Flori delicate uita-mi-pe fotografii
Tipuri și descrierea nezabudok
conținut
- Tipuri și descrierea nezabudok
- Înflorire și rodirea
- Video: tinkerbell din lut polimer / masterclass
- Video: imagini cu gel de unghii: design de unghii cu culoare. manichiură blând "magnolie" acuarelă vopsele gel + strasuri
- Reproducere
- Condițiile de creștere
- Video: flori kanzashi master class cu mâinile lor flori kanzashi hand made - delicata floare alb-roz)
- Boală
- Video: cununa tinkerbell kanzashi de panglici de satin. master class. nu-mă-uita kanzashi de panglici de satin
Uita-Me este larg răspândită în întreaga lume. Există aproximativ 50 de specii de plante, dintre care 35 sunt cultivate în fosta Uniune Sovietică. Există specii anuale, în principal, așa cum este perenă, adesea cultivate ca bienalelor. Cel mai frecvent cultivate uita-mi-mlaștina,
Înflorire și rodirea
Perioada de înflorire a plantei în mai și iunie, după care începe fructoase. La locul de flori a produs un întunecat nut în formă de ou formă ușor îngustată strălucitor.
O plantă produce aproximativ 700 de semințe rămân viabile timp de mai mulți ani. Ei au turnat pe pământ, iar în cazul în care semințele nu se ridica, se auto-seed: căderea ei sunt smocuri destul de mari. Deoarece planta timp de mai multe sezoane ar putea crește în întreaga grădină.
Video: Tinkerbell din lut polimer / Masterclass
Pentru a evita nedorite auto-seed, părțile ofilite ale plantei trebuie să fie eliminate în timp.
Video: Imagini cu gel de unghii: design de unghii cu culoare. manichiură blând "magnolie" acuarelă Vopsele Gel + strasuri
reproducere
Propaga de semințe de plante, cel puțin -
condițiile de creștere
Video: flori kanzashi Master class cu mâinile lor flori Kanzashi Hand Made - delicata floare alb-roz)
Me-cei care nu au cresc bine in umbra partiala. Acest lucru se datorează faptului că ei preferă solul moderat umed. Sub rezerva condițiilor de plante prospere și în câmp deschis. Solul preferat lumina, humus și friabile.
Dacă solul este saturat cu îngrășăminte, în special gunoiul de grajd proaspăt, planta se dezvoltă inegal, și există o creștere prea rapidă a frunzelor.
la
boală
Nots suferă în principal de mucegaiului pufos și putrezirea radacinilor cenușiu. Ca o măsură preventivă de putregai înfrângerea pe răsaduri 10-a zi stropite cu preparatul Hom. Pentru a combate fungicidele de mucegai utilizate. Când vedeți plantele de melci, afide, gândaci purici insecticide uzate cruciferelor.
Uita-ma-cresc pe site-ul sub forța chiar grădinar novice, pentru că această cultură este considerată nepretențioasă. rezistență floare este reținut chiar și după cut-off timp de două săptămâni. Această proprietate este utilizat pe scară largă în prepararea de buchete de primăvară și aranjamente florale. Cât de des pot fi văzute în fotografii și picturi, și-ma-uita întotdeauna reprezintă un modest cer albastru, spray-uri de soare și sosirea finală de primăvară!
Video: Cununa Tinkerbell kanzashi de panglici de satin. Master class. Nu-mă-uita kanzashi de panglici de satin
- Malva anual destul de impozitare
- Alpine uita-ma
- Uita-Me: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- Verbena - flori si miroase!
- Tolpis
- Muscari
- Iberis sau Stennikov
- De lup
- Tinkerbell
- Tolpis
- Cultivarea semințelor de Aquilegia
- Dianthus perene
- Uita-mă pentru anul următor
- Nu uita nalba
- Cultivarea zheltotsvetnoy musetel