă Narciselor tete-a-tete, la toate în afară de concurs:
Noi încă nu am avut soiuri de portocaliu, galben și somon. Precum și soiurile buclate. Despre ei într-o altă publicație, ele sunt demne de o atenție specială. Dar toate celelalte sunt chiar acum.
Grad Gypsy Regina:
Soiurile Firelight (în prim-plan) și Jan Boss (în fundal):
Video: Cum sa faci o casă pentru păpuși !!!
Din soiurile roșii sunt soiuri foarte interesante Vuurbaak și Amsterdam:
Grad Vuurbaak:
Amsterdam zambile și lalele Praestans Unicum în distilare:
De galben este foarte frumos cultivar orașului Haarlem:
Din soiurile întunecate, aș sublinia varietatea Woodstock și Ocean Delight
Grad Woodstock:
Grad Ocean Delight:
Video: Surviving Maynkraft cu mods si altele - Am găsit Diamond copac
În afară este nota întunecată Dimention. El a arătat albastru-violet, iar apoi a doua sau a treia zi, mult mai întunecată și devine aproape negru. varietate total unic.
Zambile Dimention închis în distilare în fereastra:
Ei bine, câteva fotografii din câmpurile olandeze cu zambile și apoi, ce se pot face aranjamente cu ei.
Domenii cu zambile
Și aranjamente mai multe opțiuni
Video: Bazele Yoga antrenament de befit în care mușchi 90 ar trebui să fie instruiți pentru o lungă perioadă de timp este pe picioare
Variante de a folosi un cut-off:
O mulțime de lucruri utile și interesante despre labirintul zambile în creștere am învățat o dată dintr-o carte NF Zolotnitsky „Flori în legendele și tradițiile“, iar articolele I.Stepanovoy „Flori de ploaie“ // „în lumea plantelor“ - 1999. - №3-4.
Experimente de succes în creștere aceste plante extraordinar de frumoase!
- Hyacinth: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- Zambilă
- Zambile Gentle - fotografie primăvară
- Zambilele: plantare și îngrijire
- Grija pentru zambile in casa
- Cum să crească Zambila House: treburi plăcute
- Grija pentru mix zambile
- Zambile de plantare
- Wonder Flower
- Cum să crească un zambile
- Frumos zambile!
- Primele mele zambile
- Prima experiență în cultivarea de zambile