Camera frumos buclat pentru interior plictisitoare

Apartamente în clădiri cu mai multe etaje de același tip, și de multe ori destul de plictisitor, chiar modern și îmbunătățit aspectul. Cum de a transforma complet spațiul? Răspunsul este destul de simplu - plante de interior și buclate, care sunt gata pentru a vă oferi nu numai sentimentul de o grădină de vară, dar și pentru a ajuta la purificarea aerului, îndepărtați-l de substanțe nocive și toxice, satura-l cu oxigen. Prezența „cascade“ verzi se va transforma complet atmosfera de apartament, adaugă la confortul ei.

cameră Ivy

cameră Ivy

Video: Lady Hair - Ferny

specii de plante cățărătoare sunt diferite de altele prin faptul că acestea sunt capabile de a crea coroana este o cascadă verde reală, de multe ori decorate cu flori mici, colorate, cu asteriscuri. Scourge de viță de vie dispară în mod liber și frumos în jos de închidere perfect zidurile plictisitoare. Adesea, aceste animale de companie ghivece plasate pe balcoane, oferindu-le un fel de grădină.

Morning Glory pe balcon Se pare deosebit de mare. cuplu perfect ea poate face Chlorophytum și Araucaria, chiparos și sparanghel. Un loc aparte în această listă este kampanula. flori sale luminoase ea este gata pentru a te orice producător.

O caracteristică a acestor plante este necesar să se menționeze faptul că acestea sunt modest, nu are nevoie de îngrijire complexă, precum și orice condiții speciale de creștere. Lumina puternica, nu le place, preferând să crească la umbra, au nevoie doar de un regulat (pentru mai multe abundente), udare și pulverizare.

Cum de a trata viță de vie pe piața internă?

houseplants Curly considerate nepretențioasă, grija pentru ei regulile sunt în esență aceleași, deși există diferențe substanțiale inerente în anumite tipuri. Puneți-le în zonele umbrite este recomandată la o anumită înălțime, astfel încât lăstarii au fost liberi să stea în jos sau de a ajunge până la consolidarea corzi și bătut în cuie în special susține suprafață. Îngrijirea în acest caz, un pic mai dificil, pentru că potul este la o înălțime, dar este singura dificultate.

Dacă decideți să aibă în camera lui crearea buclat, amintiți-vă aceste reguli:

 • Udarea este necesară în mod regulat. Dar ridică întotdeauna la înălțimea de un pic dificil, deci specialistii recomanda sa la suprafața pământului într-o oală pentru a lăsa o bucată de gheață obișnuită, care va fi pentru ceva timp umezește solul de la decongelare. Dacă aveți un alpinist care nu-i place o mulțime de umiditate, acesta poate fi pe un palet pentru a absorbi excesul de saci de ceai concediu, care face față perfect cu această sarcină. Dacă se folosește gheața trebuie amintit faptul că nu toate plantele iubesc apa rece. • De obicei, vase au o problemă, cum ar fi obtinerea excesul de apă pe podea. Prin urmare, pe partea de jos puteți pune pe un capac de cauciuc sau de film în timpul de udare. Când se absoarbe apa, filmul este eliminat.
 • Din moment ce buclat ca umiditate, trebuie să le ofere cu pulverizare regulate și nu numai udare. Fa-o cu ușurință folosind convenționale de pulverizare. În vreme caldă, este necesar pentru a aranja un duș, pulverizarea frunzelor în baie de apă rece. Trickle nu ar trebui să fie prea puternic, pentru a nu deteriora accidental frunzele de licitație.
 • Solul trebuie să fie păstrate ușor umede.
 • ghivece suspendate ar trebui să fie într-un loc cu umbra bun sau umbrire de razele directe.

Nu se accepta animalele pot fi atribuite la categoria de alpinism?

flori de interior alpinism, care pot fi cultivate în condițiile apartamentului, izbitoare în diversitatea lor. Cel mai bine este să ia rădăcină următoarele tipuri:

Video: fitodesign interioară creează confort și purifica aerul

 • Chlorophytum, de îngrijire la domiciliu în spatele care este cel mai ușor. Aceasta planta frumos nu este numai decora camera, dar, de asemenea, are multe caracteristici utile. Acest animal de companie are capacitatea de a curăța aerul de substanțe toxice pentru saturarea cu oxigen, ceea ce face un proaspăt și plăcut. Apartamentul, care crește Chlorophytum simțit întotdeauna prezența grădinii, așa că transformă atmosfera. Crearea este modest, udarea este rareori necesar, suficient timp pentru câteva săptămâni, solul îi place humus, turbă și gazon. plante transplantați o dată pe an.
 • crested Chlorophytum

  crested Chlorophytum

  Video: Ingrijirea parului Lady

  iedera comună - cea mai preferată și frecventă planta cataratoare, care este decorat cu balcoane, pereti, rafturi din apartamentele noastre. Ivy și nepretențios, este nevoie doar de tăiere periodică și de udare abundenta. Crohn poate lua multe forme.

 • camera buclat frumos pot avea culori frumoase, care sunt capabile de un mod original de a decora covorul verde de frunze. Printre aceste cazuri pot fi atribuite ravnolistny clopot care infloreste pe tot parcursul anului. alb și palid florile sale albastre să acopere complet muguri verzi, reamintind asteriscurile mici și pline de culoare.

Astăzi, cultivatorii tind să crească, nu numai acasă, dar, de asemenea, plante exotice nepretențioase, care sunt capabile să transforme interior. Aceste creații decorative și sunt buclat. Ele împodobesc adesea pereți și balcoane împrumuta rafinament, cu ajutorul lor, puteți crea acasă o mică bucată din grădina de vară confortabilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu