Probleme de cultivare: Tradescantia

Tradescantia - o plantă frumoasă care perfect prins în condițiile apartamentului. Nu este foarte exigent, poate crește chiar și în baie sau bucătărie, oferind un nivel minim de acoperire. Tradescantia, de îngrijire la domiciliu pentru o relativ complicată, în ciuda rezistenta sale, dar prefera un mediu confortabil pentru creștere.

secretele de creștere

îngrijire Tradescantia

înflorire

Tradescantia dormitor adesea folosite pentru a crea compoziții frumoase. Opțiuni de proiectare vă puteți gândi la o sumă uriașă. De exemplu, Tradescantia într-o sticlă - o formă floral neobișnuită, dar frumos, pentru care îngrijirea este la fel de simplu ca o plantă într-o oală.

Pentru coroana a devenit mai dens, nu uita despre o astfel de procedură ca ciupesc. Aceasta va forma o formă decorativă, indiferent de anotimp. Efectuați tunderea este necesară în fiecare an, ca pedunculul dezgolit-a lungul timpului. Pentru dvs. preferate privit întotdeauna prezentabil, nu uitați despre această procedură.

Plantarea spiderwort în sol nou are loc în fiecare an, aceasta se face simultan cu decupajul. Pentru elevii mai tineri, această procedură ar trebui să fie anual, iar pentru adulți - la fiecare doi sau trei ani.

Cu condiția de creștere excelent - este alegerea corectă a solului. foaie sod adecvat și la sol cu ​​adaos de humus, nisip și turbă. Este recomandat într-o oală plantate mai multe plante tinere, care le iau locurile lor după ce devin mai puternice. Ca rezultat al lui Crohn este mai luxuriantă și atractiv.

Problemele pe care le împresoară

îngrijire Tradescantia și îngrijorare dragoste. În cazul în care utilizatorul nu acordă o atenție numeroaselor probleme sunt furnizate. Planta va pierde rapid efectul decorativ va fi îngrijit și slab. Luați în considerare problemele comune:

  • Vârfurile frunzele devin uscate, maro? Această problemă apare atunci când atmosfera prea uscat in camera. O situație similară se observă în timpul iernii, când animalul este plasat lângă baterie de încălzire, seminee electrice. Încercați să alegeți un loc departe de radiatoare, dar dacă acest lucru nu este posibil, a pus lângă un umidificator sau un bol de apă.
  • Tulpinile devin lent, și pete frunze apar maroniu, de culoare gălbuie, în cazul în care insuficiente de udare. Această problemă poate apărea din cauza udarea cu apă rece prea. Încercați să nu pentru a economisi bani, dar nu umple planta.  • Începe să se întindă tulpinile, frunzele sunt prea mici, își pierd efectul lor decorativ. Ai grijă cu iluminare slabă, lipsa de îngrășăminte. Mutați oala cu animalele de companie într-un loc luminat, începe alimentarea sistematică.
  • În cazul în care baza trunchiului a devenit prea moale, și tentă maronie ei, sa întâmplat ceva obturarea hidrică a solului. Deosebit de periculoase o astfel de situație, atunci când temperatura este coborâtă. În cazul în care boala nu a dispărut, puteți tăia în continuare o parte sănătoasă și rădăcină într-un alt mod de a trata nu va reuși.
  • Tradescantia la domiciliu este destul de exigent pe udare. floare Nolin Aglaonema, și, în acest sens, nu sunt atât de pretentios. Cu umiditate ocazional și peresushke tulpini aproape de sol începe să se usuce repede se ofilească. Dacă pereuvlazhnyat, se va arăta semne de putregai. De regulă, în acest caz, tratamentul este doar un singur - să taie chiar și părțile sănătoase și rădăcină.

gestionarea dăunătorilor

Ce se întâmplă dacă tulpina să goale? Nu vă faceți griji - este un proces natural. Odată cu creșterea frunzelor cad în partea de jos, dar partea de sus să crească tânăr și puternic. De multe ori, din cauza proliferării rapide a recomandat să ia butași.

Tradescantia Blossfeldiana

Tradescantia Blossfeldiana

Tradescantia care reproducerea poate fi realizată folosind aceste butași sunt plantate mai întâi într-un singur vas, cel puțin înrădăcinare lăstari tineri sunt așezați pe containere separate. Răsadurile tinere cresc rapid mai puternic, cu o ingrijire adecvata, acestea sunt frumoase și luxuriante.

Pentru a evita orice probleme, vă recomandăm să frunziș inspecții periodice. Printre frecvente vizitatorii trebuie remarcat:

  • Acarianul păianjen, care are loc atunci când atmosfera prea uscat în cameră. Insectele pot vedea în interstițiile, web apare acolo. Frunzele se inmoaie si se desprinde în timp. Dacă găsiți o capusa, ar trebui să trateze frunze și tulpini cu apă și săpun, aranjarea un duș cald. Dacă acest lucru eșuează, atunci efectuează o pulverizare utilizând 0,15 procente soluție aktellik (suficient 1-2 ml per litru de apă plată).
  • insecte scara dot, de obicei, tulpina si frunze, suge sucul. Suprafața frunzei devine palid, atunci coroana se usucă repede. Lupta insecte scara este destul de simplu: de obicei, suficient de procesare soluție de săpun.

Cu o îngrijire adecvată și ar trebui să aibă grijă de orice instalație de casa va arata foarte bine. Nu uita doar în timp să-l apă, să înconjoare atenția lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu