Vrieziya cu bractee aspectuos

Vrieziya - planta ostentative cu inflorescență, înconjurat de bractee roșu galben sau luminoase. Florile nu sunt mult mai vizibile și se estompeze rapid, toate frumusețea și farmecul în bractee. Ei țin câteva luni, oferind o deja interesante specii decorative pentru animale de companie exotice.

îngrijire vrieziya

peduncul

Vrieziya, de îngrijire la domiciliu pentru care este disponibil pentru oricine, lasă pe nimeni indiferent. inflorescență ei neobișnuit în formă de un stilou culori suculente, saturate, poate chiar decora interiorul plictisitoare. Prin urmare, este adesea utilizat în fitodesign.

Înflorire începe în vara, dar pentru a face acest lucru posibil, trebuie să creați o cameră pentru această frumusețe condiții optime de creștere. Vrieziya se amestecă și alte forme ale sale, cum ar fi alte bromeliads, au început să intre în perioada de înflorire, atunci când există o sursă de etilenă. Pentru a asigura acest lucru, trebuie doar să pună lângă o banana sau de mere și să acopere toate punga de plastic pe care gazul nu scapă și de a stimula înflorire.

Selectăm temperatura și de iluminat

Vrieziya, de îngrijire nu este atât de dificil, încă nevoie de îngrijire. Se dezvoltă bine la temperatura camerei normală de 18-22 grade Celsius. Dar trebuie să ne amintim că floarea cu toată dragostea față de climatul cald de căldură extremă poate fi pierdut. În timpul verii, temperatura maximă poate ajunge la 27 de grade, în caz contrar potul ar trebui să fie eliminate într-un loc mai rece.

În timpul iernii, este necesară pentru a reduce la 15-16 grade. Nu recomandăm cumpararea această iarnă cochetă luminos, ca dependenta ei la noile condiții de locuit pot fi asociate cu anumite dificultăți.

Cu iluminare poate fi, de asemenea, legate de unele dificultăți, dar acest lucru este ușor de rezolvat. Faptul că vrieziya-lumină care necesită. Prin urmare, este mai bine să alegeți o locație în cazul în care acesta va primi suma maximă de lumină. Locul de amplasare optimă pentru iarna - fereastra de sud, dar în vara este recomandat pentru a rearanja vazonchiki la est și vest, la razele soarelui la amiază directă nu sunt lezate această frumusețe strălucitoare.

Care sunt dificultățile când se adapă?

Ai o floare vrieziya cum să aibă grijă de ea, știi? Pentru a începe, organizarea de udare regulată, este diferit la unele detalii. Cel mai important lucru aici - nu este doar satura solul cu apă, cum să-l păstrați în priză. condiție de irigare este după cum urmează: în vara aceasta trebuie să fie abundent, terenul într-o oală este întotdeauna umed, dar nu ud, iar în priză trebuie să fie apă.

În timpul înfloririi, dimpotrivă, pentru a menține lichidul în priza nu poate fi, deoarece planta putrezeste repede. Udarea adecvată în timpul lunilor de vară - aproximativ trei până la patru ori pe saptamana. Apa de evacuare trebuie să fie schimbat la fiecare trei zile, tamponând ușor cu un șervețel.

 

Video: incizie - ghivece cu plante în magazin on-line Gradina ZooÎn timpul iernii, udarea este ușor diferit, terenul dintre umidificarea are nevoie să se usuce, doar una sau două ori pe săptămână. Lichidul de evacuare nu trebuie să fie în permanență, dar numai pentru 2-3 ore pe zi. Pentru irigații, se recomandă să se utilizeze o apă moale, fără impurități de var. ar trebui să fie la temperatura camerei.

Acest reprezentant luminos al bromelide iubește umiditate, dar, de asemenea, să se implice în acest lucru nu este necesar, deoarece planta poate deveni bolnav. Prin urmare, este mai bine să efectueze pulverizare regulat, și a pus un vas într-o tavă plină cu pietricele umede sau mușchi. Un bun exemplu de realizare de îngrijire a jugului luminos este un umidificator de aer special camera de instalare, care poate controla automat condițiile de umiditate.

Coada pentru pansamente

Vrieziya - houseplant, care nu este atât de exigentă la îngrășăminte, ca și celelalte. Hranirea se recomandă să se aplice doar înainte de începerea înfloririi, un îngrășământ special ar trebui să fie bine pentru orhidee. Dar aici există unele nuanțe despre care noi nu trebuie să uităm.

Este necesar doar pentru a fertiliza metoda foaie sau orificiul de evacuare, solul nu ar trebui să facă hrănire. Punctul de aici este că rădăcinile aproape nu iau nici o parte din puterea de flori. Prin urmare, toate fertilizator necesar diluat în apă, apoi pregătite cu atenție prin pulverizare frunziș sau turnați cu grijă în priză.

Transplantare și reproducerea

vrieziya la domiciliu

frunze vriezii

camera de flori vrieziya nu există cerințe speciale pentru transplant. Adult planta se dezvolta perfect in aproximativ cinci ani, dar este recomandat să se schimbe potul la fiecare doi sau trei ani după înflorire. Tinere animalele de companie sunt mai exigente, înainte de apariția inflorescenței sunt cel mai bine transplantat de două ori. În acest scop, adecvat având următoarea compoziție a solului:

  • foaie la sol - cele două părți,
  • turbă și SOD terenurilor - o parte,
  • nisip purificat - o parte.

Video: Bougainvillea (Bougainvillea)

Experții recomandă ca, la momentul transplantului adăugare în mușchi sphagnum tocat, se va îmbunătăți considerabil calitatea substratului.

Propagate vrieziya la domiciliu, cu ajutorul copiilor sau semințe. Utilizarea semințelor este modul cel mai complicat. Dacă nu aveți suficientă experiență, este mai bine să alegeți prima opțiune. Ia semințele de bună calitate, la cultivarea în interior dificil. Vrieziya floare la reproducere a semințelor începe târziu, după aproximativ 5-10 ani.

Prin urmare, modul cel mai acceptabil pentru acasă - reproducerea copiilor. Ele apar după înflorire, dar propriile lor rădăcini nu se recomandă să aștepte timp de aproximativ un an, până când sunt mai mari la rãdãcina a fost în întregime și tineri elevi înșiși perfect obișnuiți. După separare, copiii trebuie să aleagă procesele care au ajuns deja la o înălțime de o treime din planta-mamă. floare transplantată ar trebui să fie acasă într-un substrat cu o compoziție din trei părți frunze de teren, o parte pin tocat coaja, o parte din nisip rafinat.

În acest moment, se recomandă să se mențină în mod constant temperatura la 23-24 de grade Celsius, umiditatea trebuie să fie destul de mare.

Vasele trebuie plasate într-un teplichku mic sau acoperiți recipientul cu copiii cu folie de plastic transparentă. trebuie respectate astfel de condiții aproximativ trei săptămâni, 1 lună, după care vasele pot fi puse pe pervazul ferestrei. Animalele de companie vor înflori în jurul valorii de 4-5 ani.

Vrieziya iubit de mulți cultivatori, acesta este capabil de a transforma complet camera, oferindu-i o stare de spirit soare. Cultivarea la domiciliu nu este la fel de dificil ca reproducere este disponibil, chiar și pentru începători. Deci, puteți achiziționa cu ușurință această plantă elegantă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu