Cameră frumos Otrăvitoare pe pervazul ferestrei

Nu este nici un secret faptul că multe plante de apartament sunt otrăvitoare. Grupul Risc de reprezentanți ai multe bine cunoscute. Cel mai adesea, acestea includ plante cu flori de interior, care captiveaza ochiul cu frumusetea lor. Dacă vă decideți să cumpărați un astfel de animal de companie, trebuie să ne amintim că sucul sau polen și poate provoca reacții alergice și intoxicație severă.

Cine sunt ei - otrăvitoare plante de apartament? Cum de a evita otrăvire, nu a scăpa de animalele de companie? Experții sugerează să rămânem la sfaturi simple, dar foarte eficiente.

Inamicul trebuie să știe în persoană

plante nocive

Plante și animale

Video: Plantele cele mai utile. Top 7 sănătate

Mergând la magazin de flori și de a face o achiziție, nu toată lumea crede, ce plante sunt otrăvitoare. dragă Inofensiv cu frunze delicate și petale pot provoca dureri de cap sale proprietar sau alergii. Uneori, cultivatorii novice nici măcar nu știu ce să dea vina lor creaturi mici verzi.

Prin bărbați frumoși în mod fatal includ următorii reprezentanți:

 • Euphorbiaceae. acest stea Crăciun floare, Croton, Acalypha inflorescență neobișnuite, Jatropha cu frunze late și frumos, el tulichina.
 • Araliaceae. Aceste plante de apartament periculoase includ o bandă decorativă Fatsa, tetraplasandra luxuriante.
 • Araceae. Acești bărbați frumoși sunt Monstera, un Anthurium bine-cunoscut, Caladium, decorativ Spathiphyllum, Anthurium. floare periculos acel grup - mulți cunoscuți filodendron, care pot fi adesea găsite în interior. În ceea ce este amenințarea? De exemplu, sucul de Spathiphyllum conține cristale de oxalat de calciu, în timp ce acestea sunt plasate în gură duce la arderea limbii, cauza hipersalivație.
 • Nightshade. Acesta este un ardei frumos ornamentale, brovaliya cu muguri delicate, Brugmansia.
 • Aamarillisovye. Acesta euharis, modest și iubit de mulți gippeastrum, gemantos.
 • O altă familie destul de mare - l kutrovyh. Acestea includ Allamanda, dipladeniyu, floare oleandru, Pachypodium elegant. oleandru deosebit de periculos, otravă, o dată în interiorul corpului, poate cauza perturbări grave în activitatea inimii.

Măsuri de siguranță: este necesar să se cunoască ca un nou florar?

Cum sa te protejezi? flori veninosi acasă nu este permis să crească într-un apartament, riscul este de numai condiționat. Dacă nu există copii mici, animale, și să respectați toate măsurile de securitate, atunci nu va fi nici un rău.

puteți să crească în condiții de siguranță aceste animale de companie verde, fără să se teamă pentru sănătatea lor. În timp ce grijă de ele, puteți folosi mănuși de protecție, asigurați-vă că polenul sau sucul nu a primit pe membranele mucoase din ochi. Dacă există copii la domiciliu, sau animalele, plantele de astfel de grupuri ar trebui să fie ușor de pus pe o înălțime de neatins.Dar ce să facă atunci când sucul ajunge pe piele sau mucoase? Principalul lucru - nu intrați în panică. Iată câteva tehnici simple, dar eficiente, care pot fi utile pentru proprietarul unui astfel de frumusete:

 • în cazul în care sucul luat pe pielea expusa, atunci trebuie să vă spălați imediat locul cu ajutorul apă curentă și myla-
 • În cazul în care polenul sau seva pătrunde în ochi, atunci ei trebuie să se spele imediat cu apă curentă, este de obicei necesară pentru a face acest lucru pentru o lungă perioadă de timp. Este mai bine să se consulte un medic în cazul în care există orice roșeață, senzație de arsură, otek-
 • în cazul în care copilul este luat în gură bucata de frunze sau tulpină, ar trebui să inducă imediat vărsături, să-l dea cărbune activat. Se recomandă să se observe copilul, în cazul în care starea lui este cauza frica, cel mai bine este de a merge la recepție la vrachu
 • camera o otravă favorit poate provoca o varietate de efecte. Această intoxicație puternică sau ușoară, dar dacă, în acest din urmă caz, nimic nu se va întâmpla teribil, cu o intoxicație puternică trebuie să cheme o ambulanță. Simptomele pot include: convulsii, palpitații cardiace, de multe ori poate fi o severă, vărsături persistente, pierderea conștienței. După ce a venit doctorul, ar trebui să specificați imediat ce plantele au fost cauza unei astfel de stat să fie în măsură să ia mery- adecvate
 • există un alt bord, pe care mulți, din păcate, uitat. În cazul în care a avut loc otrăvire, adică particulele sunt înghițite de planta, oamenii fac adesea greșeala de a doar agrava starea.

Rețineți, nu se poate bea lapte atunci când otrăvit. Nu numai că îmbunătățește procesul, dar, de asemenea, interferează cu acțiunile întreprinse de droguri!

Multe flori de casă otrăvitoare cresc în mari case și apartamente, dar proprietarii lor nu sunt conștienți de orice probleme cu ei. În multe situații, aceste frumuseți periculoase acționează ca un medicament eficient, care asistă în diferite boli. Dar, repet, încă o dată, este necesar să se respecte cu cele mai multe măsuri de securitate de bază. Uneori este suficient să se spele pe mâini după grija pentru flori și orice problemă apar situații.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu