Camera Tradescantia - flori copilăriei

Tradescantia este familiar tuturor din copilărie. Acesta poate fi găsit peste tot: în grădiniță, la școală, în aproape fiecare casă. Acum, Tradescantia dormitor în ce mai rare, dând loc unei mai frumoase si exotice specii de plante. Aceasta floare este crescut sunt oameni care cunosc foarte bine modul în care aceasta are efecte benefice asupra mediului al apartamentului.

Tradescantia Anderson

Tradescantia Anderson

floare Spiderwort aparține familiei Commelinaceae, și este la egalitate cu astfel de plante bine cunoscute, ca mustața de aur, sau, de exemplu, fragrans callisia. Considerat locul de nastere al Sud tropicale și America Centrală.

Floarea a fost numit în onoarea lui John Traveler John a spus. Oamenii de rând este creația se numește, de asemenea, „povești băbești“ din cauza agățat sale și interconectate tulpini. Spiderwort planta are o trăsătură distinctivă - trilobat flori, care sunt colectate în partea de sus în buchete. Ei au o mare varietate de culori, de la roz la violet, cu nuanțe de albastru.

De la belotsvetkovoy sus pestriț

În natură, există peste o sută de specii de Tradescantia. Unele pot fi cultivate în teren deschis, dar mai ales este locuitori-iubitoare de căldură ale camerei.

 • Belotsvetkovaya - este cea mai comună în rândul grădinari uite. Această creație verde blând are târâtor tulpini, lunguieț acută lasă o lungime de 5 cm și o lățime de 2,5 cm. Numele se datorează culorii petalelor.
 • Prirechnaya sau tmirtolistnaya incredibil de similar cu belotsvetkovuyu, dar mai luminos. Ea are tulpini subtiri, frunze verzi în partea de sus și de jos pur violet. În timpul înfloririi apar flori albe mici.
 • Striped are agățat tulpini cu pliante ovale de 5 cm lungime. Ele sunt de culoare verde cu benzi de argint.
 • Virgin are o scurtă topită provine din frunzele lor de top. Petalele sunt vopsite în nuanțe de albastru și violet luminoase. Florile de plante în mod continuu.
 • Anderson - stabilirea nepretențios, luând în liniște atât de rădăcină la latitudini medii. hugest numărul de soiuri au fost derivate din această specie. Ele se deosebesc prin culoarea petalelor sale. De exemplu, soiul are flori roz carnea, caerulea - albastru, Hutchinsonii - albastru pal, Alba - alb.

  Tradescantia dungi

  Tradescantia dungi

 • Blossfeldiana - macrophylla este o planta perena. Are o culoare roșie-verzuie târâtoare tulpini și frunze lungime alungită de 8 cm, o lățime de 3 cm. Culoarea părții inferioare violet în frunze, și pe partea de sus - de culoare verde închis.
 • Ohio infloreste la sfarsitul primaverii sau inceputul verii. Locul de nastere al acestui tip este considerat Ohio Statele Unite ale Americii.

Plant Tradescantia are multe soiuri ornamentale, originara din Peru si Mexic simt. Printre acestea se numără navicularul, și mulți favorit crassifolia sillamontana. De la colegi le distinge de îngrijire ușor diferite.

Video: Tradescantia. interior alpinism plantă violet

Navicular are frunze cărnoase groase, care sunt situate de-a lungul venei principale. Prin urmare, ele au forma de bărci. Planta este colorat în brun-verzui cu pete de lumină, care dau frunzele un efect de marmură. Acest tip de cameră Tradescantia rezistente la secetă, este bine să folosiți pentru a crea colorat Ampelio pe fereastra de sud. dublu rând frunze conțin o sursă bună de umiditate, curge foarte repede, astfel încât acesta este mai ambițios decât să udare cactuși.

Sillamontana aspect ca și în cazul acoperit cu pâslă alb, astfel încât culoarea frunzelor este abia vizibilă. Această specie este, de asemenea, numit catifea alba - Corduroy alb.

El lasă sunt aranjate în spirală, au o lungime de până la 7,5 cm. Tulpinile sunt erecte, astfel încât planta nu este utilizat în ampelnyh compoziţii.

Caracterizat prin crassifolia frunze cu marginea lungă gros în jurul marginilor. Aceasta este o unitate mare, care creste rapid la o dimensiune mare. Prin urmare, acesta poate fi utilizat în scopuri decorative.

fapte și descoperiri interesante

Tradescantia, de îngrijire este simplu, în timpul nostru devine din ce în ce mai rare. Dar adevărații cunoscători ai rafinamentului houseplants încă nu lasă. Acest lucru este util pentru locuitor al casei, în glisierele sunt o gamă largă de substanțe nutritive. Mulți l crească ca hrană pentru animalele lor de companie. Această plantă este utilă, de exemplu, pentru pești de acvariu. oală Tradescantia pus pe sticla de acvariu, tulpinile cresc din nou în cele din urmă se încadrează în apă, formând un covor verde atractiv, iar peștii nu au nici o problemă să mănânce frunzele sale.Această unitate este considerată a fi rezistente la secetă, poate supraviețui o lungă perioadă de timp fără apă. Dacă floarea nu este suficienta apa, frunzele sunt verzi, iar planta se încadrează în letargie. După contactul cu rădăcinile chiar și o picătură de apă, lăstarii vine din nou la viață și începe să se formeze muguri.

Unii oameni cred că este chiar în măsură să decontamina otrava. Într-adevăr, în cazul în care planta trăiește în case care sunt aproape de poligoane, apoi să ia frunzele de culoare roz deschis. Acest lucru sugerează că frunze este capabil să absoarbă în continuare radiații.

O altă caracteristică este considerată a fi capacitatea sa de a absorbi radiațiile electromagnetice și de a îmbunătăți aerul din încăpere. Dacă admira verdeață luxuriantă de flori de interior, o persoana calma tensiune, pentru a îmbunătăți starea de spirit și de respirație crește.

 Prezența lui îi ajută pe oameni să facă față stresului.

Sfaturi de îngrijire

Virginia spiderwort

reprezentant virgin

Tradescantia acasă prins perfect. Se simte bine pe ferestrele de est și de vest, la sud ar fi nevoie de umbrire. Shade-tolerant considerat belotsvetkovy vedere, ea poate fi cultivate pe verandă și în grădină, el este, de asemenea, o dispoziție pacient.

Nivelul de temperatură de vară nu trebuie să depășească + 25 ° C, mai bine mai mică în timpul iernii până la + 12 ° C, dar la temperaturi mai ridicate planta poate iernează bine. Udarea în timpul lunilor calde ar trebui sa fie din abundenta, la doar două zile după uscare sol fertil, de iarnă în aproximativ 4 zile. Este necesar să se asigure că apa nu stagna. În timpul verii se pot organiza pulverizare, dar fără ca acest jug decorativ va crește bine.

Transplantați exemplare tinere in fiecare an, adulți - în doi ani. Solul poate fi cumpărat gata făcute, drenaj ar trebui să fie bun.

După ce a lucrat cu spiderwort ar trebui să se spele cu siguranta pe mâini cu apă și săpun, deoarece poate provoca iritații ale pielii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu