Zigokaktus sau flori neobișnuite decembristă

Se crede că toate cactuși, nu le place excesul de umiditate, iar cel mai bun loc pentru a le pune este un pervaz soare. Departe de ea, floarea decembrist este adesea numit Zigokaktus sau Schlumberger, iubeste apa, frica de lumina soarelui și nu are spini dure și ascuțite. Aceasta planta aparține epifite, t. E. Cultivarea altor plante. Rădăcinile sale se dezvolta in crapaturile coaja. Ei cresc în umbră, ascunzându-se de lumină în copaci.

Zigokaktus

Zigokaktus

Denumiți acest cactus a fost cunoscut sub numele amelioratorului. Planta se combina cactusi mici cu cap tulpini, care sunt formate pe vârfurile de flori asimetrice luminoase sau culori moi.

Sistemul de rădăcină de Zigokaktus slab, putrezește mai repede atunci când orice încălcări ale regimului. Motivele pot fi hipotermie, uscarea, supraîncălzirea, acidificarea solului, dăunătorilor, udarea excesivă, arde folosind îngrășământ concentrat.

De la fertilizarea să înflorească

camera Dekabrist necesită mult mai multă grijă decât alte cactusi. Pentru dezvoltarea normală la domiciliu are nevoie de un pământ afânat, nutritive, udare abundenta, stem și hrănire rădăcină. Pot ar trebui să fie mai mare și puțin adâncă.

In afara de udare abundenta, se recomandă să se spele și să stropească, iluminat moderat. Nu ar trebui să li se permită să floare pe suprafața de lumina directă a soarelui, mai ales la prânz.

În cazul în care animalul plasat pe pervazul ferestrei, atunci este sigur să-l creeze un voal umbra bun, pe care îl protejează de excesul de lumina soarelui. Temperatura potrivită pentru camera de cultivare, astfel de condiții pot fi menținute pe tot parcursul anului. Se recomanda un tratament preventiv regulat cu fungicide.

îngrijire decembrist

Primele mugurii

Începând din septembrie și octombrie pentru decembriștii trebuie să creeze condiții de zi scurtă, se pregătește pentru acest ecran mic. În termen de o lună și jumătate, el va face perfect 8 ore zi lumină la o temperatură de până la + 20 ° C Sub rezerva această condiție simplă prin noiembrie sau începutul lunii decembrie, va fi un număr mare de muguri. În timpul sezonului de creștere locuitorul de origine are nevoie de suficientă umiditate și căldură, pulverizarea periodică.

Dacă nu aveți timp pentru a face un ecran poate fi trimis în oală septembrie, cu o instalație într-o cameră cu o temperatură de + 10 ° C Hrănirea nu se realizează în acest moment, udarea se reduce la jumătate. La începutul lunii noiembrie Zigokaktus pus pe pervazul ferestrei, reînnoiți udare vechi fertilizat. Curând, floare va mulțumi înflorire abundentă.

Pentru muguri de divulgare este necesară 75-90 de zile, unele dintre ele pot cădea. Acesta este un proces normal care demonstrează lipsa de fosfor și potasiu în sol. Acest lucru poate fi evitat în cazul în care pentru a face fertilizator suplimentare. îngrășământ universal Potrivit pentru flori sau cactus, lumanarica soluție slabă. Este suficient pentru a efectua procedura de 2 ori pe lună. cenușă de lemn ca îngrășământ De asemenea, este relevant. Pentru a elimina varsare excesivă de muguri într-o soluție pentru irigații, puteți adăuga un pic de îngrășăminte cu fosfor și potasiu. Cu o lună înainte de înflorire toată regula de hrănire. Dacă utilizați populare pansament pentru roșii și ardei, multe LO decembristă adecvate pentru, de exemplu, soluția de drojdie.

Momeala după înflorire

Decembristă după înflorire, care a fost un pic de ingrijire specifice, trebuie să creeze condiții speciale pentru dezvoltarea în continuare. În această perioadă, el a fost destul de epuizat, așa că trebuie să fie restabilită.

cactus De obicei tăiate, eliminând toate varza, care erau florile. Plantele sunt apoi transplantate într-un vas mai mare, solul este fertil luat.

Planta in sine este situat pe un loc bine luminat, cu condiția de udare abundenta. Este nevoie de alimentare constantă de îngrășăminte cu azot. Dacă este posibil, decembristă, de îngrijire la domiciliu, pentru care, în acest moment ar trebui să fie foarte atent, vă poate aduce la aer liber, protejând-o de lumina soarelui. Nepretențioasă frumos reconcilia cu capriciile sale și va fi bucuros să nou loc de reședință.îngrijire sezonieră

Grija pentru acest cactus neobișnuit este simplu, dar foarte diferit în funcție de sezon. Cum ar putea avea grijă de el la momente diferite ale anului? La începutul iernii îi place florile sale frumoase proprietar, iar numele său vine de la faptul că aceasta începe să înflorească în luna decembrie. Florile arata ca clopote mici, care au subliniat petale cu culoare neobișnuită. Tonurile pot fi de culoare roșie, roz, alb.

Din februarie, reduce adăpare și de a reduce posibilitatea de temperatura din încăpere. O stare de repaus va continua până la sfârșitul lunii martie.

plante transplantati sunt, de obicei la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, în același timp, puteți începe să se reproducă prin butași. Lor 2-3 zile uscate până la suprafața filmului sticloasă, apoi înrădăcinate în sol fertil.

Potrivit pentru plantarea unei astfel de compoziții:

  • de nisip,
  • o parte din terenuri SOD,
  • două părți de frunze de teren.

Într-un astfel de amestec, este de dorit să se adauge cărbune pulverizat, iar pe fundul oalei expandat pachet lut pietriș, care va fi un drenaj excelent.

floare decembrist

floare delicata decembrist

În lunile de vară Zigokaktus se simte mare în aer liber. Dacă este posibil, acesta poate fi luat cu o grădină, o terasă în aer liber, un balcon. De iluminat ar trebui să fie împrăștiate, astfel încât este necesar să se asigure ecran umbrire, astfel cum este strans tul se potrivesc sau hartie de copt.

Udarea necesită abundente, apa trebuie să fie apărată, moale. frecvența de udare depinde de uscarea solului, planta nu se poate umple, deoarece sistemul de rădăcină poate putrezi.

Din septembrie, plantele sunt gata să înflorească. Cactus să fie pus într-un loc rece, temperatura va fi optim circa 14 ° C Cantitatea de apă în acest moment încep să se restrângă. Că răceala și lipsa de apă stimulează ejectarea muguri în decembrie.

Florile încep să modeleze viitorul în decembrist noiembrie trebuie să fie transferată în acest moment, în locul mai cald, temperatura trebuie să fie de la 15 ° C până la 20 ° C Udarea crește ușor. Treptat, în curs de dezvoltare boboci și flori se transformă într-o plantă exotică superba.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu