Fragile frumusețe Hove

Decorative și atractive Hove, de îngrijire la domiciliu pentru că este destul de simplu, rezistenta si robustețea diferite. Aceasta planta este bine adaptat la condițiile de apartamente urbane, este ușor de a tolera umbra lumina sau soare strălucitor, aerul uscat din interior. Adesea este aceasta floare este folosit pentru decorarea de balcoane, birouri, clădiri publice, așa cum se dezvoltă bine chiar și în grija cea mai minimă.

de îngrijire la domiciliu Hove

Hove în decor

Hove este un palmier stufoasă care crește foarte repede, ei coroana frunze penate atractive. Lamina alungit și flexibil, culoarea este verde inchis. Durata de viață a plantei, care este originar din insula Lord Howe Island (Oceanul Pacific), este de la cinci la 20 de ani. Într-un mediu intern poate fi de până la 2 metri, inflorescență - până la un metru.

Iluminarea corespunzătoare și conținutul de temperatură

Hove, de îngrijire, care este ușor de a prefera un loc cu o lumină difuză, deși poate fi o lungă perioadă de timp pentru a creste in umbra partiala. Din aprilie până în august, nu este recomandat să-l expune la lumina directă a soarelui. Pentru coroana era simetric, este necesar să se rotească potul în jurul axei sale cu 180 de grade la fiecare două săptămâni. Când frunza apar pete galbene sau maro, planta trebuie scos din penumbra lumina.

Nivelul de iluminare corectă poate fi determinată de numărul de frunze din coroana:

  • Hove de palmier produce 4-6 frunze, cu o lipsă de lighting-
  • cu cantitatea optima de lumina de frunze va fi de la nouă până la 12 bucăți.

Areca de palmier prea încet ramping frunze, dar este mult mai încăpățânată și cerând să plece.

Vom selecta temperatura și umiditatea optime

Temperatura optimă este de la camera 20 la 25 ° C, cu creșterea asigura suficientă umiditate pentru Kroon nu se usuce. Temperatura minimă medie depinde de tipul de plantă:

  • pentru Belmore de grad ar fi suficient + 16 ° C
  • Forster la - 10 ° C căldură.

Video: Aznaur - Dragoste Fragil

Temperatura maximă admisă minimă pentru creștere (pentru scurt timp numai) - este un minus 4 ° C, dar nu este recomandat să-l transporta.

Hove - planta delicata, prefera sa udare frecvente. Din toamna umezelii reduce solul în oala ar trebui să fie ușor dezumidificat. Este nevoie de umiditate ridicată, pentru acest lucru este necesar pentru a pulveriza în mod regulat floare poate fi pus într-un vas cu tava de apă.

  • Reguli hovei transplant


Transplantată palmier în luna aprilie, păstrând camera de lut. Este necesar să se urmărească îndeaproape la sistemul de rădăcină, care se caracterizează prin fragilitate, nu a fost deteriorat. Plantele tinere sunt transplantate în fiecare an, dar adult - doar o singură dată în 3 ani. Felt strat este recomandat să taie cu un cuțit ascuțit pentru a se potrivi cu noua oală de palmier. În cazul în care camera de lut pentru transplant sa prăbușit, este necesară pentru a reduce evaporarea, eliminând unele dintre frunzele inferioare.

Video: Hai să ne căsătorim. Blonda fragilă, cu o voce DICTATOR

Hoveyu propagate în cele mai multe cazuri, semințe, răsaduri vor fi resimțite doar după câteva luni. seminţe de gladiole cresc mai ușor decât palma. Dar nimeni nu se oprește să experimenteze, dacă doriți pentru a obține rezultatul dorit.

sfaturi utile

Hove de palmier

Hove pe verandă

Flower Hove necesită o întreținere atentă, în special în ceea ce privește tratamentul corect al frunzelor împotriva prafului. Acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat, folosind un burete usor umed. Leaf lama ar trebui să fie sprijinită de jos de palmier, mișcări îngrijite de top pentru a îndepărta praful. Un alt mod, care este de asemenea potrivit perfect pentru aceasta - un duș rece, vă puteți aranja în vreme caldă, limpede.

Îngrijire Hove nu este fără tăiere de frunze rupte și moarte. Acest lucru se face la o distanță de 1,5 până la 2 cm de trunchi, este important să nu se atingă trunchiul în sine. Există încă un lucru - nu se poate elimina mai multe frunze decât cresc în timpul anului. Puteți tăia vârfurile frunzelor uscate până, care a devenit negru din cauza uscăciunii aerului. procesare similară necesită, de exemplu, și Yucca.

Deoarece alimentarea echilibrată Se recomandă utilizarea îngrășămintelor complexe, care au o relație macro - N-P-K = 18-18-18.

Planta poate experimenta o deficienta de potasiu și magneziu, această pierdere trebuie să fie compensată de îngrășăminte. hrănire conduită ar trebui să fie de la aprilie-august aproximativ o dată la două săptămâni.

Dacă organizați dreptul de îngrijire pentru palma fragila, atunci va avea întotdeauna un aspect decorativ și atractiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu