Grăsimi japoneze din familia Araliaceae

Japoneză Fatsa face parte din familia Araliaceae. Aceasta planta este deja mai mult de două sute de ani, este una dintre cele mai populare plante de interior. Grăsimile - un arbust peren cu creștere rapidă, care poate ajunge în condiții de cameră de până la șase metri înălțime. În condiții naturale, de exemplu, atunci când cultivate în grădină, de multe ori acest arbust creste pana la trei sau patru metri.

Stem din această prințesă japoneză subramose frunze - o foarte mari și atractive, divizate în 5-9 lobi în linii mari, lanceolate. lui Crohn este un mănunchi de frunze colectate la balon frumos.

condițiile de creștere

japoneză Fatsa

japoneză Fatsa

Fatsa cresc pe de o parte destul de ușor, deoarece nu este planta la fel de exigent, pe de altă parte - există o serie de unele dintre dificultățile asociate cu irigare. Dacă nu observați modul propriu-zis, planta isi pierde aspectul frumos, iar coroana lui va fi lent și se înclină. În perioada de creștere activă necesită multă apă, dar nu poate preveni hidrică, reduce cantitatea de apă în timpul iernii.

Planta este cel mai bine se simte penumbră, la temperaturi de până la 30 de grade, cu un microclimat cald are nevoie de flori de pulverizare. În vara și toamna anului Fatsa Se dezvoltă bine în balcoane deschise, în cazul în care există un flux constant de aer proaspăt.

Grăsimile sunt crescute din semințele rare, cel mai des folosit pentru acest stratificarea aerului și butași apical. Este necesar să se implanteze la umiditate ridicată într-un substrat foarte umed. Este de dorit să se creeze condiții de sere în miniatură, care acoperă oala cu folie de plastic sau sticlă. Semințele sunt folosite pentru reproducere numai acele plante care sunt soiuri verzi, restul metodei reduse menționate.

Bolile plantelor și potențiale probleme în creștere

Grăsimile Aralia la întreținere greșită poate fi afectată de dăunători, cum ar fi afide, excursie, musculița albă, păianjenul roșu, scara Jose. Aceste insecte rezolva, de obicei, pe frunze pe ambele părți. În același timp, destul de deteriora în mod semnificativ de flori decorative de calitate: creșterea este lentă sau chiar se oprește, frunzele se ingalbenesc, răsuci, începe să scadă. Planta se va muri, dacă timpul nu ia nici o acțiune pentru ao salva.

Grăsimi ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Dacă se găsesc paraziți, acestea trebuie să fie îndepărtate cu o cârpă umedă, care este umezit cu apă cu săpun sau alcool (acesta poate fi înlocuit de bere cu succes).În cazul în care acest lucru este crearea de verde a lovit greu, este necesar pentru a procesa aktellik karbofosom sau în proporție de cincisprezece până la douăzeci de picături per litru de apă.

Grăsimi în grădină

Grăsimi în grădină

Cele mai multe probleme în cultivarea aduce mucegai gri sau Botrytis. Această boală se manifestă în cazul în care planta este conținută într-un loc rece, foarte umed. Dacă există semne de putregai pe tulpina plantei, este necesar să se îndepărteze cu atenție zonele afectate și planta transplantat. Udarea este limitată în acest moment, este de dorit să se stabilească oala în loc cu iluminare difuză.

De asemenea, atunci când crescut posibile probleme, cum ar fi:

  • Fatsa floare începe să-și piardă frunzele sale, în primul rând ei rândul său, galben, apoi începe să scadă treptat. Acest lucru se datorează faptului că udarea excesivă și obturarea hidrică a solului se produce. În acest caz, cantitatea de apă reduce considerabil face recomandat un drenaj bun.
  • Vârfurile frunzele plantelor devin uscate și maro. Motivul pentru acest fenomen este aerul prea uscat. Grăsimile Dacă este păstrată într-o cameră cu o temperatură de optsprezece grade, pulverizarea regulată necesară sau alte metode de umidificării în jurul florii.

Video: (. Latină Aralia Elata) Cum Aralia Elata

De multe ori se întâmplă, astfel încât frunzele de lux ale plantei încep să se îngălbenească. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de irigare, cu uscarea solului într-un ghiveci de flori. Dupa aceasta destul de dificil să-l înapoi creatură blând în stare fostul său sănătos. Se recomandă în general pentru a lega frunzele într-o poziție orizontală, pe recuzita speciale, udate în mod regulat. Cel mai adesea Fatsa revine la aspectul său original, dar nu este întotdeauna.

Deci, să fie atenți la houseplants lor și nu le lăsați fără supraveghere adecvată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu