Hoya cu stele luminoase: îngrijirea și reproducerea

Video: HOME FLORI: HOYA. floare Hoya

Hoya, de îngrijire, care este disponibil, chiar și pentru începători, este crearea de receptiv. Este perfect potrivit pentru cultivarea în apartamente moderne și birouri spațioase. floare parfum atunci când aceasta are o umplere prospețime plăcută și neobișnuit de delicat de aer si note florale subtiri.

Dacă decideți să-l crească la domiciliu, fără condiții complicate creează nu trebuie să, trebuie doar să vă amintiți să acorde o atenție la ea. Cameră Hoya, de îngrijire la domiciliu pentru că este simplu, ca o mulțime de lumină, căldură și aer curat. Ea aduce o mare uscăciune excesivă a atmosferei apartamentului, dar iubește sufletul cald, care ajută să scape de praful de pe frunze. Curly houseplants, la care se referă la numărul, se multiplica cu ușurință. Pentru a face acest lucru, se potrivesc nu numai tulpini, dar, de asemenea, semințe, frunze chiar și de obicei perfect înrădăcinate în sol.

Video: frunze mici HOYA - HOYA BELLA

Selectăm locul ideal

Hoya Gummingiana

Hoya Gummingiana

Hoya dormitor este o plantă nepretențioasă, dar la locul lor de reședință reacționează instantaneu. Dacă nu-i convine, perioada de înflorire nu poate veni să treacă. Prin urmare, o importanță deosebită trebuie acordată exact unde s-au stabilit animalele de companie.

Potrivite-l locuri bine luminat, deoarece este lumina este necesară pentru formarea de boboci de flori. Dar este necesar pentru a proteja de soare razele directe frunzișului. De la radiații ultraviolete în exces, acestea încep să se îngălbenească, muguri acoperi în jurul valorii. Locul perfect pentru o oală este la est sau vest fereastră și Hoya pot fi cultivate în timpul iernii sub o lumină fluorescentă, care se referă floare foarte pozitiv.

Hoya la domiciliu preferă timpul zilei, cu o durată de 14-16 ore, în vara și lipsa de lumină naturală, dar în iarna nevoie de mai mult de iluminat.

pentru modul de companie verde: temperatura si udare

Hoya - ceara de frumusete, este bine adaptat pentru a aerului din interior relativ uscat din apartamentele noastre de oraș. Frunzele sale dense nu a suferit de aceasta, ei au nevoie de pulverizare rare, de obicei, numai în zilele călduroase de vară, dar au nevoie de udare regulată.

În timpul sezonului de creștere activă, este necesar să se hidrata, astfel încât camera de lut a fost mereu umed. În primăvara și vara de udare au nevoie de abundente, ca stratul superior al solului se usuca. În timpul iernii, reduce frecvența umidificării, mai ales atunci când aerul este rece.

Video: Scheffler cu frunze verzi pur. Scheffler - plantă ușor de întreținut. picături de apă pe SchefflerTemperatura recomandată menținută în 22-25 ° C, este necesar să se aerisi deoarece aerul stagnant nu va utiliza în același local. Stand într-un loc răcoros, de asemenea, este imposibil, deoarece frunzele se îngălbenește în astfel de condiții. Hoya place atmosfera calda, chiar și în timpul iernii, temperatura nu trebuie să scadă sub nivelul de + 12-15 ° C Asemenea condiții și Yucca. frunze rândul său, galben ea, uneori, pentru același motiv, astfel încât să fie atent cu animalele lor de companie.

Una dintre condițiile de cultivare este un duș obișnuit, planta este foarte pasionat de înot. Frunzele de la acest moment ar trebui să fie curățate cu un burete moale, după procedura pentru a elimina toate crengi uscate. Nu uita asta, trebuie doar să facă baie înflorit „copilul“ verde, și în semn de recunoștință el vă va încânta cu sale flori-stele.

reguli de reproducere

camera Hoya potrivite mai mult pentru a reproduce toamna și primăvara. Acest lucru îl diferențiază de alte plante de apartament. Folosit pentru lăstari o astfel de procedură de anul trecut, fiecare dintre care are deja 2 perechi de frunze, și mai mult de 2 noduri. Dintr-o astfel de plante tinere butașii iau repede rădăcină.

Croiala tăierea ar trebui să fie făcut cu atenție, sub nodul, și nu doar sub el, deoarece rădăcinile vor forma la interstițială. Mai bine înrădăcinare în nisip, apa simplu sau un substrat special care este fabricat din turba si nisip. Temperatura de conținut trebuie să fie mai mică de 20 ° C căldură. După tăierea înrădăcinat, este necesar să-l transplant intr-un vas permanent. În cazul în care se multiplica mai multe procese, într-un singur vas pot fi plantate pentru 2-3 bucăți.

Hoya pensionează

Hoya la înflorire

În timpul multiplicarea primei luni de primăvară, puteți utiliza butași sau frunze, ele sunt, de asemenea, bine înrădăcinate în sol. Potrivit pentru acest scop și semințe, dar acestea trebuie să fie în stare proaspătă. Îngrijirea în acest caz, este puțin mai complicat decât utilizarea butași.

Semințele sunt semănate în sol după ce au secat un pic, varza de vin repede. De obicei, este o tijă foarte scurtă și două frunze mici, care sunt încă destul de licitație. În acest moment, trebuie să ne căutăm planta pentru a preveni sau de preaplin overdrying. Solul trebuie să fie ușor umed, nu ar trebui să fie turnat.

Și este nevoie de o mulțime de lumină, căldură. Aproximativ 3 luni de ingrijire nu se schimba. După apariția mai multor perechi de frunze dezvoltă un sistem de rădăcină bun, un animal de companie poate fi mutat într-un vas separat, în cazul în care acesta va continua să crească.

Multe întrebări din nou-veniți și transplant de a provoca. În fiecare an, nu este necesar să se efectueze, cel mai bine este de a organiza o dată la trei ani, atunci când planta este destul de vechi. Noua potul ar trebui să fie puțin mai mare decât cel vechi, solul nu se schimbă.

Prea lăstari lungi pentru transplant sunt tăiate ramuri scurte ar trebui să fie lăsat ca acesta este ca ei vor fi muguri. În timpul înfloririi ar trebui să organizeze hrănire activă.

Sala Hoya - este creatura delicată și frumoasă, a cărei cultivare este diferită la usurinta. Chiar si incepatorii pot face față cu ușurință această sarcină, luând o zi de îngrijire după zi la noul locuitor decorativ. Dacă veți observa cel puțin termenii cei mai de bază, problemele cu cultivarea nu se pune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu